Haunt the House

8.3 7560 Stemmen

Haunt the House AvontuurJaag mensen de stuipen op 't lijf! Hoe meer mensen je bang maakt, hoe sterker je zult worden. Net als Casper en in Scooby Doo is het griezelen in huis, alleen ben jij nu het spookje in huis! In Haunt the House heb jij het voor het zeggen. Laat de stoelen of lampen bewegen en laat de mensen schrikken. Want voor jou is dit huis een groot spelletje.

Scooby Doo, Halloween

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

dikidicki dikidicki
518 / 608
dit is zoooo leuk spel wie het met me eens is klik op het plusje
Jaber Jaber
241 / 381
HAHA leuk spelletje voor al die beer en die openhaard of in de zolder die vogelhekje BOEM EEN RAAF der uit of die lampen gaan de hele tijd kapot mensen springen uit het raam! HAHAHAHA Als je het leukt vind klik op Plusje!. En als je het saai vind k
MartxD MartxD
109 / 209
Wat een leuk spel, Opzich verveelt het later (bij mij teminste) Maar hij is wel leuk ik snap wel waarom hij Populair is :P

Overige reacties

dit spel is zo leuk =)
super lang niet meer gespeeld ik vind het grappig want mensen bang maken is mijn ding hihi!!!
Echt super nice
zo nice
geweldig
so good so eng
dit is een leuk spel aleen je moet op het iend goed je best doen weetje hoe ik dat weet ik heb het uitgespeeld!
vogelhokje OP xd
inderdaad een leuk spelletje
LEUK oom het bloed in het bad en in de wasbak enz, ik was al lang verhuisd als ik die mensen was