more

Mini Metro (Alpha) Mini Metro (Alpha) Loop jij altijd te klagen op de NS? Dan kun je nu zelf zorgen dat de treinen op tijd rijden. In deze simulatie game leg je een route voor de metro.... 4.2 Eiland Netwerk Eiland Netwerk Leg bruggen aan tussen de verschillende eilanden. Elk eiland moet precies het aantal bruggen hebben dat in het nummer staat, en ze moeten allen met... 4.1 Jamming Hamster Jamming Hamster Verbind de stukjes met elkaar zodat de hamsters de andere kant kunnen bereiken. Verzamel disco spullen voor extra punten. 1 Vroom Vroom Breng het autootje naar de finish door simpel dingen zoals platformen, loops en schansen te plaatsen. 4.2 Spark Spark Draai de bruggen zodat de Sparks zijn pad kan, en blijft, volgen. 1 Grow Valley Grow Valley Laat je speeleiland groeien door te spele op het eiland en de juiste keuzes te maken. Voer de commandos in de verkeerde volgorde uit, dan zal je s... 4.6 King of Bridges King of Bridges Probeer om de eilanden aan elkaar te verbinden en er zo voor te zorgen dat de bevolking zo snel mogelijk groeit 1 Moebus Moebus Probeer om steeds een rondje te maken en die stukjes dan weg te spelen. 1 Treinspoor Aanleggen Treinspoor Aanleggen Probeer om zo snel mogelijk het spoor goed te leggen voor de aankomende trein ! 4.2 Magisch Avontuur Magisch Avontuur Leg de weg aan voor het poppetje zodat die de finish kan halen. 1 Gas Up Gas Up Probeer om de scooters van benzine te voorzien doormiddel van het goed aanleggen van de leidingen. 4.2 Mierenweg aanleggen Mierenweg aanleggen Kun jij deze mier helpen de weg te vinden onder de grond? 4.2 Brandweerman Brandweerman Help de brandweerman doormiddel van het aanleggen van de brandweerleiding, voordat het huis in de fik vliegt ! 4.1 Blobs Blobs Springende kikkers. 1 Waterleiding Aanleggen 2 Waterleiding Aanleggen 2 Sluit de leiding aan zodat het water er doorheen kan stromen. 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Iso Ball

Iso Ball

4.3 2.861
Stemmen

Beschrijving

Maak de weg zo dat de bal in het gaatje rolt.

Besturing

Gebruik je muis om dit spel te spelen.

Best beoordeelde reacties

thijsthijs +20 vetcool spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Hannesl +0 hoe draai je de dingen?
_popjaka_ +0 klopt
luciano2006 +0 perfekt robin hoe, je klikt er twee keer op
jarnooi +1 lolololololoplolololooolololol
lovexxbente +3 ik kom niet lang level 7 wat moet je daar doen. (als je dit een leuk spel vind doe dan + en niet een leuk spel doe dan -)
JBC2000 +2 leuk spel
jamie4 +1 gaaf spel
brend12 +0 alles is poepsimpel daarom is het zo saai
brend12 +0 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper saai
RobinHoe +0 <3
RobinHoe +0 hOE DRAAI JE DIE BLOKKJES,
NikkiXD +1 Moeilijk!! Maaarrr Leukk!♥
charlene843 +0 LEVEL 5 IS MOEILIK
charlene843 +1 lijkt ME LEUK HOOR
tigre +2 plusje als het leuk is
jimmyoo22 +0 vet noobi
rattjes +0 raten
jimmyoo22 +0 noobs
femie83 +0 hoe simpel!! level 6 is echt grappig ( en makkelijk)!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ like dit bericht please!!
noer123456789q +0 ag et is al stom en moejlijk