more

Ninja Master Ninja Master Laat de rollen draaien met de ninja en probeer de winnende houten icoontjes op een rij te zetten in dit gokkast spelletje. Verzamel de WILD visjes ... 4 Hyper Doods Hyper Doods Stuiter er op los en spring de diepte in met deze gave Doods. De blauwe en gele balken zijn veilig maar pas op voor de groene want niet alleen bran... 4.2 Happy Halloween Match 3 Happy Halloween Match 3 Kun jij drie van dezelfde Halloween monsters op een rijtjes zetten in dit match3 bejewelled spelletje? Als je 4 of 5 heksen, vampiers, mummies, zom... 4 Piano Tiles 2 Piano Tiles 2 Je kan Piano Tiles in classic mode of in arcade mode spelen. Reageer snel in arcade mode en til de zwarte tegels aan voordat ze de onderkant van he... 4.1 Paaseieren Mahjong Paaseieren Mahjong Speel een leuke versie van Mahjong met een Paasthema! Vind de speelbare stenen met de paaseitjes er op en maak paren met de identieke paaseieren om... 4.1 De Melk Zoektocht De Melk Zoektocht Help de kat met zijn zoektocht naar melk! Klik op voorwerpen om de kat door de wereld heen te besturen. 4.1 Verloren Beeld Verloren Beeld Het indianen opperhoofd vraagt jou opzoek te gaan naar spullen die hij nodig heeft. Als dat gelukt is ga je op avontuur in het wilde westen. In dit... 4 Dino Puzzel 2 Dino Puzzel 2 Eet wat lekkere gekleurde blokjes en los de puzzels van dit Dino Puzzel spel op. Verander van kleur om elk level uit te spelen. 1 Puzzel Sint Puzzel Sint In dit Sinterklaas spelletje Puzzel Sint moet je alle puzzels oplossen en een zo hoog mogelijke score halen. Er zijn 4 verschillende plaatjes met d... 4.2 Baby Hazel Op De Peuterschool Baby Hazel Op De Peuterschool Vandaag gaat baby Hazel voor het eerst naar school. Erg veel zin heeft ze er niet in. Thuis is zoveel leuk speelgoed om mee te spelen! Overtuig Haz... 4.1 Mysterieuze Buren Mysterieuze Buren Help inspecteur Wilson op zijn missie om het mysterie van vreemde buren op te lossen. Er kwamen klachten van geluidsoverlast bij een oud verlaten h... 4 Eerste Week Op School Dress Up Game Eerste Week Op School Dress Up Game De eerste indruk is erg belangrijk. Dat weet dit meisje maar al te goed! Ze plant haar eerst schoolweek goed in. In dit dress-up spelletje kies je ... 4.2 Wraak Van De Vikingen Wraak Van De Vikingen Verover eilanden als een echte viking in dit vette piraten spelletje. Onderschat je vijanden niet want ze vallen hard aan. Kies de juiste route en ... 4.4 Terra Bollen Terra Bollen Het is tijd om je sneaking skills op de proef te stellen in deze vette actie game Terra Bollen. Spring van de planeet naar de ander om vijanden uit... 4.1 Paarden Dief Paarden Dief Een simpel spelletje met wat muziek en paarden. Dat is hoe je deze online game beschrijft. Je kunt zo vaak spelen als je wil, maar het is bedoeld o... 4.1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Piano Spelen

Piano Spelen

4.1 3.176
Stemmen

Beschrijving

Speel eens leuk op de piano. In dit spelletje kun je namelijk jouw piano talent eens goed laten horen! Speel de beste noten die je maar kunt spelen.

Best beoordeelde reacties

mila10 +29 leuk
yosra +15 erg leuk spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Vivian Sacha +0 leuk
MilaVos +0 Dit is super moeilijk ik spring liever gewoon achter mijn eigen piano|-((inlove)
delur +1 lovegirls wat een stomme naam hahaha (inlove);P(devil)(devil)(devil):p:p:p
delur +1 ik ben het wel met haar eens (kiss)(kiss)(kiss)(inlove)(inlove)(inlove)
delur +0 stom stom stom stom en nog eens stom rot spel:p:p:p(-)(-)(-)(angry)(angry)(devil)(devil)(devil)
giofan +0 best leuk  :)
Tia Roose +0 (inlove)(-)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)"erg cool
Rebecca_Red +0 eindelijk een piano waar ik op kan oefenen, kan bijna stitches van shawn mendes spelen :D:D:D
lovergirl1958 +1 wie dit spel saai vind is zelf SAAI. lolz
lovergirl1958 +1 super leuk 
marnick9 +0 (devil)haha
beertjelove +1 echt vet leuk spel he ik kan al vader jakob spelen helemaal!!!:):):):):):)
sisiotje +1 ik vind het een super spel
mattaratte +1 zooooooooooooooo leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺☺☺☺
JAHZARA2008 +1 DIT IS ZO LEUK
juju1919 +0 leuk
lyanni +0 hoi
wisska +1 leuk
sante +0 niet iedereen is prefekt endat weet je dus schep,niet op over je zelf amelie
xSpekkie +0 Het is soms een beetje irritant omdat je met de muis dan heel andere toetsen aantikt, die je dan niet eens wil gebruiken..