more

Rain Forest Tales Rain Forest Tales Je hebt een magische sjaal gevonden in de jungle. Ren over het pad en verzamel al het fruit, de munten, en de magische letters met Jacky Trub en zi... 4.1 Anna's Nail Salon Anna's Nail Salon Tijd voor een heerlijke manicure bij de salon van Anna, de Disney princess uit de film Frozen. Je gaat beginnen met het poetsen en knippen van de n... 4.1 Unfreeze Penguins Unfreeze Penguins Tik de combinaties van drie of meer bevroren pinguïns van dezelfde kleur aan om ze te laten ontdooien en weg te spelen. Nieuwe rijen bevroren pingu... 4.1 Frozen Hidden Adventure Frozen Hidden Adventure Arendelle is in gevaar! Help prinses Elsa met het redden van haar zus Anna. Vind alle objecten die je moet zoeken in het mooie kasteel uit Frozen. ... 4.1 Fluffy Cuddlies Fluffy Cuddlies Probeer zoveel mogelijk Fluffy Cuddlies te verzamelen. Kijk eerst welke diertjes de verpleegster zoekt, en probeer ze dan te verzamelen door een li... 4.1 BLOCnog BLOCnog Kun jij het blokje door het level schuiven en op de juiste tegels terecht komen? Onderweg moet je soms andere blokken oppakken om de gestreepte teg... 4.2 Monkey Go Happy Ninjas 3 Monkey Go Happy Ninjas 3 Kun jij het aapje helpen alle 70 baby ninja aapjes te vinden? Onderweg moet je allerlei handige voorwerpen en hints verzamelen om de puzzels op te ... 4.3 Dominos Dominos Speel alle domino stenen zo snel mogelijk weg in dit domino spelletje. Verzamel de gouden stenen. Elke keer dat je al je stenen wegspeelt in een ke... 4.2 Big Dig Treasure Clickers Big Dig Treasure Clickers Graaf als archeoloog allerlei spullen op. Kijk wat jij kunt ontdekken en verkopen in het dorp. Gebruik het geld dat je ermee verdient om betere app... 4 Brand De Lampen Brand De Lampen In dit puzzel spelletje moet je niet alleen goed kunnen nadenken, maar ook snel zijn! In elk level dien je de positieve en negatie bollen met elkaa... 1 Hippo de Dappere Ridder Hippo de Dappere Ridder Help Hippo de dappere ridder in dit spelletje om de gestolen kronen terug te vinden en zo het koninkrijk te redden. In elk level moet hij puzzelen ... 4.1 Sherlock Holmes Sherlock Holmes Help Sherlock Holmes met het uitzoeken wie de moordenaar is van Meneer. T, de eigenaar van het lokale theehuis. Graaf door alle bewijsstukken en la... 4.2 Woordzoeker Koningsdag Woordzoeker Koningsdag In Woordzoeker Koningsdag moet je woorden zoeken die te maken hebben met Koningsdag. Koning Willem Alexander voelt zich nog rijker met jouw woorden... 4.1 Woordzoeker Dieren Woordzoeker Dieren Zoek woorden van dieren in dit leuke woordzoeker spelletje. De woorden die je moet zoeken staan onderaan het spel. Je moet een horizontale, vertica... 4.3 Vlinders Zoeken Vlinders Zoeken Ga opzoek naar vlinders in het bos. Ze zitten goed verstopt, Kun jij ze allemaal vinden? 4

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Kleur In Mijn Wereld

Kleur In Mijn Wereld

8.6 795
Stemmen

Beschrijving

Probeer steeds verder te komen om op dingen te klikken en springen.

Besturing

Gebruik je muis en pijltjes toetsen om dit spel te spelen.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
lauraslijkhuis +0 leukk.. uitgespeeld al een paar keer.. leuk verhaal
riannexxxx +0 echt mooi verhaal
leraar208 +0 echt zot ccccccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooolllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shaynesh8 +0 lllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angelcool +0 uitgespeeld ps: voeg me toe als vriend
xankje +0 Te snel uitgespeeld. ..
TheCoolGamers +0 is dit een meisjes spel?
TheCoolGamers +0 ik kan niet kleuren
saar12 +0 leuk
maravilha +0 egt prachtig verhaaal en het muziek is zo hoe moet ik het zegen ..egt fantastish en prachtich!!!!(l)
BelieberAnayzz +0 prachtige muziek!!!!
mabloem +0 funny
lukiepukie +0 makkie makkie
ananda1998 +0 simpel
rambotje1 +0 ik graag hier niet over
kauwxgum +0 boeeeeh
NeleBelgium +0 zo een lief tekstje op het einde :)
sander.rots +0 stom spel
bcerane +0 cool
Linus847 +0 uitgespeeld