Lisa aankleden

7.1 465 Stemmen

Lisa aankleden MeidenKleedt dit mooie meisje liza aan.

Zomers Aankleden

Reacties

150

Overige reacties

1ste haar 2de rij-grijze blouse met wit-3de broek-2de schoenen-gouden ketting-zwart witte tas. Ik wil stylist worden. Graag reactie. Geef ook een +/-
Mijn look: bruin haar met dot, lichtblauwe blouse, wit vestje met knoopjes, lichtblauwe jeans, roze handtas, witte sandalen met hakjes. Geef je mening! Als je het mooi vindt +, als je het niet mooi vindt -. (Liefst +!!!!!) xxx, Izzy. <3 <3 <3 <3 <3
leuk!
leuk
1. heey 2. leuk spel :) 3. bye ;)
Dat meisje is wel mooi.
haha ik heet ook lisa!
Ja!!
lisa bestaand op muziek als nick en simon
int echt heet ik lisa
Ok, dat is wat overdreven. Ze is lelijk maar ze heeft wel mooie kleren aan. Dit is mijn look: kort grijs haar, grijs topje, wit vestje met knoopjes, blauwgrijze skinny en witte sandalen met hakjes.Mooi? Like me plz!!! ;-)