more

Strike Force Heroes 2Strike Force Heroes 2Vijanden hebben een ruimte oorlogsschip in handen en jij gaat die veroveren. Voorzie 5 unieke soldaten van honderden wapens, accessoires en gewapende ...8Bush Royal RampageBush Royal RampageEen spel waar je met President Bush terroristen moet neerknallen. Je moet de Engelse koningin beschermen. Loop en schiet door verschillende omgevingen...8Thing Thing Arena ClassicThing Thing Arena ClassicMaak je eigen karakter, kies het perfecte wapen en overleef zolang mogelijk tegen hordes aan vijanden. Heb jij het in je om elke vijand (en zombie) in...8.1Madness: HaphazardMadness: HaphazardJe bent een huurmoordenaar met een simpele taak. Kies je wapens en schakel elke vijand uit om bij de baas te komen. Met de lift kun je naar de volgend...8Hotel MoordenHotel MoordenNa een verontrustend belletje is een politieagent gestuurd naar een vreemd hotel. Er zijn een aantal moorden gepleegd, maar wie of wat zit er achter?...8Western CowboyWestern CowboyPak of dood alle gevaarlijke bandieten, voordat ze jou vermoorden!...8Vertix.ioVertix.ioRen door het doolhof en zoek andere spelers om neer te schieten. Besluip ze en schiet ze neer met je geweer, of blaas de vaten met olie op om een dode...6Deadswitch 2Deadswitch 2Commandeer je militairen naar het gevecht. Deadswitch 2 is een actievolle actie game. Er zijn nieuwe wapens en toebehoren die je kunt gebruiken....8Bush Shoot OutBush Shoot OutEen spel waar je met Bush terroristen moet neerknallen. Je moet de Engelse koningin beschermen....8Bullet FuryBullet FuryVerken het militaire complex en zorg dat niemand je betrapt. Schiet alle tegenstanders die je tegenkomt neer in dit 3D schietspelletje. Ren door de do...7.4

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

00
Stemmen

Beschrijving

Verleidelijk, maar dodelijk. Dat is deze stille huurmoordenaar. Speel in deze game als een prachtige dame met gevaarlijke skills. Neem het op tegen vijanden en Dynasty's meest gevaarlijke wapen.

Besturing

Gebruik je muis om te bewegen en om interacties uit te voeren met je omgeving. Met de spatiebalk kun je aanvallen annuleren. Met G open je een thermische bril. En gebruik in deze online game WASD voor sneaky aanvallen.

Best beoordeelde berichtjes

%name%
%name% %votes%%message%

Schrijf een leuk berichtje

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140
%name%
%name% %votes%%message%