more

Painted Eggs Painted Eggs Elke keer krijg je een gekleurd paasei te zien. Onthoud de kleuren en het patroontje, want daarna moet je het eitje namaken. Pak de kwast en kies d... 4.3 Christmas Toy Room Christmas Toy Room Doorzoek de Kerst speelgoed kamer om alle hints te vinden. Gebruik de hints die door de kamer verspreid liggen om alle code kraker puzzels op te lo... 4.4 Jingle Tapper Jingle Tapper Tik de bal aan om hem te laten rinkelen en karma punten te winnen en cadeautjes te verzamelen. Met de punten kun je upgrades kopen om sneller punte... 4.5 3 Pandas in Fantasy 3 Pandas in Fantasy De drie pandas zijn terug voor een nieuw avontuur, dit keer in het pretpark Fantasy Land. Kun jij ze helpen door alle magische levels te komen? We... 4.4 Crimson & Stache Crimson & Stache Ren en spring om door de levels heen te komen die tussen jou en de befaamde herenkapper in liggen. Je bent dapper en je snor is vol en prachtig in ... 4.4 Eieren Gooien Eieren Gooien Spring van mandje naar mandje met de eieren. Je hebt precies een dozijn eieren. Elke kaar als je mis springt raak je een ei kwijt. Hoe hoog kun jij... 4.4 Monkey Go Happy Sci-Fi Monkey Go Happy Sci-Fi De kleine aapjes zijn ontvoerd! Can jij de redden uit het gekke alien ruimteschip? Verzamel voorwerpen, los pustels op, en vind alle kleine aapjes ... 4.5 Uit De Locker Ontsnappen Uit De Locker Ontsnappen Je zit opgesloten in een grote locker. De deur is gesloten. Kun jij je hieruit ontsnappen? Laat zien hoe slim jij bent door alle puzzels van dit sp... 4.3 Tweeling Katten Tweeling Katten Maak jezelf klaar voor een waanzinnig actie spel met 2 tweeling katten. Deze twee katten zijn opzoek naar juwelen in een andere wereld. Om de grens... 4.6 Zombie Survivors Zombie Survivors Knal je weg door de zombie geïnfecteerde straten. Het zombie virus overleven is geen gemakkelijke taak. De straten zijn gevuld met ondode. Je doel ... 5 Kroning van de Koning Kroning van de Koning In dit Koninklijk Spele.nl spel Kroning van de Koning moet je zoveel mogelijk kronen op het hoofd van Willem Alexander stapelen. Vang ze allemaal o... 4.4 Vastgebonden Kerstman Bevrijden Vastgebonden Kerstman Bevrijden Help de Kerstman ontsnappen uit deze griezelige kamer! Hij zit vastgebonden aan een stoel en jij moet hem bevrijden. Al zijn cadeautjes zijn ook ge... 4.4 Alien Splatter Alien Splatter Knal je weg door een hardcore retro Mega Man spel. Er zijn zes uitdagende levels met power ups en medailles. 1 Terug In De Tijd Terug In De Tijd Dr. Robinson heeft een tijdmachine uitgevonden. Maar tijdens een proef is hij ineens in de middeleeuwen beland. Wat nu!? Er is geen eens elektricit... 4.5 Ontsnap Uit 26 Ontsnap Uit 26 Uitsnap uit de 26 is een avonturen spel dat zich afspeelt in een vreemde wereld vol met enge kooien. Het spel combineert klassieke ontsnap elemente... 4.5

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

De Kelderdeur

De Kelderdeur

PEGI-12 PEGI 12   
4.6 154
Stemmen

Beschrijving

Veel succes in dit griezelige spelletje. Wil je echt weten wat er achter de kelderdeur zit? Het lijkt wel zo'n enge griezel film!

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
killermarb +1 wauw als je dit eng vind echt wauw
bringia +0 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wat eng
sophietje02 +0 Dit is best creepy..
sophietje02 +1 Ik durf dit spel gwn niet te spelen. Ik ben 13 maar in het begin schrok ik al.. Wat zit er achter de kelderdeur?
Annemarie07 +0 Gatver wat eng!!!!! ;(
lb1234567890 +1 vet eng daar was in een keer zo'n vrouw en echt waar heb hem gelijk weggeklikt! brrr......!
rodney0022 +0 level gehaald vet cool spel
rodney0022 +1 gehaald
Bodybent +0 aa eng man
love50 +0 ik schrok me echt vervelendvervelendvervelendvervelendvervelend man ik heb zo wat een hart aanval
LouiseGeens +0 wajo eng!!
lekkermooi +0 trekt op niks amper eng
iamnormal +0 ja in de donker zal dit een eng spel zijn man
XXzaynXX +0 dit is echt eng vooral om 02:00 uur s`nachts
charnina +0 je moet gewoon overal kijken om alle knikkers te vinden.
charnina +1 ik hoorde een vrouw dicht bij de kelder zingen
ForeverFunnyXD +0 omgggggg oe eng !!!!!!!!!!!!!!!
iamnormal +0 ik ga nu kelderdeur spelen ik hou van horror effe kijken
propoep +0 wouw dit is gek
milanpiest +0 is het eng