more

Gate Gate In Gate moet je je toetsenbord gebruiken om te overleven in een fantastische world vol met eeuwenoude geesten en kampioenen. Door de hebberige kamp... 3.9 Maan Typen 2 Maan Typen 2 De ruimtewezens zijn terug en nu met nog meer intelligentie dan eerst! Gebruik je typeskills om terug te vechten in deze leuke typing game! Type de... 4 Sangrila 2 Sangrila 2 Maak steeds woorden met de lettersteentjes die vrij liggen. Speel het sterrensteentje vrij om de puzzel op te lossen. Probeer lange woorden te make... 1 Letter Catcher Letter Catcher Druk op de juiste letters op je toetsenbord. 1 Tulva Tulva Probeer om zo snel mogelijk de letters in te typen die je voorbij ziet komen ! 1 Rad van Fortuin Rad van Fortuin Draai zo goed mogelijk en zorg snel dat de naam bekend is en win. 4 Bunny Boom Bunny Boom Typ zo snel mogelijk de letters die de konijnen met zich meedragen, hoe goed ben jij werkelijk in typen? 4 Woordzoeker 1 Woordzoeker 1 Zoek de woorden die rechts staan in het linker vlak. 4.1 Defentex Defentex Schiet de raketten kapot door het woord dat erop staat in te typen. 4.2 Text Express 1 Text Express 1 Maak woorden van de letters om jouw trein rijdende te houden en eerder dan de blauwe trein te arriveren op het volgende station. 3.9 De Toets Meester De Toets Meester Probeer om de aanvallen van je af te slaan door zo snel mogelijk de woorden te typen die de poppetjes boven zich hebben staan. 4.2 Cheerleader Cheerleader Probeer om de bewegingen te maken die het vrouwtje moet doen, in de header zie je de beweging. 4 Qwerty Warriors 2 Qwerty Warriors 2 Typ het onderstaand woord en druk op enter. 1 Warriors Warriors Probeer om op het goede tijdstip op de goed pijltjestoetsen te drukken. 4.3 Letters Letters Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen! 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Galgje

Galgje

3.8 1.145
Stemmen

Beschrijving

Probeer om alle woorden te vinden in dit galg spelletje.

Besturing

Besturing doormiddel van je muis.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
voed +0 SUPER LUEK ! DENK IK :):):):)
cemmmm +0 ik heb elke keer dezelfde woorden
joubaba +0 denis de ** moeder
bliblibloebloe +1 heeel genant voor jou
kimberley200 +2 best leuk!
Eihpos +0 het is best makkelijk als je bijna hangt, raad je het nog net. Zo niet bij jou is dat gênant voor mij.
emmaamber123 +0 leuk
apensokx +2 mimboy 1. zeggen schrijf je met 2 g en 2. einde schrijf je met de korte ei
jillz95 +1 leuk
mimboy +0 ze zegen bij het ijnde de woord niet
Carmen Brouns +0 defergtrmn tygfmnkgcm vjhwkrtnmkvetvrknd mertkngfmc jiitynh ,mer,jm,mjnklmm hnmkh nkdofpmok ll,éf,vmh54ir h,rgknvm9etmdviygtmjfm btbb,hymtmrv,njn,bkku,8rk,ktyhv84vchtrjgfukvkw4rthyuvknghhbnujritfhnhn.
afhaalchinees +0 vind je afhaalchinees lekker of leuk? druk op het plusje! gwn doen is altijd leuk! dan krijg je een bon voor gratis afhaalchinees!!!
afhaalchinees +0 sambal bij?
annelove444 +2 super leuk hoor en grappig heb het 10 keer gespeeld en heb het een keer niet geraden goed he
hoihoihoi112 +1 super leuk spel. ik had het woord koffiemolen geraden x s
dana.wanke +0 ik heb 1 woord geraden van de 10... xD
rtimt +0 lol
hakimiboy +0 saai
jaatje2 +0 saai, stom,dom kortom samengevat niet leuk om te spelen