more

Blowman Blowman Spring van het ene platform naar het andere met Blowman, een vreemde superheld die zich als een ballon kan opblazen en hard kan uitblazen om zichze... 4 TMNT Verzamel and Verover TMNT Verzamel and Verover Kies je favoriete Teenage Mutant Ninja Turtle en ga op avontuur om alle verloren batterijen te verzamelen. Help Leo, Raph, Don, en Mickey de weg te... 4.3 Pigeon Bomber Pigeon Bomber Vlieg door de stad met je duif. Duik langs alle hindernissen zoals verkeersbordjes, verkeerslichten, en straatlampen. Pak de pakjes chips en eet ze... 4.2 Park My Tank Park My Tank Rij met je tank door de militaire basis. Ontwijk alle jeeps, vliegtuigen en helikopters terwijl je rond rijdt op je zoektocht naar de juiste parkee... 4.3 Leave me Alone Leave me Alone Je staat met je ninja in het midden van het kruispunt. de monsters komen van alle kanten. Kun jij ze allemaal wegslaan en trappen? Reageer op tijd,... 4.3 Tow Truck Operator Tow Truck Operator Rij met je truck door de drukke straten van de stad en vind de parkeerplaats. Kun jij je truck netjes parkeren? Voordat je begint met rijden kun je... 4.3 Crazy Birds Crazy Birds De oorlog tussen de vogels en de varkens gaat door! The vogels springen een voor een in de catapult. Schiet ze tegen de gebouwen aan om de muren va... 4.1 Dierentuin Parkeren Dierentuin Parkeren Parkeer de autos in de dierentuin. Natuurlijk zonder diertjes te raken! 3.9 Red De Visjes Red De Visjes Rij met je auto en zorg dat de visjes weer in het water komen. 1 Pyjama Race Pyjama Race Wees de eerste die de pyjama race wint. Gebruik je muis om te richting te kiezen en de bal te lanceren. 1 Taxi Rijden Taxi Rijden Bewijs dat je een waanzinnige taxi bestuurder bent. Haal klanten op en breng ze naar hun bestemming. Doe dit alles in een zo kort mogelijke tijd. 4.2 Ufo Run Ufo Run Ontwijk in Ufo Run obstakels, verzamel sterren en kom zo ver mogelijk. Ufo Run gaat over een klein buitenaards wezentje dat rond rent in een kastee... 4.4 Feed Us Happy Flappy Bird Feed Us Happy Flappy Bird De meest gevreesde piranha is terug in de style van Flappy Bird. Ontwijk obstakels en vreet alles wat los en vast zit op. Maar let wel op voor geva... 4.2 3D Brandweerwagen Parkeren 3D Brandweerwagen Parkeren Altijd al een brandweerman willen zijn? Nu is het je kans om in een super grote rode brandweerwagen te rijden! Ga zitten, doe je gordel om en laat ... 3.8 Angry Wieltje Angry Wieltje Rij samen met de Angry Birds over vreemde wegen. Verzamel alle muntjes voordat de tijd op raakt of je zult verliezen. 4.1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Car Park Challenge

Car Park Challenge

4.5 15.057
Stemmen

Beschrijving

Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto!

Besturing

Gebruik je pijltjestoetsen om dit spel te spelen.

Best beoordeelde reacties

yigithann +262 Het is toch supper leuk he. wie het leuk vinf d moet op groen drukken
daphne99 +160 jammer dat er maar 4 levels zijn waarom niet tien want je bent er zo heel snel mee klaar
smoekie +41 zon coooooool spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
ysf01 +0 ik vond het een leuk spel allen niet met het ster en kar:)(+);P
deroooij12345 +0 wat een leuk spel
MarinaRomijn2004 +1 SUPER COOL SPEL ECHT EEN AANRADER:D:):) ALS IK 10 (+)S HEB VERTEL IK MEER.
Sanne119 +0 leuk maar......SAAI
balzaktumor +0 leuk leuk leuk spel
cutiemoeti +2 mijn score is 1130. is dat veeL?,?
tessievriend +1 Vind je dit ook een leuk spel? Doe een duimpje omhoog! :)
femkedewyngaerd +0 ik vind het een leuk spel maar ook niet zo heel super he
Lauraaah +3 Beste spel ooit ! Wie denkt dit ook ? (of wie weet dit :-)) Geef +! Wie vindt het stom ? Geef - . Hopelijk meer + dan - !!
natekun +2 leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KayVottoYolo +2 cool
lolavan +1 hoi hai leuk spel
lolavan +1 zoooooooooooooooooooo een leuk spel
emma201 +2 heel leuk spel maar het maakt niet uit dat er maar 4 levels zijn want je kan gwn telkens inparkeren!
irish10 +1 ik vind inpakeer spellen leuk
femmemieke26 +1 waarom moet er altijd reclam zijn ik word er zot van!!!!!!!!!
Murat12_ +0 leuk :)
Arithebest +0 Leukk ;)
teddybeer101 +0 wel super leuk maaar er zijn maar 4 levels dat is wel super jammer plusje als je daaar mee eens bent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!