more

Pikachu the Hero Pikachu the Hero Bevrijd de Charmander in het platform spelletje Pikachu the Hero. Spring van het ene platform naar het andere en schiet bliksemschichten tegen de a... 4 BattleStick BattleStick Hou jij ook zo van geweldadige Stickman spelletjes? Dan is het gratis Stickman MMO spel BattleStick zeker iets voor jou! BattleStick is een grappig... 4.2 Easter Avenger Ex Easter Avenger Ex De Paashaas heeft je opa in een chocolade ei veranderd voordat je hem kon redden! Help dit Paaseitje wraak nemen door de dienaars van de Paashaas t... 4.2 Refrigerator Rampage 1 Refrigerator Rampage 1 Probeer met je stokpoppetje alle vallende koelkasten te ontwijken. Terwijl je speelt komen er af en toe power-ups aan kleine parachuutjes naar bene... 4.2 Onepiece Online Onepiece Online OnePiece Online is een waanzinnig tower defense (torenverdedigen) MMO spel gebaseerd op One Piece, de immens populaire anime en manga uit Japan! De... 3.8 Ragdoll Ball Ragdoll Ball Probeer met je lappenpop de bal aan te raken. Be bal wordt jouw kleur. Zo lang niemand anders de bal aanraakt blijft dat zo, dus beuk alle andere s... 4.2 Stick Squad 3 Stick Squad 3 Help de twee gestoorde bounty hunters van Stick Squad en de rest van hun team om een ton met een heel gevaarlijk chemisch wapen terug te vinden. Be... 4.3 Stick Blender Stick Blender Verdedig de blender tegen een gigantische aanval van stickmans. Gooi ze in de blender waarin ze vermalen worden tot een bloederig drankje. Genieten... 4.2 Black IV Tijd Voor Wraak Black IV Tijd Voor Wraak Stickman is terug en bozer dan ooit tevoren. Gewapend tot het bot voert hij zijn plannen voor wraak uit. Schakel al je vijanden uit met granaten, m... 4.1 Op Het Dak Rennen Op Het Dak Rennen Altijd al op het dak willen rennen? Levensgevaarlijk natuurlijk! Maar Stokkie is niet bang. Hoe ver kun jij komen? 3.9 Sticky Naar Hollywood Sticky Naar Hollywood Sticky gaat naar Hollywood om daar zn gespierde lichaam op het witte doek te tonen. Samen met zijn cape vliegt hij als Superman door de lucht en b... 4.1 Rapid Gun Rapid Gun Je bent een elite soldaat en je taak is om alle vijanden in het gebied uit te schakelen. Wees snel en probeer alle vijandige kogels te ontwijken. D... 4.3 Uit De Cel Ontsnappen Uit De Cel Ontsnappen Voor de zoveelste keer zit je weer in de cel. Gelukkig heb je voldoende ervaring met ontsnappen. Kies je deze keer voor een legale manier? Een snea... 4.5 Maak Vrienden, Bak Ze Niet Maak Vrienden, Bak Ze Niet Hoe ver kun jij in je eentje rennen? Het enige dat je hoeft te doen is zo snel mogelijk door dit platform spel naar de uitgang te rennen. Ah, er is... 4.1 Stokkie Paintball Stokkie Paintball Schiet kleuren in Stokkie Paintballen en los puzzels op, ontwijk vijanden en andere gevaren. Kun jij dit donkere doolhof overleven? Het enige dat j... 4.1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Electricman

Electricman

4.6 5.686
Stemmen

Beschrijving

Electricman 2 HS is een combinatie van straat vechten en bovenmenselijke krachten waarmee je jouw tegenstanders kunt uitschakelen.

Besturing

Pijltjestoets links = beweeg links

Pijltjestoets rechts = beweeg recht

Pijltjestoets omlaag = bukken

A (Q - met vertraging) = Slaan

S (W - met vertraging) = Schoppen

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Max Bartels +0 dit is een leuk spel
Max Bartels +0 :D:D:D:D:D ECHT
Max Bartels +0 ********** DIT MOET JE NIET SPELEN RAADT IK JE AAN OKE FK leuk leuk leuk ******
Max Bartels +0 dit spel is fk NEP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Max Bartels +0 (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm) wat een leuk leuk leuk spel
Max Bartels +0 (+) HAHA
Max Bartels +0 maar het jammer ik kan niet verder dat vind ik de nadeel eraan dar is jammer vind ik ;(
Max Bartels +0 PRANK DIT IS EEN LEUK SPEL
Max Bartels +0 haha
yolo2006 +1 chek dit op kizi
DemSerLol +0 IK HEB MIJN CHARACTER GOKU GENOEMD OMDAT HIJ GEEL UITSTRAALT LOL
DemSerLol +0 dit spel is gaaf en leuk doe plus als je het ook vindt
damien12345678 +0 hij is nep hoor
SuperRickBoy +0 prank
soofhorse +0 het is wel leuk maar dat saven snap ik niet
semhoeve +0 is saai
GANSTERBOY715 +0 GOODGAME
leevileevi +0 VERY GOOD THANKS ' ? !
Djaan +0 ok