more

Five Nights at Freddy's 3 Five Nights at Freddy's 3 30 jaar nadat Freddy Fazbear’s Pizzeria met de grond gelijk is gemaakt heb jij een baantje aangenomen als de nachtwaker van Fazbear’s Fright, een h... 4.3 Wheely 7: Detective Wheely 7: Detective De autobank is beroofd! Kun jij Wheely helpen om alle aanwijzingen en het verloren briefgeld te verzamelen? Spoor de bankrovers op met het kleine r... 4.5 Christmas Toy Room Christmas Toy Room Doorzoek de Kerst speelgoed kamer om alle hints te vinden. Gebruik de hints die door de kamer verspreid liggen om alle code kraker puzzels op te lo... 4.2 Bombing Zombies Bombing Zombies Kun jij alle zombies doodmaken door er bommen op te laten vallen? Klik de platformpjes weg om de bommen te laten vallen. Verzamel ook alle sterren ... 4.2 Tom and Angela Tropical Vacation Tom and Angela Tropical Vacation Help Tom en Angela de katten hun koffers pakken voor een tropische vakantie. Kun jij ze helpen alle spullen te vinden die ze nodig hebben? Het is e... 3.8 My Free Zoo My Free Zoo Schattige dieren, een geweldig thema evenals een grote veelzijdigheid van zoo browsergame mogelijkheden en functies. In het indrukwekkende browsers... 5.2 Delicious Emily's Childhood Memories Delicious Emily's Childhood Memories Emily is terug op de boerderij van haar ouders. Ze herinnert zich haar eerste horeca baantje. Kun jij Emily helpen fotos te verzamelen voor in haa... 4.3 Love Burger Love Burger Je werk bij Love Burger, een beetje een vette-hapjes tent, maar goed. Op een dag komt er een grote nare vent binnen die eist dat je hem chocolaatje... 4 Sweet Revenge Sweet Revenge Je kinderen zijn ontzettend hyper van al het snoep dat ze bij de snoepwinkel in het dorp halen, en Angry Dad wordt er helemaal gek van. Zoek de sno... 4.1 Monkey Go Happy Sci-Fi Monkey Go Happy Sci-Fi De kleine aapjes zijn ontvoerd! Can jij de redden uit het gekke alien ruimteschip? Verzamel voorwerpen, los pustels op, en vind alle kleine aapjes ... 4.1 De Melk Zoektocht De Melk Zoektocht Help de kat met zijn zoektocht naar melk! Klik op voorwerpen om de kat door de wereld heen te besturen. 4.5 Cuboy Quest Cuboy Quest Ben je klaar om dit super platform spel te spelen? Je doel is om op het doelwit te schieten (en deze natuurlijk raken). Ontwijk de roodoog vijanden... 4.2 Hobo Ruimte Rommel Hobo Ruimte Rommel Hobos avontuur gaat verder! In Hobo Ruimte Rommel vecht je tegen buitenaardse wezens en Hobo clones. Probeer van het ruimteschip te ontsnappen. 4.4 VileSteel VileSteel Accepteer je lot als krijger en verdedig mensen tegen de kwade krachten. VileSteel is een RPG actie spel waarin je vijanden met je krachtige pijl e... 4.1 Money Movers Money Movers Deze twee criminelen hebben je hulp nodig om uit deze zeer bewaakte gevangenis te ontsnappen! Verzamel zoveel mogelijk geld en wordt niet gepakt do... 4.6

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Edna En Harvey

Edna En Harvey

4.1 82
Stemmen

Beschrijving

Het had een goed verhaal kunnen zijn, maar dat is het niet geworden. Het verhaal gaat over Lilli, een verlegen schoolmeisje. Alleen haar fantasie helpt haar ontsnappen aan de strikte regels van Moeder Superieur. Maar wanneer haar goede vriend Edna ineens verdwijnt, moet Lilli het alleen opnemen tegen haar onderbewuste angsten en haar vriend proberen terug te krijgen.

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
winxPower +0 jammer ***.spele.nl heeft niet de hele versieee ;c
winxPower +0 ik wil het so graag uitspelen alleeen al die youtube filmpjes lukken maar niet ;c
laurasmal +0 saaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kusjemerit +0 sa aai!!!
Alex999999 +0 zo saai ik wou liver dood
Rosagiessen +0 stom spel
Elysiaaa +0 wanneer ben je klaar met harken
SamSem +0 Hoort dat?!? In het begin als het moet laden knippert het de hele tijd ''-.-
Femke.' +1 hey ik ben net nieuw wil je vrienden met me worden? iemand? alvast bedankt!
lindaislief +0 wat moet ik doen??? ik heb al geharkt en dan??
IamDana +2 Ja, ik snap er HELEMAAL niks van, die DUDE moet gwn WEGGAAN bij die put, GRRRR!!! Hate him...he's never gonna have friends on that way. Als ik dat meisje echt was zou ik die hark naar die vrouw met zwart jurk gooien (mvr. siperior of zoiets??).
aliciangel10 +0 saai
Jules721 +0 makkelijk
steraline +0 duurt die video in het begin lang
linda8888 +0 het is wel een moeilek spell
linda8888 +0 ik haat die vrouw met haar zwart jurk!!! als ik die motor aanzet roept zij direct'Lilli'
linda8888 +0 hoe moet zij eigenlijk die schep en dat blauwe ding pakken in die kelder???
linda8888 +0 je moet zo lang wachten tot dat die spel moet laden
lievelingetje +0 zo dom
lievelingetje +0 heei ben nieuw