more

Trollface Quest 4 Trollface Quest 4 Speel Trollface Quest 4 nu! 4 Hyper Doods Hyper Doods Stuiter er op los en spring de diepte in met deze gave Doods. De blauwe en gele balken zijn veilig maar pas op voor de groene want niet alleen bran... 4.2 Alvin en de Chipmunks: Muziek Chaos Alvin en de Chipmunks: Muziek Chaos Onthoud de juiste positie van de verschillende plaatjes met geluidsfragmenten van de nieuwe Alvin en de Chipmunks film. De plaatjes worden één keer... 4.2 Emma Halloween Cake Emma Halloween Cake Help Emma een taart bakken voor Halloween. De taart is gigantisch, groter dan Emma zelf! Kies allerlei mooie versiersels en kleuren glazuur. Kun ji... 4.2 Piano Tiles 2 Piano Tiles 2 Je kan Piano Tiles in classic mode of in arcade mode spelen. Reageer snel in arcade mode en til de zwarte tegels aan voordat ze de onderkant van he... 4.3 Castle of Terror Castle of Terror Help Van Hellsing alle zombies en andere monsters dood te maken. Je kunt ze niet aanraken, want daar ga je zelf van dood. Wel kun je stenen blokken... 3.9 Doos! Doos! Je missie is om net als in FEZ te navigeren door een platte 3D platform omgeving. De drie dimensies worden samengevoegd tot een interessant platfor... 4.1 Onomastica 2 Onomastica 2 In dit kleurrijke spel is je doel om het hele parcours af te leggen door te rennen en te springen. Onderweg kom je woorden tegen die aangeven wat t... 4.2 Hipstercalypse Hipstercalypse YOLO! Ga terug in de tijd naar Windows95 en stop de Hipstercalypse in dit grappige avonturenspel. Update je pc om naar te toekomst te gaan. Ontdek ... 4.2 Kraai Crime Kraai Crime Dit avonturen spel gaat over een mysterieuze moord van een jonge vrouw met een tatoeage van een kraai. Kun jij het mysterie oplossen? 4.2 Springende Doos: Reïncarnatie Springende Doos: Reïncarnatie De oranje doos is terug en heeft opnieuw je hulp nodig. Laat hem over obstakels springen en bij het doel terecht komen. Let wel op: je kan het maar... 4.2 Een Klik Ninja Een Klik Ninja Een Klik Ninja is een uitdagend ninja platform spel dat je met 1 klik speelt! Laat je ninja stuiteren om spikes, rollende tonnen en andere gevaarli... 4 Prins Edward Prins Edward Koning Henry IV had twee kinderen, baby Elisa en prins Edward. Prins Edward was een lastig kindje! Hij werd erg vervelend als hij zich ging vervele... 4 Zombie Beuk Race 2 Zombie Beuk Race 2 Speel het vervolg op Zombie Beuk race in deze online game! Het is 2012 en een epidemie van zombies is uitgebroken! Koop snel upgrades voor je brakk... 4.6 Ezel Jan Ezel Jan Stuur ezel Jan en zn vrienden door een opwindend avontuur om Lilys hart te veroveren en haar maar naar huis te krijgen. 4

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Piano Spelen

Piano Spelen

4 3.095
Stemmen

Beschrijving

Speel eens leuk op de piano. In dit spelletje kun je namelijk jouw piano talent eens goed laten horen! Speel de beste noten die je maar kunt spelen.

Best beoordeelde reacties

mila10 +29 leuk
yosra +15 erg leuk spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
giofan +0 best leuk  :)
Tia Roose +0 (inlove)(-)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)"erg cool
Rebecca_Red +0 eindelijk een piano waar ik op kan oefenen, kan bijna stitches van shawn mendes spelen :D:D:D
lovergirl1958 +0 wie dit spel saai vind is zelf SAAI. lolz
lovergirl1958 +0 super leuk 
marnick9 +0 (devil)haha
beertjelove +1 echt vet leuk spel he ik kan al vader jakob spelen helemaal!!!:):):):):):)
sisiotje +1 ik vind het een super spel
mattaratte +1 zooooooooooooooo leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺☺☺☺
JAHZARA2008 +1 DIT IS ZO LEUK
juju1919 +0 leuk
lyanni +0 hoi
wisska +1 leuk
sante +0 niet iedereen is prefekt endat weet je dus schep,niet op over je zelf amelie
xSpekkie +0 Het is soms een beetje irritant omdat je met de muis dan heel andere toetsen aantikt, die je dan niet eens wil gebruiken..
AlishaEva +3 dit is foking leuk ik later ook dj worden leuk he als jullie deze leuk vinden klik dan op plusje
edward14 +1 Het leven is alleen maar even mensen accepteren niet hoe je bent
OfficialNikeFan +1 Niet iedereen is perfect, en dat weet je, dus schep niet op over jou leven, want iedereen is anders, dus laat diegene met rust. Groetjes Bram.
judolover +0 heel leuk
ponypop +0 gaat wel