more

Spongebob's Kartonnen Karwei Spongebob's Kartonnen Karwei Spongebob Squarepants verveelt zich. Gelukkig heeft zijn beste vriend Patrick een leuk spelletje bedacht om te spelen. Patrick heeft allerlei karto... 4.1 Sky Dale Sky Dale In dit prachtige nieuwe RPG spelletje van Plinga wordt je wakker in het wrak van een neergestort vliegtuig. Je bent op een mysterieus eiland beland... 4 World of Fishing World of Fishing Hou jij van vissen? Nu kun je de hele wereld af om allerlei gave soorten vis te vangen zoals baars, zalm, tonijn en vele exotische vissen. Pak de b... 4.1 Bullet Fury Bullet Fury Verken het militaire complex en zorg dat niemand je betrapt. Schiet alle tegenstanders die je tegenkomt neer in dit 3D schietspelletje. Ren door de... 4.1 Castle Castle Castle is een leuk politie spelletje gebaseerd op de TV serie Castle, waarin een schrijver van politie thrillers de politie helpt om moorden en and... 4.2 Monkey Go Happy Sci-Fi Monkey Go Happy Sci-Fi De kleine aapjes zijn ontvoerd! Can jij de redden uit het gekke alien ruimteschip? Verzamel voorwerpen, los pustels op, en vind alle kleine aapjes ... 4.1 Verloren Beeld Verloren Beeld Het indianen opperhoofd vraagt jou opzoek te gaan naar spullen die hij nodig heeft. Als dat gelukt is ga je op avontuur in het wilde westen. In dit... 3.9 De Diepste Slaap De Diepste Slaap Een vreselijke nachtmerrie is terug, en deze keer is hij erger dan ooit. Ontsnap uit de duisternis van dit spel! Gevaar loert achter elke hoek. Kun... 4.2 Bucket Cop Bucket Cop In dit beetje vreemde spelletje ben je niet alleen een politieagent, maar ben je ook een bekertje! Vecht je weg door dit platform spel en speel als... 4.2 Grot Grot Je bent een eeuwenoude grot aan het ontdekken. Je hebt een hele hoop gave dingen gevonden, maar er is een probleem. De uitgang is geblokkeerd door ... 4.2 3 Pandas in Brazilië 3 Pandas in Brazilië Het avontuur van de drie pandas gaat verder in Brazilië!! In dit super warme land moet je zorgen dat ze niet in de problemen komen. Klik op de jui... 4.4 Submachine 9: De Tempel Submachine 9: De Tempel Ga verder in het fantastische verhaal van Submachine games. Een point and click avonturen spel. Verzamel allerlei spullen die je nodig hebt om de o... 4.1 Ontsnappen van het Piratenschip Ontsnappen van het Piratenschip Je zit gevangen op een piratenschip en je moet snel ontsnappen! Probeer de weg naar de uitgang te vinden. Als je de kapitein tegenkomt, help hem zo... 4.4 Rescuenator Rescuenator Kun jij iedereen redden uit een gevaarlijke brand? Red de onschuldige mensen. Stuur ze naar de lift of naar de trap, ruim obstakels op en zorg dat ... 4.2 Mimou Katje Ontsnappen 2 Mimou Katje Ontsnappen 2 De kat zit weer s opgesloten in de wasmachine. Help hem met ontsnappen. Hij moet snel lastige puzzels oplossen of hij gaat heel erg nat worden! Ku... 4.3

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Edna En Harvey

Edna En Harvey

4 83
Stemmen

Beschrijving

Het had een goed verhaal kunnen zijn, maar dat is het niet geworden. Het verhaal gaat over Lilli, een verlegen schoolmeisje. Alleen haar fantasie helpt haar ontsnappen aan de strikte regels van Moeder Superieur. Maar wanneer haar goede vriend Edna ineens verdwijnt, moet Lilli het alleen opnemen tegen haar onderbewuste angsten en haar vriend proberen terug te krijgen.

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
winxPower +0 jammer ***.spele.nl heeft niet de hele versieee ;c
winxPower +0 ik wil het so graag uitspelen alleeen al die youtube filmpjes lukken maar niet ;c
laurasmal +0 saaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kusjemerit +0 sa aai!!!
Alex999999 +0 zo saai ik wou liver dood
Rosagiessen +0 stom spel
Elysiaaa +0 wanneer ben je klaar met harken
SamSem +0 Hoort dat?!? In het begin als het moet laden knippert het de hele tijd ''-.-
Femke.' +1 hey ik ben net nieuw wil je vrienden met me worden? iemand? alvast bedankt!
lindaislief +0 wat moet ik doen??? ik heb al geharkt en dan??
IamDana +2 Ja, ik snap er HELEMAAL niks van, die DUDE moet gwn WEGGAAN bij die put, GRRRR!!! Hate him...he's never gonna have friends on that way. Als ik dat meisje echt was zou ik die hark naar die vrouw met zwart jurk gooien (mvr. siperior of zoiets??).
aliciangel10 +0 saai
Jules721 +0 makkelijk
steraline +0 duurt die video in het begin lang
linda8888 +0 het is wel een moeilek spell
linda8888 +0 ik haat die vrouw met haar zwart jurk!!! als ik die motor aanzet roept zij direct'Lilli'
linda8888 +0 hoe moet zij eigenlijk die schep en dat blauwe ding pakken in die kelder???
linda8888 +0 je moet zo lang wachten tot dat die spel moet laden
lievelingetje +0 zo dom
lievelingetje +0 heei ben nieuw