Maak Me Mooi!

9.2 1253 Stemmen

Ai Caramba! Wat ziet dit meisje er lelijk uit. Maar niet als het aan jou ligt, want jij kunt haar een complete makeover geven. Met al die dress up games heb je voldoende geleerd om dit meisje mooi te maken. Gebruik verschillende spullen zoals maskers, komkommer, een pincet en andere makeup producten. Maak het helemaal af met prachtige nieuwe kleren en accessoires. Aan het eind van dit meisjes spelletje krijg je een voor en na plaatje.

Besturing
Speel dit spel met je muis

Makeover Games

Reacties

150
ik hèb er echt mooi gemaakt
eerst was ze 100% lelijk nu 50% (ze heeft een raar gezicht)
hoi ik ben hanna leuk spel
ze is leelijk
ze heeft een beetje een raar hoofd
bij mij is ze zoooooooo veel mooier dan daar voor en ik heb niet veel met beauty
yuii
ritme
nu is het me wel gelukt:)
ze blijft niet mooi :( als je eens bent druk op+