more

Castle Castle Castle is een leuk politie spelletje gebaseerd op de TV serie Castle, waarin een schrijver van politie thrillers de politie helpt om moorden en and... 4.4 Space on the Case Space on the Case Kun jij de robot Detective Space helpen de gestolen ruimtekoeien terug te vinden? Zoek overal naar aanwijzingen. Wie kan ze gestolen hebben? Missch... 4.6 Baby Hazel School Wetenschap Baby Hazel School Wetenschap Een nieuw avontuur voor Baby Hazel. Baby Hazel en haar vriendinnetjes bereiden zich voor om een spreekbeurt te houden voor de wetenschapsbeurs op s... 4.8 3 Pandas in Japan 3 Pandas in Japan De 3 Pandas zijn terug in een nieuw avontuur spelletje! Deze lieve en slimme pandas zijn in Japan als ze getuigen zijn van een ontvoering van een... 4.4 Maplewood Junior High Maplewood Junior High Een zoek en vind spelletje waarbij je hints en spullen om je heen kan verzamelen door erop te klikken. Je hebt een schoolopdracht gekregen, maar he... 4.3 3 Pandas 2: Nacht 3 Pandas 2: Nacht Deze drie schattige pandas zitten weer in de problemen! Jouw missie in dit spel is om ze alle drie veilig naar huis te krijgen. Probeer al gevaren... 4.5 Hobo In De Gevangenis Hobo In De Gevangenis Hobo zit gevangen in de gevangenis. Nu moet jij hem redden. Vecht tegen beveiligers en andere wilde gevangenen. Hobo moet ontsnappen! Anders is er ... 4.8 Gem Smash Gem Smash Schuif drie gelijke juwelen bij elkaar in dit leuke match-3 Gem Smash spelletje! Gem Smash heeft veel interessante levels die steeds moeilijker wor... 4.2 Messi Cr7 Saw Game Messi Cr7 Saw Game De kwade Saw heeft Messi en Cristiano Ronaldo gevangen genomen. Nu moeten ze het samen opnemen om het WK van 2014 te redden. Klik op alle voorwerpe... 4 Uit De Toren Ontsnappen Uit De Toren Ontsnappen Ontsnap uit deze toren. Observeer de omgeving, zoek naar antwoorden en los puzzels op. 4.4 Beesten Gevecht Beesten Gevecht Wordt een ridder of magier en ruim het vijandig veld. Verzamel kristallen om je verdediging op te schroeven of maak je offensief sterker. Er zijn v... 4.2 2048Threes 2048Threes 2048threes is een spel gebaseerd op 2048 & Threes!. Je doel is om blokjes te schuiven en te combineren tot het nummer 2048. 4.4 Adventure Time Saw Game Adventure Time Saw Game De gevaarlijke pop heeft Finn van Adventure Time gekidnapped. Finn moet van hem naar verschillende plekken gaan waar hij veel gevaarlijke dingen te... 4.8 KND Huisarrest KND Huisarrest Rapen hebben het KND hoofdkwartier overspoeld. Help de Kids diep in de aarde te drillen om de kwaadaardige Monsterraap te vernietigen. Verzamel zov... 4.3 De Koningsspelen De Koningsspelen Ga samen met Willem Alexander langs elke provincie om taken te volbrengen. Speel oer-Hollandse spelletjes zoals spijker poepen, WC-werpen of fierlj... 4.6

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Edna En Harvey

Edna En Harvey

8.7 80
Stemmen

Beschrijving

Het had een goed verhaal kunnen zijn, maar dat is het niet geworden. Het verhaal gaat over Lilli, een verlegen schoolmeisje. Alleen haar fantasie helpt haar ontsnappen aan de strikte regels van Moeder Superieur. Maar wanneer haar goede vriend Edna ineens verdwijnt, moet Lilli het alleen opnemen tegen haar onderbewuste angsten en haar vriend proberen terug te krijgen.

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
winxPower +0 jammer ***.spele.nl heeft niet de hele versieee ;c
winxPower +0 ik wil het so graag uitspelen alleeen al die youtube filmpjes lukken maar niet ;c
laurasmal +0 saaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kusjemerit +0 sa aai!!!
Alex999999 +0 zo saai ik wou liver dood
Rosagiessen +0 stom spel
Elysiaaa +0 wanneer ben je klaar met harken
SamSem +0 Hoort dat?!? In het begin als het moet laden knippert het de hele tijd ''-.-
Femke.' +1 hey ik ben net nieuw wil je vrienden met me worden? iemand? alvast bedankt!
lindaislief +0 wat moet ik doen??? ik heb al geharkt en dan??
IamDana +2 Ja, ik snap er HELEMAAL niks van, die DUDE moet gwn WEGGAAN bij die put, GRRRR!!! Hate him...he's never gonna have friends on that way. Als ik dat meisje echt was zou ik die hark naar die vrouw met zwart jurk gooien (mvr. siperior of zoiets??).
aliciangel10 +0 saai
Jules721 +0 makkelijk
steraline +0 duurt die video in het begin lang
linda8888 +0 het is wel een moeilek spell
linda8888 +0 ik haat die vrouw met haar zwart jurk!!! als ik die motor aanzet roept zij direct'Lilli'
linda8888 +0 hoe moet zij eigenlijk die schep en dat blauwe ding pakken in die kelder???
linda8888 +0 je moet zo lang wachten tot dat die spel moet laden
lievelingetje +0 zo dom
lievelingetje +0 heei ben nieuw