more

Easter Egg Hunt Easter Egg Hunt Kijk goed naar alle plaatjes en vind alle verborgen Paaseieren. De eerste paar eieren zijn makkelijk te vinden. In de eerste paar levels zijn ze ni... 4.3 Old City Escape Old City Escape Probeer te ontsnappen uit de oude stad. Je moet eerst uit de gevangenis ontsnappen en de toren weten te beklimmen. Voordat je kunt ontsnappen zul j... 4.3 Eieren Gooien Eieren Gooien Spring van mandje naar mandje met de eieren. Je hebt precies een dozijn eieren. Elke kaar als je mis springt raak je een ei kwijt. Hoe hoog kun jij... 4 Hacker's Escape Hacker's Escape Je bent opgesloten in een kamer met een gebroken computer. Kijk goed rond en zoek spullen die je kunt gebruiken om de automaten aan de praat te kri... 4.1 Deuren 2 Dave's Nieuwe Baan Deuren 2 Dave's Nieuwe Baan Onze schattige held Dave heeft een nieuwe baan in de bouw gevonden. Op zijn eerste werkdag wordt hij niet goed ingewerkt. Hij is alleen gelaten op ... 4.1 Gravi Jello Gravi Jello Gravi Jello is een leuk match 3 brainteaser spelletje. Je moet in Gravi Jello jelly monsters wegspelen. Gravi Jello heeft waanzinnige graphics en i... 4.2 Lab Ontsnappen Lab Ontsnappen Deze konijnen zitten gevangen in een lab. Jouw missie is om ze te bevrijden zonder door de vijand geraakt worden. Het lastige van dit spel is wel..... 4.1 Moonhex Moonhex Speel als een ninja en red de wereld van gevaarlijke monsters! Ontwijk alle aanvallen en laat zien dat jij een echte ninja bent. 4.1 Ed, Edd n Eddy Speelgoed Tornado Ed, Edd n Eddy Speelgoed Tornado Ed, Edd n Eddy zijn weer lekker bezig. Beweeg de muis om speelgoed op te vangen in Eddys rugzak. Waardeloze troep telt als een item, maar kost je ... 4.1 Kampioenen Van Chaos 2 Kampioenen Van Chaos 2 Kampioenen Van Chaos 2 is een turn based RPG spel waarin je 10 verschillende classes kunt combineren tot krachtige vechters. Het battle systeem com... 4.2 Gilmo Het Blokje Gilmo Het Blokje Help Gilmo door de verschillende levels van dit artistieke platform puzzel spel. Verander in andere objecten om de volgende omgeving te bereiken. 4.2 Ren Je Rot Ren Je Rot Sean Astin rent al voor 25 jaar. Hij rent nu voor een goed doel. Ren jij met hem mee? Druk op een willekeurige knop om te springen, hou hem langer ... 4.2 Einde Einde Leer het gedrag van verschillende vijanden en ram ze in elkaar in dit lastige puzzel doolhof spel Einde. 1 Ninja vs Zombies 2 Ninja vs Zombies 2 Combineer je acrobatische ninja skills en neem het op tegen gevaarlijke zombies! Gooi ninja sterren en hak ze in stukken in deze vette ninja vs zom... 4.4 Obama Hellboy Obama Hellboy De gevaarlijke Rasputin heeft plannen om een interdimensionale poort te openen en daarmee vreselijke monsters te bevrijden die Aarde zullen verniet... 4.1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

De Kelderdeur

De Kelderdeur

PEGI-12 PEGI 12   
4.1 161
Stemmen

Beschrijving

Veel succes in dit griezelige spelletje. Wil je echt weten wat er achter de kelderdeur zit? Het lijkt wel zo'n enge griezel film!

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
NarutoSasuke01 +0 ;( wow... ZO ENG!!!!
killermarb +1 wauw als je dit eng vind echt wauw
bringia +0 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wat eng
sophietje02 +0 Dit is best creepy..
sophietje02 +1 Ik durf dit spel gwn niet te spelen. Ik ben 13 maar in het begin schrok ik al.. Wat zit er achter de kelderdeur?
Annemarie07 +0 Gatver wat eng!!!!! ;(
lb1234567890 +1 vet eng daar was in een keer zo'n vrouw en echt waar heb hem gelijk weggeklikt! brrr......!
rodney0022 +0 level gehaald vet cool spel
rodney0022 +1 gehaald
Bodybent +0 aa eng man
love50 +0 ik schrok me echt vervelendvervelendvervelendvervelendvervelend man ik heb zo wat een hart aanval
LouiseGeens +0 wajo eng!!
lekkermooi +0 trekt op niks amper eng
iamnormal +0 ja in de donker zal dit een eng spel zijn man
XXzaynXX +0 dit is echt eng vooral om 02:00 uur s`nachts
charnina +0 je moet gewoon overal kijken om alle knikkers te vinden.
charnina +1 ik hoorde een vrouw dicht bij de kelder zingen
ForeverFunnyXD +0 omgggggg oe eng !!!!!!!!!!!!!!!
iamnormal +0 ik ga nu kelderdeur spelen ik hou van horror effe kijken
propoep +0 wouw dit is gek