more

Dibbles IV Kerst Crisis Dibbles IV Kerst Crisis Kerst met Dibbles! Geïnspireerd door het klassieke spel Lemmings. Je moet deze jonge helden door een magische wereld vol Kerstmis sturen. Ze vinden... 4.1 Dibbles Pro Pack Dibbles Pro Pack Dibbles is geïnspireerd door het populaire Lemmings, waar je jonge helden door een magische wereld moet sturen. In Dibbles Pro Pack zijn nieuwe lev... 4.2 Dibbles 3 Woestijn Wanhoop Dibbles 3 Woestijn Wanhoop Speel nieuwe levels in dit Dibbels 3 Woestijn Wanhoop (Desert Despair) spelletje. Geïnspireerd door Lemmings moet je in deze Dibbles game de jonge ... 1 Lemmings Returns Lemmings Returns Na de lite versie zijn de Lemmings terug met een nieuw en uitgebreid avontuur! Kun jij dit lemmings spel ook weer uitspelen? Trek lijntjes, hier ku... 4.1 Lemmings Returns Lite Lemmings Returns Lite Lemmings is terug met een nieuw avontuur! Kun jij dit lemmings spel ook weer uitspelen? Trek lijntjes, hier kunnen de lemmings namelijk op lopen. M... 4.2 Gerbils Gerbils Geef de Gerbils in dit Lemmings spelletje de juiste taken en zorg dat ze veilig het einde bereiken. Iedereen en alles heeft zo een taak, het is nu ... 1 Huje Weg Huje Weg De Huje Weg! In dit spelletje moet je de kleine beestjes naar het hongerige einde van het level brengen. Plaats platformen en overkom verschillende... 1 Zombie Task Force Go! Zombie Task Force Go! De stad wordt binnengevallen door zombies. Het leger arriveert snel om ze uit te schakelen. Jij bent aan de leiding over de Zombie Task Force, en j... 4.2 Way to the Rainbow Way to the Rainbow Door palen weg te halen of te verplaatsen laat je het meisje lopen naar de uitgang. 1 Moronis March Moronis March Speel deze leuke Lemmings-variant in een Japans jasje! 1 Wahine Hula Hustle Wahine Hula Hustle Help deze Hula-danseressen met het verzamelen van de spullen die ze nodig hebben voor hun feestje! 1 Wooglings Wooglings Speel deze leuke variant van lemmings met de Wooglings. 1 Best Friends Forever Best Friends Forever Vrienden voor het level! Help de drie makkers de uitgang te vinden! 4.1 Z Man Lemmings Z Man Lemmings Probeer om de mensen naar het einde van de trein te brengen. 1 Lemtris Lemtris Speel deze variant van lemmings en tetris, probeer om het poppetje naar de finish te brengen ! 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Dibbles 2 Winter Ellende

Dibbles 2 Winter Ellende

4.2 26
Stemmen

Beschrijving

De Dibbles zijn terug! En hun missie is nog steeds t zelfde: Maak de weg voor de koning in dit leuke spelletje. Zorg ervoor dat je een brug vormt, de juiste weg wijst en nog veel meer. Maar zorg er vooral voor dat de koning op de juiste plek terecht komt!

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
lucifer1234 +0 zielig
mijnemientje +0 sneu...
bimbambom +0 ik hoop dat je begrijpt:D
bimbambom +0 nancy als je ooit nog speelt en dit leest je moet:1x boom doen op 9e vakje(achterste vakje op 1e ''heuveltje''dan dig doen op het gat dat je hebt gemaakt dan dig doen aan einde van die plek waar je dan op komt te staan en dan 2x extend op het einde:)
nancy11 +0 hoe moet je level negen doen?