October charm

8.2 2231 Stemmen

October charm MeidenKleedt dit meisje zo mooi mogelijk aan !

Zomers Aankleden

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

- bruinrode broek met riem - zwarte schoenen met zwarte veters - wit topje - blauwe vest\trui - 1e kapsel van links van de onderste rij. - 6e ketting van links. My combi. Ik wil graag mode ontwerpster worden, graag reacties. XXX EmoDreams
Superleuke nummers: Black Veil Brides- Knives and Pens Black Veil Brides - Perfect Weaopn Brokencyde - Freaxx XXX EmoDreams

Overige reacties

ik heb haar mooie kleren gegoven
wie wil mij vriend of vriendin worden ik heb er 0 vrienden of vriendin
Mijn look-knotje in haar-beige topje-bloesje met ruiten-bruinrode broek-bruine schoenen met franjes-2de oorbellen3de rij-witte tas! Plz reactie !!!
HET IS UPER LEUK
zo tof mij look blond krullend haar,zwart jasje kort,trui zalm, ketting met D,en een ketting met hartje,zwarte broek,zwarte schoenen met goude ringetjes,witte ronde oorbellen en de zwarte tas met los hangend hengsel top
mijn look is: een knotje in dr haren. zwart jackje, met een trui met lange mauwen(wit), nog een doorzichtige penti, met een kort broekje erover, en zwarte gympen
Mijn look: Witte trui met streepjes, Lange zwarte jas, Rode broek, Blauwe gympen met witte veters, Lang licht bruin haar van onderste rij met pony, Zwarte ketting met kruisje, En witte tas. Als je hem ook leuk vind geef dan plusje en reactie please!
phonefreak jou stijl is echt cool ik zou dat dragen(mijn stijl aleen heb ik bruin haar tot aan mijn elleboog).
he weetje welke liedje moet luisteren Burn of ismo doekoe
leuk de aller leukste ik heet in het echt sara