more

WereBox WereBox Sommige balletje kunnen in blokken veranderen, en sommige blokken veranderen in balletjes. Kun jij de juiste transformaties teweeg brengen om alle ... 4.3 Alvin en de Chipmunks: Muziek Chaos Alvin en de Chipmunks: Muziek Chaos Onthoud de juiste positie van de verschillende plaatjes met geluidsfragmenten van de nieuwe Alvin en de Chipmunks film. De plaatjes worden één keer... 4.2 Nervous Bot Nervous Bot Kun jij steeds met je robot bij de uitgang komen? Er zijn allerlei ongeschreven regels waar je je aan moet houden, anders explodeert je robot. Kun ... 4 Kasteel Ridder Kasteel Ridder Het kasteel van de prachtige prinses wordt door vreemde wezens aangevallen! Ze heeft jouw hulp hard nodig. Ben jij dapper genoeg om de prinses te r... 4.2 Twee Buizen Twee Buizen Twee Buizen is het derde avontuur van het slijmerige monstertje in de buizen. Je moet in dit platform spelletje kleurtjes verzamelen waarmee je jez... 4.2 Nelly In Wonderland Dress Up Nelly In Wonderland Dress Up Nelly maakt zich op voor een trip naar Wonderland. Ze is behoorlijk enthousiast, maar ook een beetje nerveus. Ze heeft namelijk geen idee hoe ze zi... 1 Handenbal Handenbal Stuur deze drie handige metalen bal door de donkere levels van dit gekke spel. Je mag alleen je muis gebruiken, met drie handen is dat best nog las... 1 Sneaky Diefje 2 Sneaky Diefje 2 In Sneaky Diefje 2 is de dief doorgeslikt door een gigantische mechanische vis. Nu zit hij vast in zijn maag! Net als Pinokkio in Monstro.. Ga opzo... 4.2 Slijm Avontuur Slijm Avontuur Red alle slijmerige wezentjes in dit leuke platform spelletje Slijm Avontuur. Druk de spatie balk in om de magische barrière op te zetten waar de... 4 Beat Chaser 2 Beat Chaser 2 Kies je favoriete nummer en vecht tegen het ritme van deze game. Je schiet automatisch, je moet vijandige kogels ontwijken en zo lang mogelijk over... 4.2 Pluche Beest Springen Pluche Beest Springen Spring zo hoog mogelijk als je kan! Verzamel de power ups en ontwijk gevaarlijke naalden. Je kunt op de vijanden springen om ze uit te schakelen. V... 1 Hotel Moorden Hotel Moorden Na een verontrustend belletje is een politieagent gestuurd naar een vreemd hotel. Er zijn een aantal moorden gepleegd, maar wie of wat zit er achter? 3.9 Schaduw van de Ninja Schaduw van de Ninja Deze game speelt zich af in het eeuwenoude Japan. Je moet de Ninja Akane helpen om zn krachten van onzichtbaarheid en teleporteren te ontdekken zo... 1 Cool Verhaal Gast Cool Verhaal Gast Je wordt wakker en alles om je heen is verwoest. Je knippert met je ogen, maar je herinnert je niets.. helemaal niets. Ga in dit spel opzoek naar j... 1 Vex Vex Test in deze online platform game VEX je overlevingskrachten. Overleef spikes, vallen, bewegende platformen en de complexe levels die steeds moeili... 4.6

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Piano Spelen

Piano Spelen

4 3.133
Stemmen

Beschrijving

Speel eens leuk op de piano. In dit spelletje kun je namelijk jouw piano talent eens goed laten horen! Speel de beste noten die je maar kunt spelen.

Best beoordeelde reacties

mila10 +29 leuk
yosra +15 erg leuk spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
delur +0 lovegirls wat een stomme naam hahaha (inlove);P(devil)(devil)(devil):p:p:p
delur +0 ik ben het wel met haar eens (kiss)(kiss)(kiss)(inlove)(inlove)(inlove)
delur +0 stom stom stom stom en nog eens stom rot spel:p:p:p(-)(-)(-)(angry)(angry)(devil)(devil)(devil)
giofan +0 best leuk  :)
Tia Roose +0 (inlove)(-)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)"erg cool
Rebecca_Red +0 eindelijk een piano waar ik op kan oefenen, kan bijna stitches van shawn mendes spelen :D:D:D
lovergirl1958 +1 wie dit spel saai vind is zelf SAAI. lolz
lovergirl1958 +1 super leuk 
marnick9 +0 (devil)haha
beertjelove +1 echt vet leuk spel he ik kan al vader jakob spelen helemaal!!!:):):):):):)
sisiotje +1 ik vind het een super spel
mattaratte +1 zooooooooooooooo leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺☺☺☺
JAHZARA2008 +1 DIT IS ZO LEUK
juju1919 +0 leuk
lyanni +0 hoi
wisska +1 leuk
sante +0 niet iedereen is prefekt endat weet je dus schep,niet op over je zelf amelie
xSpekkie +0 Het is soms een beetje irritant omdat je met de muis dan heel andere toetsen aantikt, die je dan niet eens wil gebruiken..
AlishaEva +2 dit is foking leuk ik later ook dj worden leuk he als jullie deze leuk vinden klik dan op plusje
edward14 +0 Het leven is alleen maar even mensen accepteren niet hoe je bent