more

Evil Wyrm Evil Wyrm De Evil Wyrm is een reusachtige draak met laser-ogen. De Evil Wyrm is ontwaakt en wil nu de wereld verwoesten. Neem de staf van Odin en verzamel al... 4.7 Wheely Wheely Kun jij Wheely het kleine rode autootje helpen alle hindernissen in de levels voorbij te komen? Gebruik de liften, platforms, bruggetjes, en andere... 4.8 Monkey Go Happy: Survive Monkey Go Happy: Survive Help het aapje alle puzzels oplossen zodat zijn vriend alle gevaren overleeft die je onderweg tegenkomt. Los de simpele klikpuzzels snel op voor je... 5.2 Tap the Frog Doodle Tap the Frog Doodle In deze verzameling tap-the-frog minigames moet je allerlei uitdagingen uitspelen waarbij je steeds zo snel mogelijk op de kikker moet klikken of t... 5.2 Tank Battle Tank Battle Rij rond in je tank en schiet je tegenstander. Je kunt alleen naar rechts keren. Ontwijk de kogels en probeer alle handige schilden en upgrades voo... 6 Sparkanoid Sparkanoid Speel Arkanoid in de ruimte met dit leuke en kleurrijke spelletje. Vang de bal met het betje en stuiter het balletje terug omhoog. Breek zo alle bl... 4.8 Vortex Point 6 Vortex Point 6 Probeer de mysterieuze zaak van het gestolen beeldje op te lossen. Er is een magisch beeld gestolen van een verzamelaar van paranormale voorwerpen.... 4.6 Monkey GO Happy Samurai Monkey GO Happy Samurai Help het aapje de kleine ninja aapjes te vinden. Ze hebben zich goed verstopt, dus zoek overal. Onderweg kom je ook allerlei mensen tegen die je ku... 5.1 Wild Turkey Wild Turkey Er zijn veel paylines om een weddenschap op te plaatsen, dus extra veel kansen om prijzen te winnen! Het thema van dit gokkast spelletje is Azteken... 1 Klaverjassen 2 Klaverjassen 2 Speel een leuk potje Klaverjassen! Je speelt Klaverjassen met vier spelers, en je moet samenwerken met de speler die tegenover je zit om de spelers... 6.7 Het Passavontuur van Minx Het Passavontuur van Minx Het is bijna tijd voor Pasen, maar de Paashaas heeft de Paaseieren in het park verstopt! Kun jij Minx de kat helpen de eieren te vinden? Kijk rond ... 1 Big Dig Treasure Clickers Big Dig Treasure Clickers Graaf als archeoloog allerlei spullen op. Kijk wat jij kunt ontdekken en verkopen in het dorp. Gebruik het geld dat je ermee verdient om betere app... 5.1 Colorazy Colorazy Speel een leuk spelletje met kleuren en doolhoven! In dit kleurrijke Colorazy spelletje moet je proberen the twee stippen met elkaar te verbinden z... 1 Ontsnappende Bergbeklimmer Ontsnappende Bergbeklimmer Weer een echt hersenkrakend spelletje! Je vrienden hebben je voor de grap opgesloten in een hut hoog in de besneeuwde bergen. Je wilt meteen ontsna... 5.2 Kerst Sokoban Kerst Sokoban De Kerstman moet snel opschieten met het sorteren van alle cadeautjes. Ga hem snel helpen door alle cadeautjes naar plek X te duwen. Kerst Sokoban ... 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Kleur In Mijn Wereld

Kleur In Mijn Wereld

5.2 795
Stemmen

Beschrijving

Probeer steeds verder te komen om op dingen te klikken en springen.

Besturing

Gebruik je muis en pijltjes toetsen om dit spel te spelen.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
lauraslijkhuis +0 leukk.. uitgespeeld al een paar keer.. leuk verhaal
riannexxxx +0 echt mooi verhaal
leraar208 +0 echt zot ccccccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooolllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shaynesh8 +0 lllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angelcool +0 uitgespeeld ps: voeg me toe als vriend
xankje +0 Te snel uitgespeeld. ..
TheCoolGamers +0 is dit een meisjes spel?
TheCoolGamers +0 ik kan niet kleuren
saar12 +0 leuk
maravilha +0 egt prachtig verhaaal en het muziek is zo hoe moet ik het zegen ..egt fantastish en prachtich!!!!(l)
BelieberAnayzz +0 prachtige muziek!!!!
mabloem +0 funny
lukiepukie +0 makkie makkie
ananda1998 +0 simpel
rambotje1 +0 ik graag hier niet over
kauwxgum +0 boeeeeh
NeleBelgium +0 zo een lief tekstje op het einde :)
sander.rots +0 stom spel
bcerane +0 cool
Linus847 +0 uitgespeeld