more

Galgje Engels Galgje Engels Raad het juiste (Engelse) woord in dit Galgje spel. Zoek de juiste letters bij elkaar. Bij elke fout komt er een lichaamsdeel bij het mannetje bij.... 4.1 Coral Coral Coral is een spel dat draait om balans tussen cirkels en bepaalde hoogte. Je moet unieke combinaties van letters maken om de cirkels in de juiste p... 4 Inkt Gevecht Inkt Gevecht Versla de vijanden met woorden en laat ze het boek van Alice in Wonderland niet vernietigen! Om troepen op te roepen moet je de worden uit het bove... 4.2 Keyboard game Keyboard game Type de juiste letters, maak geen fouten! 4.2 Letter Catcher Letter Catcher Druk op de juiste letters op je toetsenbord. 4.2 Treasure Dive Treasure Dive Type snel de woorden die op de haaien staan! 4.2 Brainspa 6 Brainspa 6 Dit is een oproep aan alle filmverslaafden! Hoe goed is jouw spelling? 1 Text Express 1 Text Express 1 Maak woorden van de letters om jouw trein rijdende te houden en eerder dan de blauwe trein te arriveren op het volgende station. 4 Ninja Hunter Ninja Hunter Je word aangevallen door ninjas. Deze ninjas hebben allemaal woorden boven hun hoofd staan. Probeer om deze zo snel mogelijk te typen zodat deze aa... 4.2 Qwerty Warriors 2 Qwerty Warriors 2 Typ het onderstaand woord en druk op enter. 1 TwoThree TwoThree Probeer om in deze schiet game zo snel mogelijk de goede aantallen te schieten. 1 Warriors Warriors Probeer om op het goede tijdstip op de goed pijltjestoetsen te drukken. 4.3 Eet me niet op Eet me niet op Probeer om op tijd elke letter te typen dat wordt gezegt voordat je word opgegeten 4.3 Dansen en Dunken Dansen en Dunken Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen. 4.2 Stabika Escape Stabika Escape Probeer om zo snel mogelijk de letters te typen die je ziet 4.2

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Galgje

Galgje

3.9 1.142
Stemmen

Beschrijving

Probeer om alle woorden te vinden in dit galg spelletje.

Besturing

Besturing doormiddel van je muis.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
voed +0 SUPER LUEK ! DENK IK :):):):)
cemmmm +0 ik heb elke keer dezelfde woorden
joubaba +0 denis de ** moeder
bliblibloebloe +1 heeel genant voor jou
kimberley200 +2 best leuk!
Eihpos +0 het is best makkelijk als je bijna hangt, raad je het nog net. Zo niet bij jou is dat gênant voor mij.
emmaamber123 +0 leuk
apensokx +2 mimboy 1. zeggen schrijf je met 2 g en 2. einde schrijf je met de korte ei
jillz95 +1 leuk
mimboy +0 ze zegen bij het ijnde de woord niet
Carmen Brouns +0 defergtrmn tygfmnkgcm vjhwkrtnmkvetvrknd mertkngfmc jiitynh ,mer,jm,mjnklmm hnmkh nkdofpmok ll,éf,vmh54ir h,rgknvm9etmdviygtmjfm btbb,hymtmrv,njn,bkku,8rk,ktyhv84vchtrjgfukvkw4rthyuvknghhbnujritfhnhn.
afhaalchinees +0 vind je afhaalchinees lekker of leuk? druk op het plusje! gwn doen is altijd leuk! dan krijg je een bon voor gratis afhaalchinees!!!
afhaalchinees +0 sambal bij?
annelove444 +2 super leuk hoor en grappig heb het 10 keer gespeeld en heb het een keer niet geraden goed he
hoihoihoi112 +1 super leuk spel. ik had het woord koffiemolen geraden x s
dana.wanke +0 ik heb 1 woord geraden van de 10... xD
rtimt +0 lol
hakimiboy +0 saai
jaatje2 +0 saai, stom,dom kortom samengevat niet leuk om te spelen