more

Gate Gate In Gate moet je je toetsenbord gebruiken om te overleven in een fantastische world vol met eeuwenoude geesten en kampioenen. Door de hebberige kamp... 4.6 Coral Coral Coral is een spel dat draait om balans tussen cirkels en bepaalde hoogte. Je moet unieke combinaties van letters maken om de cirkels in de juiste p... 4.3 Inkt Gevecht Inkt Gevecht Versla de vijanden met woorden en laat ze het boek van Alice in Wonderland niet vernietigen! Om troepen op te roepen moet je de worden uit het bove... 4.5 Keyboard game Keyboard game Type de juiste letters, maak geen fouten! 4.5 Letter Catcher Letter Catcher Druk op de juiste letters op je toetsenbord. 4.5 Bunny Boom Bunny Boom Typ zo snel mogelijk de letters die de konijnen met zich meedragen, hoe goed ben jij werkelijk in typen? 4.5 Woordzoeker 1 Woordzoeker 1 Zoek de woorden die rechts staan in het linker vlak. 4.3 Defentex Defentex Schiet de raketten kapot door het woord dat erop staat in te typen. 1 De Toets Meester De Toets Meester Probeer om de aanvallen van je af te slaan door zo snel mogelijk de woorden te typen die de poppetjes boven zich hebben staan. 4.5 Cheerleader Cheerleader Probeer om de bewegingen te maken die het vrouwtje moet doen, in de header zie je de beweging. 4.5 Qwerty Warriors 2 Qwerty Warriors 2 Typ het onderstaand woord en druk op enter. 1 Eet me niet op Eet me niet op Probeer om op tijd elke letter te typen dat wordt gezegt voordat je word opgegeten 4.5 Funky Samurai Funky Samurai Bij dit spelletje is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk op de toetsen klikt die aangegeven worden, om je vijanden uit te schakelen. 4.5 Dansen en Dunken Dansen en Dunken Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen. 4.5 Qwerty Warriors Qwerty Warriors Probeer om zo snel mogelijk te woorden te typen die langskomen en zo de soldaten te vermoorden. 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Galgje

Galgje

4.4 1.124
Stemmen

Beschrijving

Probeer om alle woorden te vinden in dit galg spelletje.

Besturing

Besturing doormiddel van je muis.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
cemmmm +0 ik heb elke keer dezelfde woorden
joubaba +1 denis de ** moeder
bliblibloebloe +1 heeel genant voor jou
kimberley200 +2 best leuk!
Eihpos +0 het is best makkelijk als je bijna hangt, raad je het nog net. Zo niet bij jou is dat gênant voor mij.
emmaamber123 +0 leuk
apensokx +2 mimboy 1. zeggen schrijf je met 2 g en 2. einde schrijf je met de korte ei
jillz95 +0 leuk
mimboy +0 ze zegen bij het ijnde de woord niet
Carmen Brouns +0 defergtrmn tygfmnkgcm vjhwkrtnmkvetvrknd mertkngfmc jiitynh ,mer,jm,mjnklmm hnmkh nkdofpmok ll,éf,vmh54ir h,rgknvm9etmdviygtmjfm btbb,hymtmrv,njn,bkku,8rk,ktyhv84vchtrjgfukvkw4rthyuvknghhbnujritfhnhn.
afhaalchinees +0 vind je afhaalchinees lekker of leuk? druk op het plusje! gwn doen is altijd leuk! dan krijg je een bon voor gratis afhaalchinees!!!
afhaalchinees +0 sambal bij?
annelove444 +2 super leuk hoor en grappig heb het 10 keer gespeeld en heb het een keer niet geraden goed he
hoihoihoi112 +1 super leuk spel. ik had het woord koffiemolen geraden x s
dana.wanke +0 ik heb 1 woord geraden van de 10... xD
rtimt +0 lol
hakimiboy +0 saai
jaatje2 +0 saai, stom,dom kortom samengevat niet leuk om te spelen
demiixoxo +0 suppppper domm!!