Lisa aankleden

8.7 465 Stemmen

Kleedt dit mooie meisje liza aan.

Besturing
Gebruik je muis om te spelen.

Zomers Aankleden

Reacties

150
Mijn look: bruin haar met dot, lichtblauwe blouse, wit vestje met knoopjes, lichtblauwe jeans, roze handtas, witte sandalen met hakjes. Geef je mening! Als je het mooi vindt +, als je het niet mooi vindt -. (Liefst +!!!!!) xxx, Izzy. <3 <3 <3 <3 <3
leuk!
leuk
1. heey 2. leuk spel :) 3. bye ;)
Dat meisje is wel mooi.
haha ik heet ook lisa!
Ja!!
lisa bestaand op muziek als nick en simon
int echt heet ik lisa
Ok, dat is wat overdreven. Ze is lelijk maar ze heeft wel mooie kleren aan. Dit is mijn look: kort grijs haar, grijs topje, wit vestje met knoopjes, blauwgrijze skinny en witte sandalen met hakjes.Mooi? Like me plz!!! ;-)
Ok, dat is wat overdreven... ze is lelijk maar ze heeft WEL mooie kleren aan. Dit is mijn look:grijs topje, wit vestje met knoopjes, blauwgrijze broek, witte sandalen met hakjes en kort grijs haar. Like me plz!!!