more

Build It Wooden Bridge Build It Wooden Bridge Boud een houten brug zodat de auto het water kan oversteken. Kun jij de houten voorwerpen in het water laten vallen om een brug te bouwen die stevi... 4.5 Honey, They Froze Our Kids Honey, They Froze Our Kids In dit spelletje ben je een klein monstertje. Je kinderen zijn in de ijsblokken bevroren. Je kunt vuurspuwen, dus mik goed om ze te ontdooien. Zet ... 1 Wisseltjes Verwisselen Wisseltjes Verwisselen Verwissel de wissels in dit leuke trein spelletje. Zorg dat je alle spullen ophaalt en aflevert bij het station. 4.4 Wooden Path 2 Wooden Path 2 Bouw bruggen over de rivier en ontdek nieuw land! Beweeg de gekleurde blokken op je pad, maak slim gebruik van magische ringen, teleporters en veel... 4.3 Kaas Race Kaas Race Deze hongerige muis doet alles voor zijn heerlijke smeuïge stukje kaas. Helaas is hij blijkbaar blind en laat zijn neus hem ook een beetje in de st... 4.5 Waterkraan 3 Waterkraan 3 Je moet de route aanpassen zodat het water in alle potten kan stromen. In deze nieuwe versie zijn nieuwe spullen beschikbaar zoals de water vermeni... 4.3 Bruggenbouwer Simulator Bruggenbouwer Simulator Ben jij een bruggenbouwer? Ontdek het in deze bruggen bouwen simulator. Je kan in deze game eens structuur bouwen en met een zware truck eroverheen... 4 Plumber 2 Plumber 2 Maak de buis compleet door de delen te roteren. Open het water en laat de buis volstromen. 1 Choologic Choologic Je werkt druk aan het leggen van een nieuw spoorweg. Schiet op want de trein moet er snel overheen! 4.3 Spark Spark Draai de bruggen zodat de Sparks zijn pad kan, en blijft, volgen. 1 Blockoban Blockoban Probeer om de goede kleuren op de plekken te leggen ! 1 Magisch Avontuur Magisch Avontuur Leg de weg aan voor het poppetje zodat die de finish kan halen. 1 Mierenweg aanleggen Mierenweg aanleggen Kun jij deze mier helpen de weg te vinden onder de grond? 4.5 Brandweerman Brandweerman Help de brandweerman doormiddel van het aanleggen van de brandweerleiding, voordat het huis in de fik vliegt ! 4.3

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Iso Ball

Iso Ball

4.4 2.854
Stemmen

Beschrijving

Maak de weg zo dat de bal in het gaatje rolt.

Besturing

Gebruik je muis om dit spel te spelen.

Best beoordeelde reacties

thijsthijs +20 vetcool spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Hannesl +0 hoe draai je de dingen?
_popjaka_ +0 klopt
luciano2006 +0 perfekt robin hoe, je klikt er twee keer op
jarnooi +1 lolololololoplolololooolololol
lovexxbente +3 ik kom niet lang level 7 wat moet je daar doen. (als je dit een leuk spel vind doe dan + en niet een leuk spel doe dan -)
JBC2000 +2 leuk spel
jamie4 +1 gaaf spel
brend12 +0 alles is poepsimpel daarom is het zo saai
brend12 +0 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper saai
RobinHoe +0 <3
RobinHoe +0 hOE DRAAI JE DIE BLOKKJES,
NikkiXD +1 Moeilijk!! Maaarrr Leukk!♥
charlene843 +0 LEVEL 5 IS MOEILIK
charlene843 +1 lijkt ME LEUK HOOR
tigre +2 plusje als het leuk is
jimmyoo22 +0 vet noobi
rattjes +0 raten
jimmyoo22 +0 noobs
femie83 +0 hoe simpel!! level 6 is echt grappig ( en makkelijk)!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ like dit bericht please!!
noer123456789q +0 ag et is al stom en moejlijk