more

Park Your Car Park Your Car Parkeer je auto in de parkeerplaatsen zonder je eigen auto of die van anderen te beschadigen. Kun jij steeds naar het juiste parkeervakje toe rijde... 4.3 Color Addiction 2 Color Addiction 2 Color Switch is terug met nog meer uitdagende levels om uit te spelen! Kun jij door alle gekleurde ringen springen met het balletje? Je kunt alleen... 4.4 Bus Parking 3D World Bus Parking 3D World Rij met je bus door de stad in dit mooie 3D parkeer spelletje. Kun jij het juiste parkeervak vinden? Volg de gele pijlen om de gele parkeerzone te ... 4 V8 Police Parking V8 Police Parking Rij door de stad en parkeer je politie auto steeds in een van de 68 lastige parkeer vakjes. Zorg dat je niet geraakt wordt door de passerende auto... 3.8 Skyward Skyward Probeer de weg te vinden door de zwevende stad. Pak steeds met de draaiende stippen het volgende platform vast. Mis niet, want dan stort je in de a... 4.2 Pou in de Keuken Pou in de Keuken Pou werkt in de keuken in een restaurant. Hij moet de soep roeren, maar er zijn allerlei dingen die Pou liever doet. Kun jij samen met Pou allerlei... 4.2 Circle Circle Beweeg de cirkel over de lijn, maar laat de hoepel de lijn niet aanraken! Dit wordt steeds moeilijker, want er komen steeds meer kronkels en bochte... 4.1 Red De Visjes Red De Visjes Rij met je auto en zorg dat de visjes weer in het water komen. 1 Super Car Parking 3 Super Car Parking 3 In dit parkeerspelletje mag je eindelijk eens een echte super car parkeren. Vertrouw je jezelf genoeg om in deze peperdure wagens te rijden? Ja? St... 4.1 3D Schoolbus Parkeren 2 3D Schoolbus Parkeren 2 Heb jij genoeg talent om deze schoolbus te parkeren? Daag jezelf uit met deze 3D parkeer game. Je speelt als een bestuurder van een echte Amerikaan... 4.3 Ufo Run Ufo Run Ontwijk in Ufo Run obstakels, verzamel sterren en kom zo ver mogelijk. Ufo Run gaat over een klein buitenaards wezentje dat rond rent in een kastee... 4.4 3D Taxi Parkeren 3D Taxi Parkeren Parkeer je Taxi in de straten van het gooi. Wie ga je vandaag oppikken? Zorg dat de Taxi perfect geparkeerd staat, niemand wil een slechte chauffeu... 4.1 TNT Zombies Arsenaal TNT Zombies Arsenaal De Zombies zijn terug en klaar om weer lekker opgeblazen te worden. Gebruik je verse TNT dynamiet. Plaats het op strategische plekken en knal de zo... 4.3 Snij De Doos Remaster Snij De Doos Remaster Snij De Doos met nog meer en betere levels! Snij de kartonnen platen in de stukken met een beperkt aantal mogelijke snede. Denk na over elke bewegi... 3.9 Contant Verkeer Contant Verkeer Het verkeer kan soms erg druk zijn. Een ongeluk is dus zo gebeurd. Kijk uit voor ongelukken en gebruik het geld dat je verdient voor upgrades. Klik... 4.3

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Park My Rig 2

Park My Rig 2

4.2 11.307
Stemmen

Beschrijving

Parkeer de grote vrachtwagen in het goede vak.

Besturing

Speel dit spel met je toetsenbord.

Best beoordeelde reacties

marij +79 Mensen!! Er zitten hier ook nog kleinere kinderen op die dit lezen. En doe niet zo goor! GOORLAPPEN! Sorry hoor kleine kindjes! Deze mensen zijn een beetje raar! Liefs, iemand die rekening houdt met kleine kinderen.
essie000 +56 Zuperleuk, alleen de vr8auto mocht wel wat sneller:P
marij +43 Super leuk spel.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
aidsridder +0 IK HEB AIDS
remco.veul +0 (+):D leuke game      ik geef het als cijfer:  een  8,3 omdat de auto´s/vrachtwagens wel wat sneller kunnen
rikkertt1 +0 Wat een ****** spel !
rikkert134 +0 wat een ****** spel!!!
rikkert134 +1 jou moeder marij
ocir2003 +1 leuk je krijg verschillende auto's of vrachtwagens
superman1223 +0 simpel echt super simpel maar een level is suuuuuper moeilijk
superspel30 +0 super leuk
sharks +0 kei saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai
DutchGuus +0 Dit is zoooooooooooooo makkelijk!!!
jj03 +0 Ga hier geen complete gesprekken voeren, dit is voor reacties op het spel niet voor een gesprek
beuknoot +0 en als hij sneller gaat word je nog geflitst
beuknoot +0 de vr8auto sukt echt tot en met , kneusje
kobitza +0 e
kobitza +0 wat een leuk spalletje
trijntje125 +1 coolste spel allertijden
trijntje125 +0 echt leuk er zijn genoeg levels het word ook echt moeilijk maar ik heb het wel uitgespeelt niet om te stoefen hoor echt cooooool spel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
norie10 +0 Wie weet hierop nog een leuk spel??
norie10 +0 Oké, Haider ofzo. Doe ff normaal. K weet zeker dat je dit alleen zegt omdat het je niet lukt. -_-. Niet erg ofzo, maar doe dan ff normaal. En Marij je hebt wel gelijk. Maar dat is ook beetje overdreven. Leuk spel trouwens! Geef +.
kennn +0 dit spel is leuk