more

Alvin en de Chipmunks: Muziek Chaos Alvin en de Chipmunks: Muziek Chaos Onthoud de juiste positie van de verschillende plaatjes met geluidsfragmenten van de nieuwe Alvin en de Chipmunks film. De plaatjes worden één keer... 5.5 3 Pandas in Fantasy 3 Pandas in Fantasy De drie pandas zijn terug voor een nieuw avontuur, dit keer in het pretpark Fantasy Land. Kun jij ze helpen door alle magische levels te komen? We... 4.9 Piano Tiles 2 Piano Tiles 2 Je kan Piano Tiles in classic mode of in arcade mode spelen. Reageer snel in arcade mode en til de zwarte tegels aan voordat ze de onderkant van he... 6.2 Metal Animals Metal Animals Kun jij je tank bemannen met de verschillende dieren en je vijanden en de eindbazen uit de weg schieten? Kies de Metal Animals om op je tank te zet... 10 Baby Hazel Dolphin Tour Baby Hazel Dolphin Tour Het is vakantie en Baby Hazel en haar familie willen graag naar het dolfijnenpark! Ga met ze mee om de dolfijnen te zien! Baby Hazel heeft er heel ... 5.3 Crash! Boom! Bank! Crash! Boom! Bank! Soms is het laten ontploffen van een bom de beste manier om een kluis te openen. In dit spelletje ben je de dief en moet je proberen de kluis met e... 5.3 Robert De Vogelverschrikker Robert De Vogelverschrikker Roberts avontuur als vogelverschrikker begint hier! In dit platform spel moet je rennen, springen en vliegen. Verzamel zoveel mogelijk muntjes en ... 4.9 Minericos Minericos In dit fireboy & watergirl achtige spel moet je de mijnwerkers naar de uitgang helpen. Ze kunnen alleen ontsnappen als ze elkaar helpen. Je bestuur... 1 Drawfender Level Pack Drawfender Level Pack Voorkom een aanval door objecten te tekenen! Bescherm deze goed geklede man als hij de wereld rondreist. 1 Birdy Fruit Birdy Fruit Help deze vogel met vliegen en fruit verzamelen. Hou niet op met vliegen anders val je in de spikes. Het lijkt een beetje op Flappy Bird. 5 Zoetige Floyd Zoetige Floyd Zoetige Floyd is misschien wel niet roze, maar wel lekker zoet! In dit spel moet je op verschillende knoppen drukken om ze aan of uit te zetten. Zo... 1 Global Crysis Global Crysis Los het op met geweld in dit rennen en springen schiet spelletje. Creëer je eigen karakter en voltooi missies. 1 Geroosterd Brood Geroosterd Brood Laat je vers geroosterde brood niet opeten door deze Dinosaurus. Ren en spring in deze prehistorische wereld en ontsnap aan de oneindige honger van... 5.7 Stokkie Experiment 51 Stokkie Experiment 51 Onze held Stokkie ontsnapt in deze game aan een heel dodelijk experiment! Zoek uit wie dit geregeld heeft en neem wraak! Je hebt een gigantisch gew... 5 Paarden Dief Paarden Dief Een simpel spelletje met wat muziek en paarden. Dat is hoe je deze online game beschrijft. Je kunt zo vaak spelen als je wil, maar het is bedoeld o... 5.1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Piano Spelen

Piano Spelen

5.7 2.994
Stemmen

Beschrijving

Speel eens leuk op de piano. In dit spelletje kun je namelijk jouw piano talent eens goed laten horen! Speel de beste noten die je maar kunt spelen.

Best beoordeelde reacties

mila10 +25 leuk
yosra +11 erg leuk spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
beertjelove +0 echt vet leuk spel he ik kan al vader jakob spelen helemaal!!!:):):):):):)
sisiotje +0 ik vind het een super spel
mattaratte +0 zooooooooooooooo leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺☺☺☺
JAHZARA2008 +0 DIT IS ZO LEUK
juju1919 +0 leuk
lyanni +1 hoi
wisska +0 leuk
sante +0 niet iedereen is prefekt endat weet je dus schep,niet op over je zelf amelie
xSpekkie +0 Het is soms een beetje irritant omdat je met de muis dan heel andere toetsen aantikt, die je dan niet eens wil gebruiken..
AlishaEva +3 dit is foking leuk ik later ook dj worden leuk he als jullie deze leuk vinden klik dan op plusje
edward14 +1 Het leven is alleen maar even mensen accepteren niet hoe je bent
OfficialNikeFan +1 Niet iedereen is perfect, en dat weet je, dus schep niet op over jou leven, want iedereen is anders, dus laat diegene met rust. Groetjes Bram.
judolover +0 heel leuk
ponypop +0 gaat wel
noss +0 saai
noss +0 saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ilovehiphop +3 ik haat die reclames voor het spel of op YouTube! : klik op het plusje als je het met me eens bent
ludocute +0 lol
Kayleigh056 +0 ik kan vader jacob
voviestovie +0 ik speel graag piano