more

Strike Force Heroes 2Strike Force Heroes 2Vijanden hebben een ruimte oorlogsschip in handen en jij gaat die veroveren. Voorzie 5 unieke soldaten van honderden wapens, accessoires en gewapende ...8.2Bush Royal RampageBush Royal RampageEen spel waar je met President Bush terroristen moet neerknallen. Je moet de Engelse koningin beschermen. Loop en schiet door verschillende omgevingen...8Thing Thing Arena ClassicThing Thing Arena ClassicMaak je eigen karakter, kies het perfecte wapen en overleef zolang mogelijk tegen hordes aan vijanden. Heb jij het in je om elke vijand (en zombie) in...8.3Bush Shoot OutBush Shoot OutEen spel waar je met Bush terroristen moet neerknallen. Je moet de Engelse koningin beschermen.8Madness: HaphazardMadness: HaphazardJe bent een huurmoordenaar met een simpele taak. Kies je wapens en schakel elke vijand uit om bij de baas te komen. Met de lift kun je naar de volgend...8.2Hotel MoordenHotel MoordenNa een verontrustend belletje is een politieagent gestuurd naar een vreemd hotel. Er zijn een aantal moorden gepleegd, maar wie of wat zit er achter?8.1Aarde Is OvergenomenAarde Is OvergenomenDe meeste mensen en beesten zijn uitgestorven van deze planeet. Het ecosysteem is veranderd en indringers van buiten de aarde hebben de wereld overgen...8.1Zombo BusterZombo BusterVerzamel een team van Zombie Busters en schakel alle zombies in deze actie game uit. Upgrade je soldaten en gebruik speciale krachten om de zombies ui...8.1Bullet FuryBullet FuryVerken het militaire complex en zorg dat niemand je betrapt. Schiet alle tegenstanders die je tegenkomt neer in dit 3D schietspelletje. Ren door de do...7.8Presidenten PaintballPresidenten PaintballProbeer om je tegenstander neer te schieten.8
41
Stemmen

Beschrijving

Verleidelijk, maar dodelijk. Dat is deze stille huurmoordenaar. Speel in deze game als een prachtige dame met gevaarlijke skills. Neem het op tegen vijanden en Dynasty's meest gevaarlijke wapen.

Besturing

Gebruik je muis om te bewegen en om interacties uit te voeren met je omgeving. Met de spatiebalk kun je aanvallen annuleren. Met G open je een thermische bril. En gebruik in deze online game WASD voor sneaky aanvallen.

Best beoordeelde berichtjes

Schrijf een leuk berichtje

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140