Edna En Harvey

8.6 79 Stemmen

Edna En Harvey AvontuurHet had een goed verhaal kunnen zijn, maar dat is het niet geworden. Het verhaal gaat over Lilli, een verlegen schoolmeisje. Alleen haar fantasie helpt haar ontsnappen aan de strikte regels van Moeder Superieur. Maar wanneer haar goede vriend Edna ineens verdwijnt, moet Lilli het alleen opnemen tegen haar onderbewuste angsten en haar vriend proberen terug te krijgen.

Klik Avontuur

Reacties

150

Overige reacties

jammer ***.spele.nl heeft niet de hele versieee ;c
ik wil het so graag uitspelen alleeen al die youtube filmpjes lukken maar niet ;c
saaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sa aai!!!
zo saai ik wou liver dood
SCHRIJF HET MAAR EERST JUIST VOORDAT JE BEGINT TE ZAGEN :(
stom spel
wanneer ben je klaar met harken
Hoort dat?!? In het begin als het moet laden knippert het de hele tijd ''-.-
hey ik ben net nieuw wil je vrienden met me worden? iemand? alvast bedankt!
wat moet ik doen??? ik heb al geharkt en dan??