more

Strike Force Heroes 2Strike Force Heroes 2Vijanden hebben een ruimte oorlogsschip in handen en jij gaat die veroveren. Voorzie 5 unieke soldaten van honderden wapens, accessoires en gewapende ...8Madness: HaphazardMadness: HaphazardJe bent een huurmoordenaar met een simpele taak. Kies je wapens en schakel elke vijand uit om bij de baas te komen. Met de lift kun je naar de volgend...8Thing Thing Arena ClassicThing Thing Arena ClassicMaak je eigen karakter, kies het perfecte wapen en overleef zolang mogelijk tegen hordes aan vijanden. Heb jij het in je om elke vijand (en zombie) in...8Vertix.ioVertix.ioRen door het doolhof en zoek andere spelers om neer te schieten. Besluip ze en schiet ze neer met je geweer, of blaas de vaten met olie op om een dode...Extreme Farm SimulatorExtreme Farm SimulatorRed de koeien van de UFO's!...8Bush Shoot OutBush Shoot OutEen spel waar je met Bush terroristen moet neerknallen. Je moet de Engelse koningin beschermen....8Aarde Is OvergenomenAarde Is OvergenomenDe meeste mensen en beesten zijn uitgestorven van deze planeet. Het ecosysteem is veranderd en indringers van buiten de aarde hebben de wereld overgen...8DecimatedDecimatedIn dit spelletje moet je je soldaat helpen de zombie apocalypse te overleven. Kun jij je aansluiten bij de eenheden en ze ondersteunen in de gevechten...Deadswitch 2Deadswitch 2Commandeer je militairen naar het gevecht. Deadswitch 2 is een actievolle actie game. Er zijn nieuwe wapens en toebehoren die je kunt gebruiken....8Mass Mayhem ZombiesMass Mayhem ZombiesNadat de wereld overspoeld werd door een geΓ―nfecteerd en gemuteerd virus, veranderde iedereen in een zombie! Er is maar een overlevende, jij! In deze ...8

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

00
Stemmen

Beschrijving

Verleidelijk, maar dodelijk. Dat is deze stille huurmoordenaar. Speel in deze game als een prachtige dame met gevaarlijke skills. Neem het op tegen vijanden en Dynasty's meest gevaarlijke wapen.

Besturing

Gebruik je muis om te bewegen en om interacties uit te voeren met je omgeving. Met de spatiebalk kun je aanvallen annuleren. Met G open je een thermische bril. En gebruik in deze online game WASD voor sneaky aanvallen.

Best beoordeelde berichtjes

%name%
%name% %votes%%message%

Schrijf een leuk berichtje

πŸ˜ƒπŸ˜”πŸ˜΅πŸ˜­πŸ˜·πŸ˜‘πŸ˜˜πŸ‘ŽπŸ˜πŸ˜ŽπŸ˜‰πŸ˜†πŸ‘ΉπŸ˜’πŸ˜πŸ‘πŸ˜‘πŸ™‹πŸ˜‡πŸ˜•πŸ˜ πŸ˜›πŸ˜΄πŸ˜œ
140
%name%
%name% %votes%%message%