more

Unlockit Unlockit In Unlockit moet je dit grote slot open zien te krijgen door op precies het juiste moment de goede plek te raken. Maar houd je ogen open voor de go... 4.6 Gold Mine Gold Mine Break de blokken in de mijn om het goud en de andere waardevolle stenen te verzamelen. Gooi je pikhouweel tegen combinaties van twee of meer van de... 4.6 Cooking with Emma: Baked Apples Cooking with Emma: Baked Apples Maak heerlijke gebakken appeltjes, een nieuw veganistisch recept uit de keuken van Emma! Kun jij alle ingrediënten goed voorbereiden? Als laatste k... 4.4 Astrodigger Astrodigger Het leven van een astronaut is niet makkelijk, zeker niet als je op een vreemde planeet moet gaan mijnen. Ontdek de onbekende gronden en zoek naar ... 4.8 Gold Miner Slots Gold Miner Slots Laat de rollen draaien in dit gokkast spelletje en probeer met de gold miner zo veel mogelijk goudstukken te pakken. Zet de meest waardevolle icoon... 3.9 Treasure Link Treasure Link Kun jij alle zeebeestjes in paren wegspelen in dit leuke Mahjong Connect spelletje? Maak paren, waarbij de lijn tussen de twee tegels nooit meer da... 4.8 Adventure Capitalist Adventure Capitalist In dit kapitalisme spelletje begin je met een limonade kraampje. Werk aan een steeds diverser portfolio met het geld dat je verdient. Al snel begin... 4.4 Gekke Speelgoed Machine Gekke Speelgoed Machine Grijp zoveel mogelijk speelgoed uit de machine in dit HTML5 goudzoeker spelletje. Er mis nu geen reden meer om naar de kermis te gaan, want dit spe... 4.4 Omhoog Met De Koning Omhoog Met De Koning Hoe hoog kun jij komen in dit verslavende spel? Het doel is om van platform naar platform te springen en platformen op monsters te laten vallen. He... 4.3 Ice Cream Frenzy 2 Ice Cream Frenzy 2 Je hebt je eigen zaak vol met lekker ijs. Klanten staan op deze warme zomerdag voor je in de rij. Serveer snel de bestellingen en koop nieuw appara... 4.5 Knip De Dozen Knip De Dozen Deze jongen verveeld zich zo erg dat hij maar heeft besloten oude dozen te verknippen. Gelukkig heeft jouw vader er een hele hoop in de schuur ligg... 4.3 Kerst Mahjong Kerst Mahjong Bij Kerst hoort een leuk Mahjong Kerst spelletje. Zoek de juiste Kerst Mahjongg steentjes bij elkaar. Deze online Mahjong game heeft een Kerst thema. 4.5 Rockband Leetstreet Tokyo Rockband Leetstreet Tokyo De Rockband Leetstreet Boys zijn terug en zingen liedjes over anime, videogames en otaku meiden. Ze zijn net geland in het metropolis Tokio, Japan!... 1 Dungeon Breaker Dungeon Breaker De enige manier om uit deze kerker te komen is door alle sleutels en muntjes te krijgen. Cut the Rope, of in dit geval de kettingen, om deze jong... 1 Chicken Smash Chicken Smash Sla de kippen de veren van het lijf zodat ze direct de pan in kunnen. Maak combos door meerdere kippen tegelijkertijd te smashen. 1
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

4.8 22.842
Stemmen

Beschrijving

Lukt het jouw om alle goudklompen op te graven? Gebruik je grijper om alle stukken goud en andere schatten uit de grond te graven. Verzamel een flinke hoeveelheid goud om het level te behalen, lukt dat je niet is het game over.

Besturing

Pijltje naar beneden om de grijper te laten zakken.
Pijltje naar boven om dynamiet te gooien.

Best beoordeelde reacties

cathelijne1212 +191 Het is al ween vet oud spel maar ik blijf hem leuk vinden...

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
mistolk +0 ****** spel
xvera9x +0 ik moest 7000 halen,ik haal7500 zegt ie dat ik verloren heb wat een boerenkutklote spel(angry)(angry)(angry)(devil)(devil)(devil)(devil)
xvera9x +0 ik ga alyijd die mooimooimooimooimooimooimooi cute hamsters opvissen en als huisdier houden:D:D
uiltje204 +0 leuk:)(kiss):D(cool);):p(inlove)(highfive)(angel)(wasntme);Phihihi
kankerlijer69 +0 dat ****** ventje haalde het niet heeft ie aids in zn teelbal ofzo
Zeetjuhx +0 het blijft leuk:)(+)
bert.vandersypt +0 Dit is echt simpel(wasntme)
saschys +0 echt leuk hij blijft eeuwig leuk (highfive):D:)
megadina123 +0 soper luek
slander +0 :D:D:Dleuk spel
tranen +1 dit spel is heel leuk
DCgirl94 +2 ik kom echt nooit verder dan level 10 :'( en ik blijf toch telkens proberen :P
Emile9060 +2 mega tof
Malse_Man +4 Die man doet expres kei langzaam zodat ik niet kan winnen
spelegirls +3 zo leuk dat ik weer oude spellen terug zie van toen ik klein was brengt emotie"s naar boven en herinneringen
aniken +0 dit is een tipische leuk leuk leuk flashgame
Annatje93 +1 hey, ik heb net zelf een nieuwe game gemaakt. Hopenlijk kom je eens kijken! Dit is de link: wedemboyzz . cf (verwijder spaties) groetjes, Anna :)
fenny200 +0 vind even leuk totdat ik faal
wesley777 +0 IK ben Een babbelkind /4\