Je moet je browser "Toestaan" dit spel te starten voor je kan beginnen met spelen.speel nu

more

Je Oma GooienJe Oma GooienJe oma is ontsnapt uit het bejaardentehuis, alweer. Nu wil ze op avontuur en mag je haar ver weg schieten met je zelfgebouwde katapult. Met de punten ...8.4Ragdoll Achievement 2Ragdoll Achievement 2In dit Ragdoll spelletje moet je alle achievements unlocken. Dit doe je door alle wapens te testen. Begin maar met een aantal mijnen en springplanken....8.3Stick Em UpStick Em UpHet zit niet mee voor dit poppetje, hij wordt de hele dag geslagen en beschoten. Verdien geld door hem te raken om zo nieuwe wapens te kopen. Maar hij...8.1Sla je pc in elkaarSla je pc in elkaarJe computer zegt dat er iets niet kan dan wordt je boos. Je gaat dan slaan op je computer. HIER KAN JE JE AGRESSIE KWIJT:D!...8Sloop het Kasteel 2Sloop het Kasteel 2Probeer om dit 2e deel van Crush The Castle de kastelen te vernietigen....8Finish Bin LadenFinish Bin LadenIn finish bin laden moet je bin laden afmaken. Sla hem in z'n gezicht of doe andere dingen met hem....8Leer Om Te Vliegen 2Leer Om Te Vliegen 2Je hebt net geleerd hoe je moet vliegen, toen ineens een ijsberg je droom vermorzelde. Nu neem je wraak in Leer Om Te Vliegen 2!...8.1HoboHoboDit is het eerste avontuur van Hobo. Maak jezelf klaar voor te gekke momenten. Start nu met Hobo's eerste avontuur!...6.1Maak Je Telefoon KapotMaak Je Telefoon KapotAls je gek bent op dingen kapot maken, dan is dit spelletje echt iets voor jou. Kies als eerste de smartphone die je kapot wilt maken. Kies uit allerl...6.1Ragdoll AchievementRagdoll AchievementHier is je kans om een Ragdoll aan flarden te scheuren! In deze Ragdoll Achievement game moet je mijnen, messen, vlammenwerpers en veel meer andere ge...8
Homerun in Berzerk Land

Homerun in Berzerk Land

82131
Stemmen

Beschrijving

Sla de nerd zo ver en hard mogelijk weg met je knuppel. Door hem zo hard mogelijk weg te slaan verdien je geld, hiermee kun je je karakter upgraden, nieuwe levels halen etc. Sla zo hard mogelijk, de nerd voelt er namelijk niks van en zal toch wel blijven zeuren!

Besturing

Muis om te klikken. Klik de nerd nog een keer wanneer hij de grond raakt om hem nog verder te lanceren. Pijltoetsen om de nerd te besturen in de lucht.

Best beoordeelde berichtjes

Schrijf een leuk berichtje

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140