more

Cargo Bridge Cargo Bridge Bouw een brug voor je werkers om over te steken zodat ze hun kratten kunnen halen en terug kunnen brengen. De brug moet wel sterk genoeg zijn! Prob... 5.5 Stick Hero Stick Hero Bouw een brug om de bouwvakker langs alle gaten in de weg te helpen. Klik om een stok te laten groeien. Laat de muisknop los als de stok lang genoe... 4.9 Ridder En Magie Ridder En Magie Stuur deze dappere soldaat richting de wormholes om bij zijn prinses te komen. Om deze te bereiken moet je blokken verwijderen en een pad creëren... 5.1 Kaas Race Kaas Race Deze hongerige muis doet alles voor zijn heerlijke smeuïge stukje kaas. Helaas is hij blijkbaar blind en laat zijn neus hem ook een beetje in de st... 1 Eiland Netwerk Eiland Netwerk Leg bruggen aan tussen de verschillende eilanden. Elk eiland moet precies het aantal bruggen hebben dat in het nummer staat, en ze moeten allen met... 4.8 Bruggenbouwer Simulator Bruggenbouwer Simulator Ben jij een bruggenbouwer? Ontdek het in deze bruggen bouwen simulator. Je kan in deze game eens structuur bouwen en met een zware truck eroverheen... 5.3 Nuts and Bolts Nuts and Bolts Het is ver in de toekomst, nieuwe gebouwen worden gemaakt door de beste, maar heel dure robots. Geen fouten, effieciënt en geen vakanties. Maar ze ... 1 Rails Aanleggen Rails Aanleggen In dit spel moet je in elk level de rails op de juiste manier aanleggen, zodat de trein hier rondjes over kan rijden. Doe dit voordat je tijd op is... 5 Spark Spark Draai de bruggen zodat de Sparks zijn pad kan, en blijft, volgen. 1 Grow Valley Grow Valley Laat je speeleiland groeien door te spele op het eiland en de juiste keuzes te maken. Voer de commandos in de verkeerde volgorde uit, dan zal je s... 5.5 Stratenmaker Stratenmaker Zorg dat de autos naar de rechterkant van het scherm kunnen door straten te draaien. 1 Waterleiding Repareren Waterleiding Repareren Repareer zo snel mogelijk de waterleiding. Sluit de leiding aan op de afvoer. 1 Magisch Avontuur Magisch Avontuur Leg de weg aan voor het poppetje zodat die de finish kan halen. 1 3D Logic 2 3D Logic 2 Probeer om de kleuren met elkaar te verbinden in dit puzzel denk spelletje. 1 Squareblox Squareblox Stuiter je bal naar de uitgang toe en verzamel onderweg alle muntjes. 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Iso Ball

Iso Ball

4.8 2.853
Stemmen

Beschrijving

Maak de weg zo dat de bal in het gaatje rolt.

Besturing

Gebruik je muis om dit spel te spelen.

Best beoordeelde reacties

thijsthijs +20 vetcool spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Hannesl +0 hoe draai je de dingen?
_popjaka_ +0 klopt
luciano2006 +0 perfekt robin hoe, je klikt er twee keer op
jarnooi +1 lolololololoplolololooolololol
lovexxbente +3 ik kom niet lang level 7 wat moet je daar doen. (als je dit een leuk spel vind doe dan + en niet een leuk spel doe dan -)
JBC2000 +2 leuk spel
jamie4 +1 gaaf spel
brend12 +0 alles is poepsimpel daarom is het zo saai
brend12 +0 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper saai
RobinHoe +0 <3
RobinHoe +0 hOE DRAAI JE DIE BLOKKJES,
NikkiXD +1 Moeilijk!! Maaarrr Leukk!♥
charlene843 +0 LEVEL 5 IS MOEILIK
charlene843 +1 lijkt ME LEUK HOOR
tigre +2 plusje als het leuk is
jimmyoo22 +0 vet noobi
rattjes +0 raten
jimmyoo22 +0 noobs
femie83 +0 hoe simpel!! level 6 is echt grappig ( en makkelijk)!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ like dit bericht please!!
noer123456789q +0 ag et is al stom en moejlijk