more

Bubble Charms Xmas Bubble Charms Xmas Kun jij alle bubbels wegspelen in dit leuke spelletje. Kijk hoe ver jij weet je komen. Er komen nieuwe kleuren bij en ook worden er nieuwe hinderni... 4.8 Gold Miner Slots Gold Miner Slots Laat de rollen draaien in dit gokkast spelletje en probeer met de gold miner zo veel mogelijk goudstukken te pakken. Zet de meest waardevolle icoon... 4.3 School Bus Parking Frenzy School Bus Parking Frenzy Rij door de stad met de school bus en haal de kinderen op. Zet ze bij de bushaltes af. Zorg dat je onderweg niet zonder brandstof komt te zitten. A... 5 Vaderdag Game Vaderdag Game Het is alweer bijna Vaderdag! In dit leuke Vaderdag spelletje kun je grappige Vaderdag foto’s maken voor papa! Maak snel met je webcam een leuke fo... 5.1 Piano Tiles 2 Piano Tiles 2 Je kan Piano Tiles in classic mode of in arcade mode spelen. Reageer snel in arcade mode en til de zwarte tegels aan voordat ze de onderkant van he... 6 Een Wandeling In De Ruimte Een Wandeling In De Ruimte Oh nee! Een boze ruimtemonster is onderweg om je ruimteschip te vernietigen. Je moet ontsnappen! In elk level moet je de uitgang vinden. Spring je ... 5.1 Super Car Parking 3 Super Car Parking 3 In dit parkeerspelletje mag je eindelijk eens een echte super car parkeren. Vertrouw je jezelf genoeg om in deze peperdure wagens te rijden? Ja? St... 5.6 Park It 3D Ambulance Park It 3D Ambulance Stap in de ambulance en rij met spoed naar het ziekenhuis. Zorg dat de patiënt veilig (en in leven) aankomt. Zoek naar een geschikte parkeerplek en... 4.2 Flappy Bird 3D Flappy Bird 3D Flappy Bird nu in 3D!! Dit is wel de meeste geavanceerde versie van dit nu wel wereldberoemde spelletje. Vlieg met de vleugels van Flappy en beleef... 5.6 3D Taxi Parkeren 3D Taxi Parkeren Parkeer je Taxi in de straten van het gooi. Wie ga je vandaag oppikken? Zorg dat de Taxi perfect geparkeerd staat, niemand wil een slechte chauffeu... 4.5 Virus Oorlog Virus Oorlog Het doel in dit spel is om een virus uit te schakelen door levende cellen te injecteren. Zorg dat je dit zo snel mogelijk doet voordat je zelf uitg... 5.8 De Grote Bazoekie De Grote Bazoekie Dames en heren! Hier is de Grote Bazoekie! Help hem met een prachtige show maken door kaarten naar ballonnen te gooien. Een leuk physics puzzel spe... 1 Kerstmis Trol Kanon Kerstmis Trol Kanon Laad je kerstkanon maar vol want het is tijd om de kerst trol af te vuren! Schiet de trol in deze Kerst versie van trol kanon naar alle bouwwerken. 4.8 Super Biefstuk Super Biefstuk Produceer wat lekkere biefstuk in deze retro game Super Biefstuk. Hoe? Simpel. Vlieg met je raket door het scherm en ram de koeien. Zo doen we dat ... 1 Pyjama Jongen Pyjama Jongen Deze jongen moest vroeg naar bed. Maar hij heeft geen zin om te slapen. Hij heeft nog zin in een snoepje, dus hij sluipt uit zijn kamer en gaat opz... 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Park My Rig 2

Park My Rig 2

5.4 11.285
Stemmen

Beschrijving

Parkeer de grote vrachtwagen in het goede vak.

Besturing

Speel dit spel met je toetsenbord.

Best beoordeelde reacties

marij +78 Mensen!! Er zitten hier ook nog kleinere kinderen op die dit lezen. En doe niet zo goor! GOORLAPPEN! Sorry hoor kleine kindjes! Deze mensen zijn een beetje raar! Liefs, iemand die rekening houdt met kleine kinderen.
essie000 +56 Zuperleuk, alleen de vr8auto mocht wel wat sneller:P
marij +43 Super leuk spel.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
rikkertt1 +0 Wat een ****** spel !
rikkert134 +0 wat een ****** spel!!!
rikkert134 +0 jou moeder marij
ocir2003 +1 leuk je krijg verschillende auto's of vrachtwagens
superman1223 +0 simpel echt super simpel maar een level is suuuuuper moeilijk
superspel30 +0 super leuk
sharks +0 kei saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai
DutchGuus +0 Dit is zoooooooooooooo makkelijk!!!
jj03 +0 Ga hier geen complete gesprekken voeren, dit is voor reacties op het spel niet voor een gesprek
beuknoot +0 en als hij sneller gaat word je nog geflitst
beuknoot +0 de vr8auto sukt echt tot en met , kneusje
kobitza +0 e
kobitza +0 wat een leuk spalletje
trijntje125 +1 coolste spel allertijden
trijntje125 +0 echt leuk er zijn genoeg levels het word ook echt moeilijk maar ik heb het wel uitgespeelt niet om te stoefen hoor echt cooooool spel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
norie10 +0 Wie weet hierop nog een leuk spel??
norie10 +0 Oké, Haider ofzo. Doe ff normaal. K weet zeker dat je dit alleen zegt omdat het je niet lukt. -_-. Niet erg ofzo, maar doe dan ff normaal. En Marij je hebt wel gelijk. Maar dat is ook beetje overdreven. Leuk spel trouwens! Geef +.
kennn +0 dit spel is leuk
jelleke128 +0 dat ben ik
jelleke128 +0 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wat is er leuk jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa