Baby Hazel Keuken

8.4 367 Stemmen

Baby Hazel Keuken PEGI-7 PEGI 7, MeidenVandaag ga je Baby Hazel helpen met een maaltijd maken. Dus veel plezier in de keuken! Maar eerst, voor je gaat koken, moet je de ingrediënten bij elkaar zoeken. Help Baby Hazel alle spullen verzamelen uit de winkel. Daarna ga je samen de keuken in om heerlijk te bakken. Je gaat gepureerde appels en groente soep maken. Dat wordt smullen!

Verzorg Spelletjes, Meiden Spelletjes, Baby Hazel

Reacties

150

Overige reacties

sorry daarvoor maar dat is nu eenmaal mijn mening en als je die niet respecteert dan vlieg je in 't gevang
SAAAAAI
ieuw wa eet die zelf
het was saai
bij 100 plusjes ga ik met mijn kop boven de pot met 1000000 miljoenen vuurwerk zitten dus doe 100 plusjes als je wilt dat ik met mijn hoofd tussen het vuurwerk zit
100 plusjes ga ik met mijn kop boven de pot met vuurwerk
hoi allemaal ik ben kirsty pleijhuis ben 11 jaar
bij 10 plusjes spring ik in de sloot
super cool spel man
score:10365