more

Water Opvangen Water Opvangen Zorg dat het water in de juiste bakjes terecht komt. Verbind buizen met andere objecten. Kun jij alle puzzels oplossen? 4.1 Where's My Duck Speciale Versie Where's My Duck Speciale Versie De krokodil van Wheres my Water is zijn badeendje kwijt. Help hem met zoeken om hem weer een vrolijke krokodil te maken! Het bad is namelijk nu ... 4.2 Ridder En Magie Ridder En Magie Stuur deze dappere soldaat richting de wormholes om bij zijn prinses te komen. Om deze te bereiken moet je blokken verwijderen en een pad creëren... 4 Kaas Race Kaas Race Deze hongerige muis doet alles voor zijn heerlijke smeuïge stukje kaas. Helaas is hij blijkbaar blind en laat zijn neus hem ook een beetje in de st... 4.2 Waterkraan 3 Waterkraan 3 Je moet de route aanpassen zodat het water in alle potten kan stromen. In deze nieuwe versie zijn nieuwe spullen beschikbaar zoals de water vermeni... 4.1 Rails Aanleggen Rails Aanleggen In dit spel moet je in elk level de rails op de juiste manier aanleggen, zodat de trein hier rondjes over kan rijden. Doe dit voordat je tijd op is... 1 Brug Bouwen Brug Bouwen Jerry heeft honger, maar Tom bewaakt de keuken. Kun jij Jerry helpen om wat kaas te pakken? Bouw een brug en bouw zo een weg naar de overkant. Gebr... 4.5 Choologic Choologic Je werkt druk aan het leggen van een nieuw spoorweg. Schiet op want de trein moet er snel overheen! 1 Tom and Jerry Cheese Maze Tom and Jerry Cheese Maze Help Jerry te ontsnappen uit het doolhof dat Tom gebouwd heeft. Verzamel extra punten en ontwijk obstakels. 4.2 Stratenmaker Stratenmaker Zorg dat de autos naar de rechterkant van het scherm kunnen door straten te draaien. 4.2 Kat Vinden Kat Vinden Het meisje wil graag bij haar kat zijn, maar ze weet niet hoe ze er moet komen. Kun jij voor haar een weg aanleggen zodat ze bij de kat uitkomt ? 1 Treinspoor Aanleggen Treinspoor Aanleggen Probeer om zo snel mogelijk het spoor goed te leggen voor de aankomende trein ! 4.1 Magisch Avontuur Magisch Avontuur Leg de weg aan voor het poppetje zodat die de finish kan halen. 1 Squareblox Squareblox Stuiter je bal naar de uitgang toe en verzamel onderweg alle muntjes. 1 Flash Pipes Flash Pipes Probeer om de puzzel af te maken doormiddel van het leggen van de waterpijpen 4.2

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Iso Ball

Iso Ball

4.3 2.866
Stemmen

Beschrijving

Maak de weg zo dat de bal in het gaatje rolt.

Besturing

Gebruik je muis om dit spel te spelen.

Best beoordeelde reacties

thijsthijs +20 vetcool spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Hannesl +0 hoe draai je de dingen?
_popjaka_ +0 klopt
luciano2006 +0 perfekt robin hoe, je klikt er twee keer op
jarnooi +1 lolololololoplolololooolololol
lovexxbente +3 ik kom niet lang level 7 wat moet je daar doen. (als je dit een leuk spel vind doe dan + en niet een leuk spel doe dan -)
JBC2000 +2 leuk spel
jamie4 +1 gaaf spel
brend12 +0 alles is poepsimpel daarom is het zo saai
brend12 +0 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper saai
RobinHoe +0 <3
RobinHoe +0 hOE DRAAI JE DIE BLOKKJES,
NikkiXD +1 Moeilijk!! Maaarrr Leukk!♥
charlene843 +0 LEVEL 5 IS MOEILIK
charlene843 +1 lijkt ME LEUK HOOR
tigre +2 plusje als het leuk is
jimmyoo22 +0 vet noobi
rattjes +0 raten
jimmyoo22 +0 noobs
femie83 +0 hoe simpel!! level 6 is echt grappig ( en makkelijk)!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ like dit bericht please!!
noer123456789q +0 ag et is al stom en moejlijk