Galaxy Life
-
+

  Galaxy Life

  Geef cijfer
  Galaxy Life Galaxy Life 9 / 10 (5169 Stemmen)

  Spel

  Galaxy Life


  Beschrijving

  Indrukwekkende planeten, vreemde wezens en gevaren vind je in Galaxy Life! In deze online game stuur je je kolonie naar de overwinning! Je kleine vriendjes zijn dan wel schattig en lief, maar de ruimte zit vol met gevaren. Ontdek de wereld van Galaxy Life en bouw een ruimte kolonie, val vijanden aan, pak spullen en heers over het universum. Galaxy Life zit vol met interessante planeten en karakters. Het zal je verbazen hoe groot GalaxyLife wel niet is! In deze free to play MMO speel je samen met anderen of je vrienden en neem je het op tegen het kwaad, dus daag je vrienden maar alvast uit voor deze Galaxy Life social game!


  Besturing

  Speel dit spel met je muis


  Locatie

  Reacties

  Best beoordeelde reacties
  3162 / 5306 - +

  tim123321 1 jaar geleden

  pfff wie vind dit spel leuk doe plus teken :)

  2608 / 4452 - +

  Zenoira 1 jaar geleden

  super gaaf!

  2271 / 5049 - +

  ILikeGalaxyLife 1 jaar geleden

  geef me kubusen als je dat ook wilt doe dan plusje

  250
  0 / 0 - +

  matt90 1 uur geleden

  ik vind dit spel leuk

  0 / 0 - +

  matt90 1 uur geleden

  ik vind dit leuk

  0 / 0 - +

  hessel114 2 uren geleden

  cool spel

  1 / 1 - +

  KayaSem 3 uren geleden

  maar ik vind u niet als vriend

  1 / 1 - +

  KayaSem 3 uren geleden

  zit in een alliantie maar nu is iedereen mij aan het aanvallen

  1 / 1 - +

  psnGoDz 3 uren geleden

  Voeg me toe als vriend je krijg kubbesen en ik geef gratis kristallen en sterren accu's

  -1 / 1 - +

  WolfBlade12 15 uren geleden

  geef kubussen wie je dat ook doen doe dan +

  -1 / 1 - +

  WolfBlade12 16 uren geleden

  ik wel

  1 / 1 - +

  reiniervpg 16 uren geleden

  ik heet reiniervpg dus vraag en help

  1 / 1 - +

  jessim 17 uren geleden

  wil je mijn vriend zijn in galaxy life van jessim