more

Bravebull Pirates Bravebull Pirates Kun jij in elk level het piratenmeisje redden? Gebruik de boren en de springveren om de piraten stier door het level te verplaatsen en de juiste ka... 4.3 Piano Tiles 2 Piano Tiles 2 Je kan Piano Tiles in classic mode of in arcade mode spelen. Reageer snel in arcade mode en til de zwarte tegels aan voordat ze de onderkant van he... 5 Big Dig Treasure Clickers Big Dig Treasure Clickers Graaf als archeoloog allerlei spullen op. Kijk wat jij kunt ontdekken en verkopen in het dorp. Gebruik het geld dat je ermee verdient om betere app... 4.6 Spookhuis Ontsnappen Spookhuis Ontsnappen Ontsnap uit het spookhuis van dit griezelige point and click ontsnap spelletje. Durf je het licht aan te zetten? Los alle mysteries op, verzamel ... 4.1 Blitzer Blitzer Ren en spring in Blitzer door omgevingen die elke keer anders zijn. In deze retro actie game gebruik je je geweer om omhoog te komen en vijanden en... 1 Hart Avontuur In Hel Hart Avontuur In Hel Het hart van een dode man is de hel in gegooid vol met vreemde monsters. Verlies zoveel mogelijk bloed en probeer alle bloed bubbels te verzamelen.... 1 Zeven Zeeën Solitaire Zeven Zeeën Solitaire In Seven Seas Solitaire moet je je onschuld bewijzen en je geliefde uit de handen van piraten redden. Speel de online versie van dit kaartspel nu! ... 4.5 Inspecteur Blind Inspecteur Blind Inspecteur Blind gaat het mysterie rond het verdwijnen van een oude kernreactor onderzoeken. Maak jezelf klaar voor een erg onverwachts eng einde i... 1 Pretentieus Spel 3 Pretentieus Spel 3 Pretentieus Spel 3 is het epische vervolg op de Pretentieus Spel series. De liefde van de blokken is nog niet verdwenen en de bruid is weer opzoek ... 4.5 Jewel Mysteries Jewel Mysteries Jaag op schatten in Jewel Mysteries, een spannend online drie-op-een-rij-spel. Na het vinden van een oude kaart, duik je de oceaan in om te zoeken ... 4.8 Paarden Dief Paarden Dief Een simpel spelletje met wat muziek en paarden. Dat is hoe je deze online game beschrijft. Je kunt zo vaak spelen als je wil, maar het is bedoeld o... 4.6 Sonic Racing Zone Sonic Racing Zone De wereldberoemde racing eekhoorn is terug op het pad, het race pad! Sonic staat klaar voor de start. Selecteer een karakter, en race naar de finis... 4.5 Kat Bejeweled Kat Bejeweled Je moet Katy de Kat helpen met het spelen van dit bejeweled spelletje. Zorg voor tenminste 3 van dezelfde items op een rij. In elk level krijg je a... 4.5 Amusix Viool Spelen Amusix Viool Spelen Verander je toetsenbord in een viool en maak van je computer een muziek instrument met dit leuke muziek spelletje Amusix Viool Spelen! Ontdek de mu... 5 LOL Katten Ontsnappen LOL Katten Ontsnappen De tuin zit vol met lolKatten, maar je moet de katjes IN het huis vinden. Gebruik je beste ontsnap skills voor de poezen! Zoek in alle kamers om ka... 4.8

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Piano Spelen

Piano Spelen

4.4 3.040
Stemmen

Beschrijving

Speel eens leuk op de piano. In dit spelletje kun je namelijk jouw piano talent eens goed laten horen! Speel de beste noten die je maar kunt spelen.

Best beoordeelde reacties

mila10 +26 leuk
yosra +12 erg leuk spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
marnick9 +0 (devil)haha
beertjelove +1 echt vet leuk spel he ik kan al vader jakob spelen helemaal!!!:):):):):):)
sisiotje +1 ik vind het een super spel
mattaratte +1 zooooooooooooooo leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺☺☺☺
JAHZARA2008 +1 DIT IS ZO LEUK
juju1919 +0 leuk
lyanni +0 hoi
wisska +1 leuk
sante +0 niet iedereen is prefekt endat weet je dus schep,niet op over je zelf amelie
xSpekkie +0 Het is soms een beetje irritant omdat je met de muis dan heel andere toetsen aantikt, die je dan niet eens wil gebruiken..
AlishaEva +3 dit is foking leuk ik later ook dj worden leuk he als jullie deze leuk vinden klik dan op plusje
edward14 +1 Het leven is alleen maar even mensen accepteren niet hoe je bent
OfficialNikeFan +1 Niet iedereen is perfect, en dat weet je, dus schep niet op over jou leven, want iedereen is anders, dus laat diegene met rust. Groetjes Bram.
judolover +0 heel leuk
ponypop +0 gaat wel
noss +0 saai
noss +0 saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ilovehiphop +3 ik haat die reclames voor het spel of op YouTube! : klik op het plusje als je het met me eens bent
ludocute +0 lol
Kayleigh056 +0 ik kan vader jacob