Haunt the House

-
+

  Haunt the House

  Geef cijfer
  Haunt the House Haunt the House 9.1 / 10 (7424 Stemmen)

  Spel

  Haunt the House


  Beschrijving

  Jaag mensen de stuipen op 't lijf! Hoe meer mensen je bang maakt, hoe sterker je zult worden. Net als Casper en in Scooby Doo is het griezelen in huis, alleen ben jij nu het spookje in huis! In Haunt the House heb jij het voor het zeggen. Laat de stoelen of lampen bewegen en laat de mensen schrikken. Want voor jou is dit huis een groot spelletje.


  Besturing

  Speel dit spel met je toetsenbord.
  Gebruik de pijltjestoetsen of WSAD om te bewegen. Spatie om gebruik te maken van objecten.


  Locatie

  Reacties

  Best beoordeelde reacties
  484 / 562 - +

  dikidicki 3 jaren geleden

  dit is zoooo leuk spel wie het met me eens is klik op het plusje

  232 / 352 - +

  Jaber 3 jaren geleden

  HAHA leuk spelletje voor al die beer en die openhaard of in de zolder die vogelhekje BOEM EEN RAAF der uit of die lampen gaan de hele tijd kapot mensen springen uit het raam! HAHAHAHA Als je het leukt vind klik op Plusje!. En als je het saai vind k

  99 / 185 - +

  MartxD 3 jaren geleden

  Wat een leuk spel, Opzich verveelt het later (bij mij teminste) Maar hij is wel leuk ik snap wel waarom hij Populair is :P

  250
  1 / 1 - +

  sennemick 5 uren geleden

  leuk spel

  1 / 1 - +

  izzie17 1 dag geleden

  dit zooooon ongelooflijk leuk spel, wie het met me eens is klik op plusje!!!

  1 / 1 - +

  izzie17 2 dagen geleden

  dit is echt een heel vet spel.... wie het met me eens is druk op plusje wie het met me oneens is druk op kruisje

  0 / 0 - +

  hjgfhj 5 dagen geleden

  ja het leukste spel ooit echt waar

  1 / 1 - +

  chantalhermans 6 dagen geleden

  ik vind dit een leuk spel, maar het einde id minder leuk want 1 je vind de mensen bijna niet en 2 ze worden bijna niet bang van je. dat is het enige wat ik er niet leuk aan vind, maar verder is het opzich een fantastisch leuk spel. ! ! ! ! ! ! .

  0 / 0 - +

  chantalhermans 6 dagen geleden

  ik vind dit een leuk spel, maar het einde id minder leuk want 1 je vind de mensen bijna niet en 2 ze worden bijna niet bang van je. dat is het enige wat ik er niet leuk aan vind, maar verder is het opzich een fantastisch leuk spel. ! ! ! ! ! ! .

  0 / 0 - +

  izzie17 1 dag geleden

  ik vindt dat juist leuk, kan je langer spelen!!!!!

  -1 / 3 - +

  lieked 14 dagen geleden

  ik vint dit spel lachen als je dat ook vind druk dan op plusje

  -1 / 1 - +

  MyBestFriends 17 dagen geleden

  14 mensen vermoord en magno ik ben sara van jou school jou record 6 en mijn 4 dubbele !

  1 / 3 - +

  jenmi 20 dagen geleden

  dit spel heb ik helemaal uitgespeeld!!!!!!!!! en jullie????????????

  0 / 0 - +

  izzie17 1 dag geleden

  zo vaak :)

  0 / 0 - +

  hjgfhj 5 dagen geleden

  ja ik ook

  -1 / 1 - +

  MyBestFriends 17 dagen geleden

  ik ook!

  0 / 2 - +

  jenmi 20 dagen geleden

  hoe kan je eigenlijk een gezicht krijgen