Fairway Solitaire

9.9 1293 Stemmen

Net als in solitaire moet je in dit spel ook een sequentie van kaarten maken. Klik op een hogere of lagere kaart dan de huidige, als je geen kaarten kunt gebruiken klik je op de kaart onderin links naast de stapel. Een zeer uitdagend, en verslavend, patience spelletje met een vleugje golf erin.

Besturing
Speel dit spel met je muis

Reacties

150
Na veel pijn en moeite ook alle sterren
alle sterren gehaald amahoela hou je eigen voor de gek niemand krijgt dit spel uit gespeeld doe al de hele dag over level 8 en nog steeds niet door dan zullen jullie het 100% uit spelen hou toch op met die onzin
Niks te hoela ! Het is me net ook gelukt. Volhouden zou ik zeggen.
alle sterren gehaald amahoela hou je eigen voor de gek niemand krijgt dit spel uit gespeeld doe al de hele dag over level 8 en nog steeds niet door dan zullen jullie het 100% uit spelen hou toch op met die onzin
sorry maar ik vint het niks ":
Alle sterren! :)
een heel leuk spel is dit
Hallo leuk spel he
Heel leuk spel, maar als ik het een paar dagen niet gespeeld heb zijn alle resultaten foetsie en moet ik weer opnieuw beginnen.Is dit op te lossen? Ik ben aangemeld en ingelogd.
hoe kan ik het geluid uitzetten haha
dit is een tof spel