more

Gate Gate In Gate moet je je toetsenbord gebruiken om te overleven in een fantastische world vol met eeuwenoude geesten en kampioenen. Door de hebberige kamp... 5.1 Spelling Scramble Spelling Scramble In dit wordfeud scrabble spelletje moet je proberen zo lang mogelijke woorden te maken. Hoe langer je woorden, hoe meer punten je zult verdienen. K... 1 Keyboard game Keyboard game Type de juiste letters, maak geen fouten! 5.4 Letter Catcher Letter Catcher Druk op de juiste letters op je toetsenbord. 1 Tulva Tulva Probeer om zo snel mogelijk de letters in te typen die je voorbij ziet komen ! 1 Bunny Boom Bunny Boom Typ zo snel mogelijk de letters die de konijnen met zich meedragen, hoe goed ben jij werkelijk in typen? 1 Treasure Dive Treasure Dive Type snel de woorden die op de haaien staan! 1 Brainspa 6 Brainspa 6 Dit is een oproep aan alle filmverslaafden! Hoe goed is jouw spelling? 1 Defentex Defentex Schiet de raketten kapot door het woord dat erop staat in te typen. 1 De Toets Meester De Toets Meester Probeer om de aanvallen van je af te slaan door zo snel mogelijk de woorden te typen die de poppetjes boven zich hebben staan. 5.1 Text Express 2 Text Express 2 Maak zoveel mogelijk woorden met de letters die aan de onderkant van het scherm op de kooltjes staan. Klik op de verzend knop om de kooltjes in de ... 5.4 TwoThree TwoThree Probeer om in deze schiet game zo snel mogelijk de goede aantallen te schieten. 1 Funky Samurai Funky Samurai Bij dit spelletje is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk op de toetsen klikt die aangegeven worden, om je vijanden uit te schakelen. 1 Dansen en Dunken Dansen en Dunken Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen. 1 Bloop Bloop Beschiet de bloops door met de juiste letter op je toetsenbord te schieten 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Galgje

Galgje

4.9 1.120
Stemmen

Beschrijving

Probeer om alle woorden te vinden in dit galg spelletje.

Besturing

Besturing doormiddel van je muis.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
cemmmm +0 ik heb elke keer dezelfde woorden
joubaba +1 denis de ** moeder
bliblibloebloe +1 heeel genant voor jou
kimberley200 +2 best leuk!
Eihpos +0 het is best makkelijk als je bijna hangt, raad je het nog net. Zo niet bij jou is dat gênant voor mij.
emmaamber123 +0 leuk
apensokx +2 mimboy 1. zeggen schrijf je met 2 g en 2. einde schrijf je met de korte ei
jillz95 +0 leuk
mimboy +0 ze zegen bij het ijnde de woord niet
Carmen Brouns +0 defergtrmn tygfmnkgcm vjhwkrtnmkvetvrknd mertkngfmc jiitynh ,mer,jm,mjnklmm hnmkh nkdofpmok ll,éf,vmh54ir h,rgknvm9etmdviygtmjfm btbb,hymtmrv,njn,bkku,8rk,ktyhv84vchtrjgfukvkw4rthyuvknghhbnujritfhnhn.
afhaalchinees +0 vind je afhaalchinees lekker of leuk? druk op het plusje! gwn doen is altijd leuk! dan krijg je een bon voor gratis afhaalchinees!!!
afhaalchinees +0 sambal bij?
annelove444 +2 super leuk hoor en grappig heb het 10 keer gespeeld en heb het een keer niet geraden goed he
hoihoihoi112 +1 super leuk spel. ik had het woord koffiemolen geraden x s
dana.wanke +0 ik heb 1 woord geraden van de 10... xD
rtimt +0 lol
hakimiboy +0 saai
jaatje2 +0 saai, stom,dom kortom samengevat niet leuk om te spelen
demiixoxo +0 suppppper domm!!