more

Wheely 6: Fairytale Wheely 6: Fairytale In dit nieuwe Wheely avontuur moet je het kleine rode autootje, Wheely, helpen. Wheely en zijn vriendinnetje zijn ontvoerd door een kwaadaardige to... 3 Pandas in Fantasy 3 Pandas in Fantasy De drie pandas zijn terug voor een nieuw avontuur, dit keer in het pretpark Fantasy Land. Kun jij ze helpen door alle magische levels te komen? We... 4.8 Bombing Zombies Bombing Zombies Kun jij alle zombies doodmaken door er bommen op te laten vallen? Klik de platformpjes weg om de bommen te laten vallen. Verzamel ook alle sterren ... 4.8 Monkey Go Happy Ninja Monkey Go Happy Ninja Help het aapje het ninja dorp te verkennen. Kun jij alle voorwerpen vinden die je nodig hebt om de mensen te helpen die je onderweg tegenkomt, van ... 4.5 Pasen Bejeweled Pasen Bejeweled Verzamel alle paaseitjes. Zorg dat de eieren in een rijtje van drie of meer komen te staan. Zo maak je combinaties met de identieke eitjes. Kun jij... 4.8 Paas Bezorgdienst Paas Bezorgdienst Rij met de paastruck over het pad om de paas pakketjes te bezorgen. Kun jij de pakjes van het startpunt naar de finish brengen? Het pad is heel ruw... 4.7 Retroacan Retroacan Help Neek en zijn vrienden de stad te redden. De stad is in een ouderwets videospelletje veranderd. Kun jij de monsters verslaan en de Retroacan bu... 1 Mr and Mrs Tart Mr and Mrs Tart Meneer en Mevrouw Poptart moeten samen door alle levels zien te komen. Je kunt op elkaar en op andere Poptarts staan. Probeer de toaster te bereike... 5.1 Jetpack Jack Ride Jetpack Jack Ride De stoere avonturier Jack is terug samen met zijn jetpack. In dit platform spel laat je Jack rennen, vliegen en springen. Het ene moment rent hij o... 4.8 Black Bit Ninja 2 Black Bit Ninja 2 De kleine ninja is terug voor nieuwe avondturen. Ben je klaar om te vechten? Je missie in dit spel is om onderweg alle rode ninjas uit te schakele... 5.1 Gekkigheid Op School Gekkigheid Op School Vandaag is een doodnormale dag op school. Je verwelkomt nieuwe studenten, je begeleidt ze naar hun tafels en je vraagt een fooi. Dat laatste is het... 5.3 Zombie Survivors Zombie Survivors Knal je weg door de zombie geïnfecteerde straten. Het zombie virus overleven is geen gemakkelijke taak. De straten zijn gevuld met ondode. Je doel ... 5.7 Z-Infect Z-Infect Verander elk mens in zombies. Denk goed na over je bewegingen om elk persoon in elk level te infecteren. Roteer het spel om de karakters te laten s... 5.4 Killer Escape 3 Killer Escape 3 Ontsnap uit de enge omgevingen van dit griezelige point and click spel. Je weet niet waar je bent, maar het is er erg griezelig.. 1 Strike Force Kitty Strike Force Kitty Strike Force Kitty naar de redding! Speel als deze groep katjes in een actiespel vol met rennen. Upgrade je poezenvrienden om het vrouwtje te redden. 5.2

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Edna En Harvey

Edna En Harvey

5.5 80
Stemmen

Beschrijving

Het had een goed verhaal kunnen zijn, maar dat is het niet geworden. Het verhaal gaat over Lilli, een verlegen schoolmeisje. Alleen haar fantasie helpt haar ontsnappen aan de strikte regels van Moeder Superieur. Maar wanneer haar goede vriend Edna ineens verdwijnt, moet Lilli het alleen opnemen tegen haar onderbewuste angsten en haar vriend proberen terug te krijgen.

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
winxPower +0 jammer ***.spele.nl heeft niet de hele versieee ;c
winxPower +0 ik wil het so graag uitspelen alleeen al die youtube filmpjes lukken maar niet ;c
laurasmal +0 saaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kusjemerit +0 sa aai!!!
Alex999999 +0 zo saai ik wou liver dood
Rosagiessen +0 stom spel
Elysiaaa +0 wanneer ben je klaar met harken
SamSem +0 Hoort dat?!? In het begin als het moet laden knippert het de hele tijd ''-.-
Femke.' +1 hey ik ben net nieuw wil je vrienden met me worden? iemand? alvast bedankt!
lindaislief +0 wat moet ik doen??? ik heb al geharkt en dan??
IamDana +2 Ja, ik snap er HELEMAAL niks van, die DUDE moet gwn WEGGAAN bij die put, GRRRR!!! Hate him...he's never gonna have friends on that way. Als ik dat meisje echt was zou ik die hark naar die vrouw met zwart jurk gooien (mvr. siperior of zoiets??).
aliciangel10 +0 saai
Jules721 +0 makkelijk
steraline +0 duurt die video in het begin lang
linda8888 +0 het is wel een moeilek spell
linda8888 +0 ik haat die vrouw met haar zwart jurk!!! als ik die motor aanzet roept zij direct'Lilli'
linda8888 +0 hoe moet zij eigenlijk die schep en dat blauwe ding pakken in die kelder???
linda8888 +0 je moet zo lang wachten tot dat die spel moet laden
lievelingetje +0 zo dom
lievelingetje +0 heei ben nieuw