-
+
 • Populair
 • Nieuwste
 • Score
Je laatste score Highscore: Positie:
 • Vandaag
 • Week
 • Maand
 • Alles

  October charm

  8.7 - 2222 Stemmen

  Spel

  October charm


  Beschrijving

  Kleedt dit meisje zo mooi mogelijk aan !


  Besturing

  Gebruik je muis om te spelen.

  Reacties

  Best beoordeelde reacties
  14 / 76 - +

  EmoDreams 4 jaren geleden

  - bruinrode broek met riem - zwarte schoenen met zwarte veters - wit topje - blauwe vest\trui - 1e kapsel van links van de onderste rij. - 6e ketting van links. My combi. Ik wil graag mode ontwerpster worden, graag reacties. XXX EmoDreams

  13 / 57 - +

  EmoDreams 4 jaren geleden

  Superleuke nummers: Black Veil Brides- Knives and Pens Black Veil Brides - Perfect Weaopn Brokencyde - Freaxx XXX EmoDreams

  250
  0 / 0 - +

  mspfreak12 3 maanden geleden

  mijn look is: een knotje in dr haren. zwart jackje, met een trui met lange mauwen(wit), nog een doorzichtige penti, met een kort broekje erover, en zwarte gympen

  1 / 1 - +

  jeppe784 4 maanden geleden

  Mijn look: Witte trui met streepjes, Lange zwarte jas, Rode broek, Blauwe gympen met witte veters, Lang licht bruin haar van onderste rij met pony, Zwarte ketting met kruisje, En witte tas. Als je hem ook leuk vind geef dan plusje en reactie please!

  0 / 0 - +

  katty3 5 maanden geleden

  phonefreak jou stijl is echt cool ik zou dat dragen(mijn stijl aleen heb ik bruin haar tot aan mijn elleboog).

  0 / 0 - +

  nafialove2003 6 maanden geleden

  he weetje welke liedje moet luisteren Burn of ismo doekoe

  0 / 0 - +

  coolsara 7 maanden geleden

  leuk de aller leukste ik heet in het echt sara

  1 / 1 - +

  Liesbeth5341 7 maanden geleden

  Ik vind dit een leuke outfit (zo zie ik er een beetje uit): Die blonde haren (3de van de laatste rij haren),wit hemdje,groen vestje,zwarte jeans,zwarte schoenen met witte veters,zwarte tas, zwarte oorbellen en zwarte hartjesketting. ;)

  1 / 1 - +

  phonefreak 9 maanden geleden

  mijn look: het witte hempje- met het panterprintjasje- de donkerblauwe spijkerkorte broekje- het zwarte haar- de zwarte schoentjes met de strikjes-de bruine muts- en de 2 kruiskettings de gouden en de zwarte plusje of minnetje

  0 / 0 - +

  ilja01 9 maanden geleden

  je moet de bruine muts wegdoen, dan is het wel mooi :)

  0 / 0 - +

  sssunny 10 maanden geleden

  sorry emodreams maar ik vind je ding niet zo mooi maar het gaat wel .

  0 / 0 - +

  sssunny 10 maanden geleden

  sommige van die kleren zou ik echt willen

  0 / 0 - +

  sssunny 10 maanden geleden

  leuk