Angry Birds Space HD

8.9 2772 Stemmen

In deze flash versie van Angry Birds speel je in de ruimte! Deze Angry Birds online is compleet nieuw en in HD! Schiet de beroemde vogeltjes door de ruimte en laat ze knallen tegen hordes van varkens die je eieren gestolen hebben. Aanpakken die handel! Sleep de Angry Birds in de katapult naar achter of naar voren en schiet ze naar de gebouwen met varkens. Kijk in Angry Birds Space goed naar de planeten en hun magnetische veld. Het magnetische veld bepaald voor een groot deel de richting waarin de Angry Birds zullen bewegen. Maak in Angry Birds space daar dan ook slim gebruik van!

Besturing
Speel dit spel met je muis

Angry Birds

Reacties

150
ik krijg altijd 3 steren
oo dit is echt makelijk
wie dit spel mega saai vindt geef plus
stom spel iltje heeft gelijk
heel stom
m
te laat
Ik heb een weddenschap als ik meer dan 60 + heb dan krijg ik een rank in minecraft ik heb 1 maand pleas help me
STOM BBR
1d gaat uit elkaar
wtf nee hoor dat was eerst zo maar ze bedachten zich dus ga niet liegen dan