more

Cute Kitty Solitaire Cute Kitty Solitaire Speel nu een super cute solitaire spel: Cute Kitty Solitaire! 4 Yummy Taco Yummy Taco In dit spelletje heb je je eigen taco kraampje. Kun jij de juiste ingrediënten in de taco’s leggen en de taco aan je klanten geven? Sleep de juiste... 4.1 Panda Love Panda Love Ren met de panda door het level en spring op het juiste moment. Je moet de muntjes verzamelen en de metalen stekels vermijden. Als je alle muntjes ... 4.2 Tingly Solitaire Tingly Solitaire Speel Tingly Solitaire en speel alle speelkaarten weg. Stapel de kaarten van aas tot koning in de vrije vakjes. Je moet eerst de aas kaarten vinden... 4.1 Hartenjagen 2 Hartenjagen 2 Hartenjagen is een leuk kaartspel voor vier spelers. Probeer elke beurt zo te spelen dat je tegenstanders de rondes met de strafkaarten winnen. De ... 3.6 Restaurant Slots Restaurant Slots Probeer alle gasten in je restaurant te bedienen in dit online multiplayer spelletje. Laat de rollen draaien en probeer de winnende hapjes op een r... 4.2 Mahjong Everyday Mahjong Everyday Speel elke dag een nieuw Mahjong bord in Mahjong Everyday. Je kan ook de borden van de afgelopen week bekijken en spelen. Kun jij alle stenen combi... 4.2 Monkey Go Happy: Leprechauns Monkey Go Happy: Leprechauns Kun jij de aapjes helpen alle Leprechauns te vinden? Het zijn er twintig! Kijk goed rond. Verplaats spullen om de verstoppinkjes te vinden en verza... 4.2 Eet Raket 2 Eet Raket 2 In razendsnelle puzzel spelletje is het de bedoeling dat je de monsters zo snel mogelijk met je afgeschoten raket raakt. Wanneer je als moedige tov... 4 Sweep Miner Sweep Miner Gebruik je geheugen en navigeer door een puzzelig doolhof. Red alle kinderen van de gevaarlijke bommen en bereik de uitgang veilig. 1 Cotton Step Cotton Step Zorg dat het poppetje bij het hartje komt. Let wel op, want je hebt maar een beperkt aantal stappen ter beschikking. 3.9 Juicy Dash Juicy Dash Raak in Juicy Dash het fruit aan en beweeg je vinger. Maak combinaties van minimaal 3 dezelfde stukjes fruit om ze weg te spelen. Combinaties van 4... 4.1 Yahtzee Yahtzee Speel gezellig een potje Yahtzee en win zoveel mogelijk punten! Veel plezier met dit onwijs leuke Yathzee spelletje. 4.2 Huwelijksreis in Italie Huwelijksreis in Italie Een jong koppel is net getrouwd en zijn op huwelijksreis in Italië. Help ze met zoveel mogelijk dingen zien. In dit romantische puzzel spel moet je... 4.2 Toetrix Toetrix Heb je even koffiepauze? Speel dan dit puzzelspelletje. Je moet de ballen naar de buitenrand van het level krijgen om zo de gaten op te vullen. Dat... 4.2

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Mijnenveger

Mijnenveger

4.2 18
Stemmen

Beschrijving

Kijk in dit mijnenveger spelletje goed naar de nummers op het veld en kies de juiste plaatsen. Lukt het jouw in dit spel om de juiste vakjes te openen? Vind alle mijnen in deze online game en schakel jezelf niet uit. Je kent deze mijnenveger game vast al, maar hier is toch wat uitleg. Klik 1 keer op een bom om hem te markeren. Klik twee keer op een vakje om het veld open te maken. De getallen geven het aantal bommen in de buurt aan. Veel plezier met deze leuke online game!

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
SommigeZijnDom +0 Ik vind dit een heel erg leuk spelletje, je moet bommen ontmantelen, dus ik zou maar oppassen als ik jou was, want ALLAH komt je halen!
AnneDakPanne +0 oke toch niet heel stom !!
AnneDakPanne +0 mijn veger is een leuk spel ! speel het ook