Maak Me Mooi!

8.5 1258 Stemmen

Maak Me Mooi! PEGI-7 PEGI 7, MeidenAi Caramba! Wat ziet dit meisje er lelijk uit. Maar niet als het aan jou ligt, want jij kunt haar een complete makeover geven. Met al die dress up games heb je voldoende geleerd om dit meisje mooi te maken. Gebruik verschillende spullen zoals maskers, komkommer, een pincet en andere makeup producten. Maak het helemaal af met prachtige nieuwe kleren en accessoires. Aan het eind van dit meisjes spelletje krijg je een voor en na plaatje.

Makeover Games

Reacties

150

Overige reacties

bruh
eerst 100
ik vind het wel leuk om te doen maar ze word nog steeds niet supermooi haapy_juultje heb gelijk
ze kan nooit meer super mooi worden
wie dit leuk vind plusje+++++++
hoe gaat ie
geef + als je de reclames van alle games weg wilt hebben!!
ik hèb er echt mooi gemaakt
eerst was ze 100% lelijk nu 50% (ze heeft een raar gezicht)
een beetje
hoi ik ben hanna leuk spel