more

Easter Avenger Ex Easter Avenger Ex De Paashaas heeft je opa in een chocolade ei veranderd voordat je hem kon redden! Help dit Paaseitje wraak nemen door de dienaars van de Paashaas t... 5.2 Christmas Toy Room Christmas Toy Room Doorzoek de Kerst speelgoed kamer om alle hints te vinden. Gebruik de hints die door de kamer verspreid liggen om alle code kraker puzzels op te lo... 5.1 Furry Brothers Furry Brothers Gooi de stenen en breek daarmee de tegels. Je doel is steeds om de bal naar het harige beestje, Pichu, te laten rollen en stuiteren. Kun jij onderw... 5.3 Bubbles Shooter Bubbles Shooter Kun jij alle bubbels wegschieten? Probeer combinaties te maken met drie of meer bellen die dezelfde kleur hebben. Schiet niet te vaak mis, want dan... 5.4 Hacker's Escape Hacker's Escape Je bent opgesloten in een kamer met een gebroken computer. Kijk goed rond en zoek spullen die je kunt gebruiken om de automaten aan de praat te kri... 4.9 Deuren 2 Dave's Nieuwe Baan Deuren 2 Dave's Nieuwe Baan Onze schattige held Dave heeft een nieuwe baan in de bouw gevonden. Op zijn eerste werkdag wordt hij niet goed ingewerkt. Hij is alleen gelaten op ... 4.8 1Quest 1Quest 1Quest is een avonturenspel waarin je een jonge avonturier speelt. Je hebt zeven dagen de tijd om een gevaarlijk ritueel te stoppen die een gevaarl... 1 Bucket Cop Bucket Cop In dit beetje vreemde spelletje ben je niet alleen een politieagent, maar ben je ook een bekertje! Vecht je weg door dit platform spel en speel als... 1 Strike Force Kitty Strike Force Kitty Strike Force Kitty naar de redding! Speel als deze groep katjes in een actiespel vol met rennen. Upgrade je poezenvrienden om het vrouwtje te redden. 5.2 Lief Poesje Verzorgen Lief Poesje Verzorgen Verzorg dit lieve katje in dit leuke dieren verzorgen spelletje. Stop haar in bad, maak haar schoon en kleed het lieve beestje aan met mooie kleert... 5.1 Adventure Time Saw Game Adventure Time Saw Game De gevaarlijke pop heeft Finn van Adventure Time gekidnapped. Finn moet van hem naar verschillende plekken gaan waar hij veel gevaarlijke dingen te... 5.8 Ontsnappen van het Piratenschip Ontsnappen van het Piratenschip Je zit gevangen op een piratenschip en je moet snel ontsnappen! Probeer de weg naar de uitgang te vinden. Als je de kapitein tegenkomt, help hem zo... 5.2 Mummy Busters Mummy Busters Ren door de hallen van Cleopatras piramide en schakel alle mummies uit. Verwissel van positie om de zombies te killen. Er zijn maar liefst 25 levels! 1 Terug In De Tijd Terug In De Tijd Dr. Robinson heeft een tijdmachine uitgevonden. Maar tijdens een proef is hij ineens in de middeleeuwen beland. Wat nu!? Er is geen eens elektricit... 5.1 Monster Stad Verdediging Monster Stad Verdediging In deze vette RTS game moet je een stad bouwen voor monsters. Bouw huizen, onderzoeksfaciliteiten, verdediging en troepen. Val andere steden aan vo... 4.8

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

De Kelderdeur

De Kelderdeur

PEGI-12 PEGI 12   
5 151
Stemmen

Beschrijving

Veel succes in dit griezelige spelletje. Wil je echt weten wat er achter de kelderdeur zit? Het lijkt wel zo'n enge griezel film!

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
killermarb +1 wauw als je dit eng vind echt wauw
bringia +0 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wat eng
sophietje02 +0 Dit is best creepy..
sophietje02 +1 Ik durf dit spel gwn niet te spelen. Ik ben 13 maar in het begin schrok ik al.. Wat zit er achter de kelderdeur?
Annemarie07 +0 Gatver wat eng!!!!! ;(
lb1234567890 +1 vet eng daar was in een keer zo'n vrouw en echt waar heb hem gelijk weggeklikt! brrr......!
rodney0022 +0 level gehaald vet cool spel
rodney0022 +1 gehaald
Bodybent +0 aa eng man
love50 +0 ik schrok me echt vervelendvervelendvervelendvervelendvervelend man ik heb zo wat een hart aanval
LouiseGeens +0 wajo eng!!
lekkermooi +0 trekt op niks amper eng
iamnormal +0 ja in de donker zal dit een eng spel zijn man
XXzaynXX +0 dit is echt eng vooral om 02:00 uur s`nachts
charnina +0 je moet gewoon overal kijken om alle knikkers te vinden.
charnina +1 ik hoorde een vrouw dicht bij de kelder zingen
ForeverFunnyXD +0 omgggggg oe eng !!!!!!!!!!!!!!!
iamnormal +0 ik ga nu kelderdeur spelen ik hou van horror effe kijken
propoep +0 wouw dit is gek
milanpiest +0 is het eng