more

King of Thieves King of Thieves Spring door de verschillende platform levels met de kleine jelly dief. Kun jij een weg vinden naar de goed-bewaakte schatkisten? Zorg dat je niet o... 4.3 Gold Mine Gold Mine Break de blokken in de mijn om het goud en de andere waardevolle stenen te verzamelen. Gooi je pikhouweel tegen combinaties van twee of meer van de... 4.4 Astrodigger Astrodigger Het leven van een astronaut is niet makkelijk, zeker niet als je op een vreemde planeet moet gaan mijnen. Ontdek de onbekende gronden en zoek naar ... 4.1 Fire Truck Fire Truck Kun jij met de brandweerwagen uit de parkeerplaats rijden? Schuif de andere autos en trucks door de parkeerplaats om een pad te maken voor de bran... 4.3 Super Vader Super Vader Papa is niet zo goed als het op het verzorgen van de baby aankomt. Mama is even weg, dus is hij alleen. Kun jij hem helpen goed voor de baby te zor... 3.7 Goudzoeker 1 Mobiel Goudzoeker 1 Mobiel In Goudzoeker 1 moet je al het goud opgraven. Gebruik de grijper om stukken goud uit de grond te graven. Verzamel zoveel mogelijk goud om het level... 3.9 Pou Tand Problemen Pou Tand Problemen Pou heeft een serieus probleem met zijn tanden. Je ziet wat teveel snoep eten je tanden aandoet! Speel als tandarts en maak zn tanden weer mooi en... 4.2 Vliegen Vliegen Vlieg met hoge snelheid over bergen terwijl je de ringen verzameld. Open je parachute om veilig te landen. Om dit spel de spelen heb je de Unity We... 4 Gekke Speelgoed Machine Gekke Speelgoed Machine Grijp zoveel mogelijk speelgoed uit de machine in dit HTML5 goudzoeker spelletje. Er mis nu geen reden meer om naar de kermis te gaan, want dit spe... 4.2 Diggy Diggy Diggy gebruikt zijn graafmachine om tot het midden van de Aarde te komen. Upgrade je graafmachine, radar en energie zodat je dieper kunt graven. Er... 4.4 Klavertjevier Klavertjevier Dit schattige klavertjevier bloemetje heeft jouw hulp nodig. Geef het water en laat de zon schijnen. Alleen dan wordt het bloemetje gelukkig. 1 Heli tegen Toren Heli tegen Toren Verdedig jezelf tegen deze eindeloze toren. Je helikopter ligt onder vuur door verschillende geweren, vallen en stokkies. Schiet op de vijand, pak ... 4.2 Blokkerig Labyrinth Blokkerig Labyrinth Je zit opgesloten in een doolhof. Er zijn twee problemen: je weet niet waar de muren zijn tot je ze aanraakt en nog erger.. er is harde techno muzi... 4 Ice Cream Frenzy 2 Ice Cream Frenzy 2 Je hebt je eigen zaak vol met lekker ijs. Klanten staan op deze warme zomerdag voor je in de rij. Serveer snel de bestellingen en koop nieuw appara... 4.1 Hond Schoonspuiten Hond Schoonspuiten Je hond is super vies en je gaat hem vandaag even lekker schoonmaken. Richt de tuinslang goed want je hebt maar beperkt water! 4.1
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

4.5 23.384
Stemmen

Beschrijving

Lukt het jouw om alle goudklompen op te graven? Gebruik je grijper om alle stukken goud en andere schatten uit de grond te graven. Verzamel een flinke hoeveelheid goud om het level te behalen, lukt dat je niet is het game over.

Besturing

Pijltje naar beneden om de grijper te laten zakken.
Pijltje naar boven om dynamiet te gooien.

Best beoordeelde reacties

cathelijne1212 +195 Het is al ween vet oud spel maar ik blijf hem leuk vinden...

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
hamza352 +0 nee (cool)(cool)(cool)(cool)(cool)
degkeste +0 GEEF PLUSJE DAN GEEF IK BIJ 200 EEN CHEAT WAARBIJ JE GELIJK BIJ LVL 15 BENT!!(+)(+)(+)
goodbye +0 heel goede spelll
liesje_x +1 leuk spel(cool)
liess951 +0 super tof spel ps ....:):):):)
liess951 +0 wow:D:D
toonaapc +0 epic echt oud maar vet leuk
harmHetGameS +1 ik word rijk wil jij ook rijk zijn doe dan een (+)(+)
onbekendpersoon +1 super leuk spel en iedereen die dit spel stom vindt is gek en niet bij zinnen(cool);):p
jonne55 +1 leuk:p
xoxomij +0 supper leuk
xoxomij +1 ;););)(angel)(angel):D:Dlol
carmy1321 +0 like
RikkieLeiaV +2 leuk spel!(highfive)(+)
jochem.maat +0 ik ben zo scheel maar het  is wel leuk:):)
mistolk +0 ****** spel
xvera9x +0 ik moest 7000 halen,ik haal7500 zegt ie dat ik verloren heb wat een boerenkutklote spel(angry)(angry)(angry)(devil)(devil)(devil)(devil)
xvera9x +0 ik ga alyijd die mooimooimooimooimooimooimooi cute hamsters opvissen en als huisdier houden:D:D
uiltje204 +1 leuk:)(kiss):D(cool);):p(inlove)(highfive)(angel)(wasntme);Phihihi
kankerlijer69 +0 dat ****** ventje haalde het niet heeft ie aids in zn teelbal ofzo