Galaxy Life

8.6 6429 Stemmen

Galaxy Life ActieIndrukwekkende planeten, vreemde wezens en gevaren vind je in Galaxy Life! In deze online game stuur je je kolonie naar de overwinning! Je kleine vriendjes zijn dan wel schattig en lief, maar de ruimte zit vol met gevaren.

Ontdek de wereld van Galaxy Life en bouw een ruimte kolonie, val vijanden aan, pak spullen en heers over het universum. Galaxy Life zit vol met interessante planeten en karakters. Het zal je verbazen hoe groot GalaxyLife wel niet is! In deze free to play MMO speel je samen met anderen of je vrienden en neem je het op tegen het kwaad, dus daag je vrienden maar alvast uit voor deze Galaxy Life social game!

Verdedig Je Vestiging, Mmo games, Casual MMO, MMO voor Kinderen

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

tim123321 tim123321
3862 / 6460
pfff wie vind dit spel leuk doe plus teken :)
Zenoira Zenoira
3195 / 5501
super gaaf!
geef me kubusen als je dat ook wilt doe dan plusje

Overige reacties

Ik Denk dat Galaxylife is gehackt...... Want dat is ni normaal Ik heb alles op max op me wereld 1
het spel gaat stoppen daarom die chips
yes is een keer 7 levels omhoog ben nu 101
hahaha ben lvl 311
ik krijg elke dag 1500 chips wrm eigenlijk
ik heb kolos niveau 7
wie heeft een vriend zet plus
hoi
dit is de boom
Ik ben lvl 75 met starbase lvl6 en alles level 6 behalve starlinators valken zeppelins en genezer! P.S vraag me plz als vriend voor mooie belonigen!