Galaxy Life

9.2 5988 Stemmen

Indrukwekkende planeten, vreemde wezens en gevaren vind je in Galaxy Life! In deze online game stuur je je kolonie naar de overwinning! Je kleine vriendjes zijn dan wel schattig en lief, maar de ruimte zit vol met gevaren. Ontdek de wereld van Galaxy Life en bouw een ruimte kolonie, val vijanden aan, pak spullen en heers over het universum. Galaxy Life zit vol met interessante planeten en karakters. Het zal je verbazen hoe groot GalaxyLife wel niet is! In deze free to play MMO speel je samen met anderen of je vrienden en neem je het op tegen het kwaad, dus daag je vrienden maar alvast uit voor deze Galaxy Life social game!

Besturing
Speel dit spel met je muis

Verdedig Je Vestiging, Mmo games

Reacties

tim123321 tim123321
3723 / 6217
pfff wie vind dit spel leuk doe plus teken :)
Zenoira Zenoira
3072 / 5304
super gaaf!
geef me kubusen als je dat ook wilt doe dan plusje
150
als je sterrenbasis 9 wil zijn geef danplusje
echt gaaf maar me vriend kan me niet adden
lol miauw :3
vet leuk (plusje)
luek spel
The gek ik snap niet dat mijn klas het niet wilt spelen ik heb 6 dus wie wil wat troep wie trope wil doe plus teken
de meeste van mijn klas spelen dit ook niet we zijn maar met 2 maar ik vind dit mega gaaf
ik zoek nog vrienden als je mijn vriend wilt worden geef mij een plusje en wordt vriend ik heet op het spel benzi6
vet cool nu spelen echt al mijn vrienden het
hoi
galaxyspeler wil je mijn vriend zijn?
hoi