more

FNAF World FNAF World Er is iets niet in de haak in het land van de animatronics! Help Freddy Fazbear en zijn vrienden uit de Five Nights at Freddy’s spelletjes series d... 4.1 The Dropping Dead The Dropping Dead Schiet alle monsters die aan parachuutjes naar beneden dalen. Kun jij ze allemaal raken voordat ze beneden zijn? Pak krachtigere wapens zoals shotg... 4 Gekke Kapsels Gekke Kapsels Bewijs dat jij met bizar haar overweg kan gaan in dit leuke kapper spelletje. Knip, plak, droog en kleur het haar van je klanten. Maak waanzinnige ... 4.2 Mijn Kleine Leger Mijn Kleine Leger In dit Mijn Kleine Leger spelletje moet je zorgen dat je voldoende soldaten blijft houden om vijanden mee aan te vallen. 4.6 Solandia Uprising Solandia Uprising Vecht voor de vrijheid van je mensen in dit uitdagende zwaarden en sandalen spelletje! Vernietig de vijandige basis door je beste troepen erop af t... 4.1 Fastback Fastback Deze FPS (first person shooter) Unity Game is gevaarlijker dan kogels. Schiet alle vijanden met hoge snelheid neer. Bereik de deur voordat de tijd ... 4.2 Ontsnappen van het Piratenschip Ontsnappen van het Piratenschip Je zit gevangen op een piratenschip en je moet snel ontsnappen! Probeer de weg naar de uitgang te vinden. Als je de kapitein tegenkomt, help hem zo... 4.4 Knightality Knightality De prinses is gevangen genomen! Om haar te redden moet je veel gevaren op je pad verslaan. Het is een lastige taak, maar het gaat je vast wel lukke... 1 Koning, Paard en Zwaard Koning, Paard en Zwaard Rij in Koning en Paard op je paard en vecht je weg door het bos vol met gevaarlijke vijanden. Er zijn orcs en zwarte magiërs die jou maar al te g... 4.4 Duivelse Plannen Duivelse Plannen In Duivelse Plannen ben je de duivel en is je doel om alles en iedereen te vernietigen! Je kunt kiezen uit denk en vernietig modes. Klinkt cool t... 1 Griekse Held Griekse Held De vrouw van de Griekse held is ontvoerd. Maar wees niet getreurd. Hij is sterk, is heel moedig en heeft een pijl en boog! Help hem de vijanden nee... 3.9 Sift Heads Cartels Sift Heads Cartels Yup, hier is hij dan! Het vervolg op Sift Heads! In het eerste deel vond Vinnie zichzelf op de rand van de dood. Hij was in conclave met een groep ... 4.4 Ze Komen Uit De Zee Ze Komen Uit De Zee Speel als een jonge jongen die verloren is op een eiland met een aantal eieren. Hij hoopt dat de eieren uitbroeden. Er zijn op het eiland ook monst... 1 Hotel Moorden Hotel Moorden Na een verontrustend belletje is een politieagent gestuurd naar een vreemd hotel. Er zijn een aantal moorden gepleegd, maar wie of wat zit er achter? 4 Speedboat Schieten Speedboat Schieten Dit is de meest gevaarlijke tocht van je leven! Verdedig je speedboat en versla hordes aan vijanden met je vette wapens. Upgrade je wapens en ander... 4.2

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Oermens Gevecht

Oermens Gevecht

4.7 35.287
Stemmen

Beschrijving

Probeer om een goed leger op te bouwen om al je opkomende tegenstanders af te maken. Zorg dat je eigen terrein veilig blijft.

Besturing

Besturing doormiddel van je muis.

Best beoordeelde reacties

creater +351 wie wil een handige cheat? ik seg het bij 5 plusjes
bartttttie +252 wie wil er van die reclame af ?
ferdyvanbrussel +237 SIMPEL!!!!!!!!!!! SIMPEL!!!!!!!!!!! SIMPEL!!!!!!!!!!! SIMPEL!!!!!!!!!!! wie dit ook vind doe een plusje

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
jelleplayervdw +0 (+)als je dit spel leuk vind
gameboy90009 +0 ik heb een dikke cheat als ik 10 plusjes zal ik het zeggen(+)
trissiegames +0  de blauwe laser kan als ze met meerdere zijn het fort van de tegenpartij vernietigen!
trissiegames +0 samen sta je sterker
trissiegames +0 lucht
trissiegames +0 doe de spatie cheat 2 keer en ze komen terwijl de vorige nog in de lugt waren!
trissiegames +0 ik weet cheat doe bijvoorbeeld meteor regen, klik op spatie laat los als het beeld stopt met trillen. alles leuk leuk leuk leuk in een keer.
trissiegames +0 Nog een: als je spatie leuk leuk leuk leuk leuk (pause) dan gaat je special gewoon door met laden. en je training ook! de getrainde troepen komen in 1 keer.
trissiegames +0 als je zegt geef plusje ik geef cheat doe dat dan ook!(facepalm)
ocmer9 +0 geef me gwn random een(+):D
parameswaran.kunchan +0 veel te makkelijk(cool)(cool)(cool)(cool)
siebeCR7 +0 saai spel
Evano45 +2 Doe plusje als je het een leuk spel vindt :)
thomjoris +0 geef me een plusje:p;P(+)
Lucas Quant +0 ******
ruud1234 +0 duurt veel te lang ik kom je moeder halen
ruud1234 +3 leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk  (cool)
giannianthony +0 val beetje in slaap van dit spel hier|-)(highfive):|(puke)(puke)
dinoboy12357 +0 (+)(+)(+)(+)(+) lol
supercoolekyra +0 wie cool is geef een plusje