Feudalism 2

8.4 47039 Stemmen

Feudalism 2 PEGI-3 PEGI 3, ActieIn Feudalism 2 moet je vooral goed kunnen vechten om te heersen over de aarde. Feudalism 2 is de beste RPG rollenspel die je maar kunt spelen. Je begint simpel, maar al snel zul je uitgroeien tot een grote heerser en misschien zelfs tot koning. Rekruteer soldaten, verover steden en dorpen en zie hoe snel je van een klein stadje naar het grootste rijk op aarde kunt groeien. Feudalism 2 is het spelletje waarin je dit allemaal kunt spelen.

Zwaarden en Sandalen, RPG Rollenspellen

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

hoidoei123 hoidoei123
422 / 934
ik heb een weddenschap men mijn meester als ik binnen een week meer dat 100 plusjes heb dan krijg ik geen computterverbod! oneerlijk he! dus asjeblieft doe plusjes
poepje poepje
153 / 519
wie vind dit spel leuk doe plusje wie niet (nerd) min
ik vind het een cool spel.

Overige reacties

leuk hihi jullie zijn heel goed met dit spel denk ik, ik doe dit voor het eerst (druk op het plusje)
ik ben echt heel erg cool
Ik Vind Dit Heel Leuk Toen Ik Klein Was Speelde Ik Dit Ook :)
Omfg het is zo vervelend dat aan het einde van een battle je vijand en jij geen damage meer doen aan een ander xd #ragequit
HoiDoei123 Helemaal bovenaan, is echt dom, ik heb ook zo'n reactie geplaatst gewoon om aandacht te trekken.
saaai
saaaaai
hoe val je aan
leuk spel
inza inza
-1 / 3
deze spel is greulijk