more

Super Sudoku Super Sudoku Speel een leuk sudoku spelletje en los de puzzel op! In elk vakje kun je een cijfertje neerzetten. Kies uit de nummers van 1 tot en met 9. Deze cij... 4.2 Box Jump Up Box Jump Up In dit spelletje is het de bedoeling dat je met het kleine gele blokje zo hoog mogelijk komt. Spring met het gele blokje van het ene platform naar ... 4.2 De Ultieme Bikinibroek Vrienden Zoektocht De Ultieme Bikinibroek Vrienden Zoektocht Probeer alle personages uit SpongeBob Squarepants te vinden in het groepsfoto plaatje. In elk level komt er weer een nieuwe uitdaging. Vind je vrie... 4 Quest for Milkshake Quest for Milkshake Je hebt een lastige klant in je winkel die een kokosnoten milkshake eist en niet weg wil gaan. Helaas heb je geen kokosnoten milkshake en je hebt o... 4.1 Luke Deluxe Luke Deluxe Luke wordt door een medogenloze vrouw gedwongen te trouwen. Maar ze is alleen achter zijn geld aan en wil hem direct na het huwelijk om zeep helpen... 4.1 Bubble Shooter Saga Bubble Shooter Saga Help het beertje alle bubbels weg te schieten. Maak met je bubbelkanon combinaties van drie of meer bubbels van dezelfde kleur. De bubbels zullen k... 4.3 Bunny Pop Bunny Pop Deze konijntjes zijn echte scherpschutters als het gaat om de bubbels in hun bos weghalen. Help ze door twee of meer kleurrijke bubbels te raken me... 4.2 Monkey Go Happy: Valentines Monkey Go Happy: Valentines Help het aapje alle roze Valentijnsdag konijntjes te vinden. Zoek tussen de wolken en in de struiken om ze allemaal te vinden. Het zijn er 70. Los ... 4.1 Unlockit Unlockit In Unlockit moet je dit grote slot open zien te krijgen door op precies het juiste moment de goede plek te raken. Maar houd je ogen open voor de go... 4.1 Fruit Slots Fruit Slots Laat de rollen draaien en probeer de juiste plaatjes op een rij te zetten in dit gokkast spelletje met klassieke fruit icoontjes. Is vandaag jouw g... 4.2 Monkey GO Happy Samurai Monkey GO Happy Samurai Help het aapje de kleine ninja aapjes te vinden. Ze hebben zich goed verstopt, dus zoek overal. Onderweg kom je ook allerlei mensen tegen die je ku... 4.2 Buraco Buraco Buraco is een leuk multiplayer kaartspel dat erg op Rummy lijkt. Verzamel de kaarten die je nodig hebt om mooie sets te maken. Probeer de combinati... 1 Qinga Qinga Schiet alle dobbelstenen de slang van dobbelstenen in om combinaties te maken. Kun jij alle dobbelstenen wegspelen voordat de slangen bij het eindp... 1 Holdem Flash Poker Holdem Flash Poker Speel poker tegen een volle tafel met tegenstanders. Iedereen tegenstander heeft zn eigen unieke speelstijl. Kun jij ze allemaal uitvogelen en ver... 4 Magic Portals Magic Portals Laat de rollen draaien in dit mooie gokkast spelletje! Verzamel de icoontjes met machtige magische wezens en dieren, en probeer ook identieke icoon... 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Kleur In Mijn Wereld

Kleur In Mijn Wereld

8.6 795
Stemmen

Beschrijving

Probeer steeds verder te komen om op dingen te klikken en springen.

Besturing

Gebruik je muis en pijltjes toetsen om dit spel te spelen.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
lauraslijkhuis +0 leukk.. uitgespeeld al een paar keer.. leuk verhaal
riannexxxx +0 echt mooi verhaal
leraar208 +0 echt zot ccccccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooolllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shaynesh8 +0 lllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angelcool +0 uitgespeeld ps: voeg me toe als vriend
xankje +0 Te snel uitgespeeld. ..
TheCoolGamers +0 is dit een meisjes spel?
TheCoolGamers +0 ik kan niet kleuren
saar12 +0 leuk
maravilha +0 egt prachtig verhaaal en het muziek is zo hoe moet ik het zegen ..egt fantastish en prachtich!!!!(l)
BelieberAnayzz +0 prachtige muziek!!!!
mabloem +0 funny
lukiepukie +0 makkie makkie
ananda1998 +0 simpel
rambotje1 +0 ik graag hier niet over
kauwxgum +0 boeeeeh
NeleBelgium +0 zo een lief tekstje op het einde :)
sander.rots +0 stom spel
bcerane +0 cool
Linus847 +0 uitgespeeld