Galaxy Life

9.2 5960 Stemmen

Indrukwekkende planeten, vreemde wezens en gevaren vind je in Galaxy Life! In deze online game stuur je je kolonie naar de overwinning! Je kleine vriendjes zijn dan wel schattig en lief, maar de ruimte zit vol met gevaren. Ontdek de wereld van Galaxy Life en bouw een ruimte kolonie, val vijanden aan, pak spullen en heers over het universum. Galaxy Life zit vol met interessante planeten en karakters. Het zal je verbazen hoe groot GalaxyLife wel niet is! In deze free to play MMO speel je samen met anderen of je vrienden en neem je het op tegen het kwaad, dus daag je vrienden maar alvast uit voor deze Galaxy Life social game!

Besturing
Speel dit spel met je muis

Verdedig Je Vestiging, Mmo games

Reacties

tim123321 tim123321
3712 / 6184
pfff wie vind dit spel leuk doe plus teken :)
Zenoira Zenoira
3062 / 5274
super gaaf!
geef me kubusen als je dat ook wilt doe dan plusje
150
Doe + als je vind dat galaxylife een Wedstrijd moet houden waar je 1000 hips van leuk leuk leuk leuk krijgen
je moet er mee eens zijn want misschien is het ook bij anderen
Dit is raar ik was level 10 en dan verander ik gelijk naar level 16 plus als dat raar is en min als het niet
Jelp Jelp
0 / 2
Kijk mijn naam van mijn account als jij het leuk vind plus niet leuk min
Jelp Jelp
0 / 2
Kijk mijn account
ik heb 3 viotalite 2 lowcriste en 2 radquidite in level 10
Gelpy heeft mij alleen als vriend :)
Eens :D
leuk spel, maar er moet een cheat zijn gratis en ook goed zien baar voor unliminted chips en munten en mineralen!!!!! als je er mee eens plus teken
ik snap een beetje niet dat mariniers de slechtste zijn leven weet ik maar in een groep is het super goed Pluus teken als je er mee eens zijn