more

Pou Naar Huis Pou Naar Huis Ga op avontuur met Pou. Help hem over obstakels terug naar huis. Pou kan transformeren en vliegen. Succes! 4 Dibbles Pro Pack Dibbles Pro Pack Dibbles is geïnspireerd door het populaire Lemmings, waar je jonge helden door een magische wereld moet sturen. In Dibbles Pro Pack zijn nieuwe lev... 4.2 Dibbles 3 Woestijn Wanhoop Dibbles 3 Woestijn Wanhoop Speel nieuwe levels in dit Dibbels 3 Woestijn Wanhoop (Desert Despair) spelletje. Geïnspireerd door Lemmings moet je in deze Dibbles game de jonge ... 1 Dibbles,  De Weg Voor de Koning Dibbles, De Weg Voor de Koning Maak de weg voor de koning in dit leuke spelletje. Zorg ervoor dat je een brug vormt, de juiste weg wijst en nog veel meer. Maar zorg er vooral voo... 4.2 Lemmings Returns Lemmings Returns Na de lite versie zijn de Lemmings terug met een nieuw en uitgebreid avontuur! Kun jij dit lemmings spel ook weer uitspelen? Trek lijntjes, hier ku... 4.1 Gerbils Gerbils Geef de Gerbils in dit Lemmings spelletje de juiste taken en zorg dat ze veilig het einde bereiken. Iedereen en alles heeft zo een taak, het is nu ... 1 Huje Weg Huje Weg De Huje Weg! In dit spelletje moet je de kleine beestjes naar het hongerige einde van het level brengen. Plaats platformen en overkom verschillende... 1 Way to the Rainbow Way to the Rainbow Door palen weg te halen of te verplaatsen laat je het meisje lopen naar de uitgang. 1 Doctor Fuga Doctor Fuga Zorg er voor dat de beestjes bij de professor komen! Er zijn veel obstakels maar jij kunt die omzeilen! 1 Wahine Hula Hustle Wahine Hula Hustle Help deze Hula-danseressen met het verzamelen van de spullen die ze nodig hebben voor hun feestje! 1 Best Friends Forever Best Friends Forever Vrienden voor het level! Help de drie makkers de uitgang te vinden! 1 Z Man Lemmings Z Man Lemmings Probeer om de mensen naar het einde van de trein te brengen. 1 Pipol Lemmings Pipol Lemmings Probeer om de poppetjes naar huis te brengen. Graven doe je doormiddel van het groene veld te drukken met de muis! 1 Studenten Park Studenten Park Probeer om in deze lemmings variant de studenten naar de eindstreep te brengen! 1 Roadies Roadies Bij dit spel ga je poppetjes naar de exit brengen door spring kussens en blokken neer te zetten. Zorg dat de poppetjes niet bij een baas komen wa... 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Dibbles 2 Winter Ellende

Dibbles 2 Winter Ellende

4.2 26
Stemmen

Beschrijving

De Dibbles zijn terug! En hun missie is nog steeds t zelfde: Maak de weg voor de koning in dit leuke spelletje. Zorg ervoor dat je een brug vormt, de juiste weg wijst en nog veel meer. Maar zorg er vooral voor dat de koning op de juiste plek terecht komt!

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
lucifer1234 +0 zielig
mijnemientje +0 sneu...
bimbambom +0 ik hoop dat je begrijpt:D
bimbambom +0 nancy als je ooit nog speelt en dit leest je moet:1x boom doen op 9e vakje(achterste vakje op 1e ''heuveltje''dan dig doen op het gat dat je hebt gemaakt dan dig doen aan einde van die plek waar je dan op komt te staan en dan 2x extend op het einde:)
nancy11 +0 hoe moet je level negen doen?