October charm

8.9 2226 Stemmen

October charm MeidenKleedt dit meisje zo mooi mogelijk aan !

Zomers Aankleden

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

- bruinrode broek met riem - zwarte schoenen met zwarte veters - wit topje - blauwe vest\trui - 1e kapsel van links van de onderste rij. - 6e ketting van links. My combi. Ik wil graag mode ontwerpster worden, graag reacties. XXX EmoDreams
Superleuke nummers: Black Veil Brides- Knives and Pens Black Veil Brides - Perfect Weaopn Brokencyde - Freaxx XXX EmoDreams

Overige reacties

Mijn look-knotje in haar-beige topje-bloesje met ruiten-bruinrode broek-bruine schoenen met franjes-2de oorbellen3de rij-witte tas! Plz reactie !!!
HET IS UPER LEUK
zo tof mij look blond krullend haar,zwart jasje kort,trui zalm, ketting met D,en een ketting met hartje,zwarte broek,zwarte schoenen met goude ringetjes,witte ronde oorbellen en de zwarte tas met los hangend hengsel top
mijn look is: een knotje in dr haren. zwart jackje, met een trui met lange mauwen(wit), nog een doorzichtige penti, met een kort broekje erover, en zwarte gympen
Mijn look: Witte trui met streepjes, Lange zwarte jas, Rode broek, Blauwe gympen met witte veters, Lang licht bruin haar van onderste rij met pony, Zwarte ketting met kruisje, En witte tas. Als je hem ook leuk vind geef dan plusje en reactie please!
phonefreak jou stijl is echt cool ik zou dat dragen(mijn stijl aleen heb ik bruin haar tot aan mijn elleboog).
he weetje welke liedje moet luisteren Burn of ismo doekoe
leuk de aller leukste ik heet in het echt sara
Ik vind dit een leuke outfit (zo zie ik er een beetje uit): Die blonde haren (3de van de laatste rij haren),wit hemdje,groen vestje,zwarte jeans,zwarte schoenen met witte veters,zwarte tas, zwarte oorbellen en zwarte hartjesketting. ;)
mijn look: het witte hempje- met het panterprintjasje- de donkerblauwe spijkerkorte broekje- het zwarte haar- de zwarte schoentjes met de strikjes-de bruine muts- en de 2 kruiskettings de gouden en de zwarte plusje of minnetje
je moet de bruine muts wegdoen, dan is het wel mooi :)