Maak Me Mooi!

8.7 1249 Stemmen

Ai Caramba! Wat ziet dit meisje er lelijk uit. Maar niet als het aan jou ligt, want jij kunt haar een complete makeover geven. Met al die dress up games heb je voldoende geleerd om dit meisje mooi te maken. Gebruik verschillende spullen zoals maskers, komkommer, een pincet en andere makeup producten. Maak het helemaal af met prachtige nieuwe kleren en accessoires. Aan het eind van dit meisjes spelletje krijg je een voor en na plaatje.

Besturing
Speel dit spel met je muis

Makeover Games

Reacties

150
yuii
ritme
nu is het me wel gelukt:)
ze blijft niet mooi :( als je eens bent druk op+
Boring! Echt saai. Dat mens is gewoon niet mooi te maken, ze houdt gewoon wallen. Als je het met me eens bent, klik je op het +je als je het niet met me eens bent, geef een -etje!
ze heeft nog steeds wallen
Leukk
Echt leuk!! Die van mij eindigt altijd mooi!! Als jij dat ook hebt geef dan een +je :P
lekker boeien dat ze lelijk is, het is maar een spelletje. mensen doe niet moeilijk haha
WAAROM KOMT ER BRUIN SPUL UIT MIJN ****