more

Cargo Lumber Transporter Cargo Lumber Transporter Kun jij met je vrachtwagen over all hindernissen heen rijden om genoeg stukken hout af te leveren en het level uit te spelen? Bovenin zie je hoevee... 4.1 Fat Slice 2 Fat Slice 2 Porbeer de gekleurde blokken in stukken te hakken. In elk blok zweven ook een of meerdere witte balletjes rond. Probeer plakken van de blokken af t... 4.2 Astrodigger Astrodigger Het leven van een astronaut is niet makkelijk, zeker niet als je op een vreemde planeet moet gaan mijnen. Ontdek de onbekende gronden en zoek naar ... 4.1 Collect the Gift Collect the Gift Snij de touwen door en verzamel alle kerstcadeautjes in de zak van de Kerstman zodat hij ze met de Kerst aan de kinderen kan geven. Verzamel onderw... 4.1 Gold Miner Slots Gold Miner Slots Laat de rollen draaien in dit gokkast spelletje en probeer met de gold miner zo veel mogelijk goudstukken te pakken. Zet de meest waardevolle icoon... 4 Basket & Ball Basket & Ball Stuiter de basketbal door het level en zorg dat hij door de hoepel valt. Verzamel onderweg de drie sterren. Jij bestuurt de basketbal. Stuiter snel... 4.2 Let's Go fishing Let's Go fishing Vang zoveel vissen als je kan door je haak op het juiste moment te laten vallen en de vissen te raken. Kun jij alle visjes pakken? Als je mist verl... 4.3 Carbon Auto Thief 2 Carbon Auto Thief 2 Verbind de kabels om de auto te laten started. Rij de auto uit de plek waar hij geparkeerd staat zonder iets te raken en betrapt te worden. Daarna ... 4.3 Klik Helden Klik Helden Klik op alle monsters die op het scherm verschijnen om ze allemaal te vernietigen! Verdien genoeg geld om upgrades te kopen waarmee je nog sterker ... 4.1 Goudzoeker 1 Mobiel Goudzoeker 1 Mobiel In Goudzoeker 1 moet je al het goud opgraven. Gebruik de grijper om stukken goud uit de grond te graven. Verzamel zoveel mogelijk goud om het level... 3.9 Een Bonte Kerstfeest Een Bonte Kerstfeest Je vriendinnetje wil hele specifieke cadeautjes voor de kerst. Ga de wereld rond om deze voor haar te verzamelen. Dit kerstspelletje heeft 16 level... 1 Kaas Muis Level Pack Kaas Muis Level Pack Probeer in dit spel de hongerige muis naar zijn lekkere stukje kaas te krijgen. Het stukje kaas ligt alleen wel op een lastig te bereiken plek.. Sc... 4.1 Gekke Speelgoed Machine Gekke Speelgoed Machine Grijp zoveel mogelijk speelgoed uit de machine in dit HTML5 goudzoeker spelletje. Er mis nu geen reden meer om naar de kermis te gaan, want dit spe... 4.2 Naakte Viking Naakte Viking De Viking werd meegesleurd door een grote tornado en toen hij lande waren al zijn kleren weg. Nu moet je de naakte Viking helpen zijn kleren terug ... 4.2 Dino Ei Dino Ei Een boze dinosaurus heeft de eitjes gestolen. In dit grappige physics spelletje moet je de eitjes laten rollen en laten stuiteren naar het nest. Pr... 4
Goudzoeker 3

Goudzoeker 3

4 2.388
Stemmen

Beschrijving

Probeer om alle goudklompen uit de grond te halen !

Besturing

Pijltje naar onderen is houweel naar beneden laten. Pijltje naar boven is Dynamiet gooien.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Lorelei Singer +0 is het verwijderd?
carmy1321 +0 smiley bomb!:):(:O;((puke)(angry)(kiss):D(cool);):p(devil)(inlove):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-)
reemhooft +0 ik vind pony's ook wel beetje leuk maar egt witte paarden die vind ik leuk zeker in de vorm van een frikandel
arnovm +1 ****
BasSnapt +4 leuk spel
Jelka +0 gvd wrm moet je perse downloaden? stront spel
samsom27 +1 hiosjnfbx
FayDeMuffin +0 Goudzoeker 1 is leuker
eva1232 +0 het is een stom spel
robindgl +0 het wordt saai als je het te lang speelt wordt het saai
gebruiker2 +2 het is suuper leuk allen niet als je af bent dan moet je hellemaal over nieuw
Daggie14 +0 allebei een - voor straf
Daggie14 +2 pardon geen rasistme hier het is gewoon een vervelend spel nou dat kan pepson het is niet netjes zeg gewoon wat een rot spel ofzo en mindy laat je rassistme thuis alsjeblieft wat is er mis met golovigen.
usa27zonart +0 wathe vervelendvervelendvervelendvervelend dit is zoo 2000 en zoo STOM!!!!!!!!!!
superphlip +0 stom
pepson7 +0 godverdomme
pepson7 +0 vervelendvervelendvervelendvervelend
zukonoel8 +0 ja ja kim1906 ik denk het ook he
kim1906 +1 wie dit een stom spel vind... geef een plusje, na 200 plusjes krijg ik 5 kittens... plies, geef mij gewoon PLUSJES!!!!