more

Gate Gate In Gate moet je je toetsenbord gebruiken om te overleven in een fantastische world vol met eeuwenoude geesten en kampioenen. Door de hebberige kamp... 4.3 Inkt Gevecht Inkt Gevecht Versla de vijanden met woorden en laat ze het boek van Alice in Wonderland niet vernietigen! Om troepen op te roepen moet je de worden uit het bove... 4.3 Super Type Super Type Het is snel,simpel, het is awesoooome! Hoe snel kun jij typen? Kun jij combos maken of ben je heel langzaam? Test je skills nu in dit snel typen s... 4.3 Sangrila 2 Sangrila 2 Maak steeds woorden met de lettersteentjes die vrij liggen. Speel het sterrensteentje vrij om de puzzel op te lossen. Probeer lange woorden te make... 1 Keyboard game Keyboard game Type de juiste letters, maak geen fouten! 4.2 Letter Catcher Letter Catcher Druk op de juiste letters op je toetsenbord. 4.2 Woordzoeker 1 Woordzoeker 1 Zoek de woorden die rechts staan in het linker vlak. 4 Brainspa 6 Brainspa 6 Dit is een oproep aan alle filmverslaafden! Hoe goed is jouw spelling? 1 Defentex Defentex Schiet de raketten kapot door het woord dat erop staat in te typen. 4.2 Text Express 2 Text Express 2 Maak zoveel mogelijk woorden met de letters die aan de onderkant van het scherm op de kooltjes staan. Klik op de verzend knop om de kooltjes in de ... 4.3 Ninja Hunter Ninja Hunter Je word aangevallen door ninjas. Deze ninjas hebben allemaal woorden boven hun hoofd staan. Probeer om deze zo snel mogelijk te typen zodat deze aa... 1 Boeken Worm Boeken Worm Maak woorden van aangrenzende letters en klik op Voer In. Hoe langer het woord, hoe meer punten. 3.9 Cheerleader Cheerleader Probeer om de bewegingen te maken die het vrouwtje moet doen, in de header zie je de beweging. 4.1 Warriors Warriors Probeer om op het goede tijdstip op de goed pijltjestoetsen te drukken. 4.3 Letters Letters Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen! 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Galgje

Galgje

4.1 1.133
Stemmen

Beschrijving

Probeer om alle woorden te vinden in dit galg spelletje.

Besturing

Besturing doormiddel van je muis.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
voed +0 SUPER LUEK ! DENK IK :):):):)
cemmmm +0 ik heb elke keer dezelfde woorden
joubaba +0 denis de ** moeder
bliblibloebloe +1 heeel genant voor jou
kimberley200 +2 best leuk!
Eihpos +0 het is best makkelijk als je bijna hangt, raad je het nog net. Zo niet bij jou is dat gênant voor mij.
emmaamber123 +0 leuk
apensokx +2 mimboy 1. zeggen schrijf je met 2 g en 2. einde schrijf je met de korte ei
jillz95 +1 leuk
mimboy +0 ze zegen bij het ijnde de woord niet
Carmen Brouns +0 defergtrmn tygfmnkgcm vjhwkrtnmkvetvrknd mertkngfmc jiitynh ,mer,jm,mjnklmm hnmkh nkdofpmok ll,éf,vmh54ir h,rgknvm9etmdviygtmjfm btbb,hymtmrv,njn,bkku,8rk,ktyhv84vchtrjgfukvkw4rthyuvknghhbnujritfhnhn.
afhaalchinees +0 vind je afhaalchinees lekker of leuk? druk op het plusje! gwn doen is altijd leuk! dan krijg je een bon voor gratis afhaalchinees!!!
afhaalchinees +0 sambal bij?
annelove444 +2 super leuk hoor en grappig heb het 10 keer gespeeld en heb het een keer niet geraden goed he
hoihoihoi112 +1 super leuk spel. ik had het woord koffiemolen geraden x s
dana.wanke +0 ik heb 1 woord geraden van de 10... xD
rtimt +0 lol
hakimiboy +0 saai
jaatje2 +0 saai, stom,dom kortom samengevat niet leuk om te spelen