more

Bunny Pop Easter Bunny Pop Easter Deze gave versie van het bubble spel is helemaal in de paas sfeer. Deze schattige konijntjes proberen alle mooie paaseieren weg te schieten. En ze ... 1 Hamster Go Home Hamster Go Home Deze schattige hamster heeft jouw hulp nodig om de weg naar huis terug te vinden. Hij rolt in zijn hamsterbal door de vele gave levels. Gebruik de ... 4.1 Trollface Quest Trolltube Trollface Quest Trolltube Kun jij alle op internet memes en getroll gebaseerde puzzels oplossen in dit point en click spelletje? Speel de levels uit en ontdek of jij alle me... 4.3 Stick Squad 4 Stick Squad 4 Vergezel de twee niet al te slimme maar nogal schietgrage agenten van Stick Squad op een nieuwe missie. De database van StickBook is gehacked en nu... 4.3 Rage Zombie Shooter Rage Zombie Shooter De zombies zijn overal en ze willen je hersens opeten! Je missie is om niet geraakt te worden door de zombies die je komen aanvallen. Ren door het ... 4.2 3 Pandas in Japan 3 Pandas in Japan De 3 Pandas zijn terug in een nieuw avontuur spelletje! Deze lieve en slimme pandas zijn in Japan als ze getuigen zijn van een ontvoering van een... 4.3 Steam King Steam King Help de Koning vechten tegen gevaarlijke monsters in vijandig gebied. Bewapen jezelf en vernietig elke vijand om je rijk te beschermen tegen het kw... 4.1 Sonic RPG 9 Sonic RPG 9 Help Sonic met het verslaan van zijn vijanden in een gevecht tussen leven en dood. Vecht met al je kracht, doe krachtige aanvallen en laat zien wie... 4.4 Held Van Het Vuur Held Van Het Vuur Dante heeft hulp nodig met het verslaan van de boze God en zijn beschermers. Geef de helden gave uitrusting en wapens. Versla elke vijand en baas o... 4.2 Terug In De Tijd 2 Terug In De Tijd 2 Je hebt zojuist een tijdmachine gekocht waarmee je terug gaat naar de jaren 90. Je gaat daar mee doen aan de audities van de Bag Street Boyz. Je de... 4.1 Alien Splatter Alien Splatter Knal je weg door een hardcore retro Mega Man spel. Er zijn zes uitdagende levels met power ups en medailles. 1 Loot The King Loot The King Speel in Loot The King als Robin Hood die zich inzet voor de arme mensen. Ga opzoek naar alle schatten in het spel. Klik op houten en metalen objec... 1 Overtuigingskracht Overtuigingskracht Wat als je een kans krijgt om mensen blij of verdrietig te maken? Dat is lastig, zeker als je maar 10 seconden de tijd hebt. Je kunt in dit spellet... 1 Uit Het Fort Ontsnappen Uit Het Fort Ontsnappen In dit point en klik avonturen spel moet je zoals gewoonlijk ontsnappen. Maar deze keer zit je opgesloten in een groot oud fort. 4.3 Stokkie Experiment 51 Stokkie Experiment 51 Onze held Stokkie ontsnapt in deze game aan een heel dodelijk experiment! Zoek uit wie dit geregeld heeft en neem wraak! Je hebt een gigantisch gew... 3.8

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

4.2 92
Stemmen

Beschrijving

AL Project is een mix tussen een game en een stripverhaal. Het zal je verbazen hoe mooi en vet deze game is! Zoek in elke hoek naar spullen en wapens die je kunt gebruiken en geniet van het verhaal vol met actie van deze vette AL Project game!

Besturing

Speel dit spel met je muis en toetsenbord

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
leafeon +0 en nu? en Mary dan
jacksparrow10 +1 het is best of the west east south and north
supersportwagen1 +1 Nu al gedaan? wtf? Wel leuk :)
supersportwagen1 +1 GROEN:321 ROOD: 951 BLAUW: 634
talescha +0 maar eerst na dat je de wolf hebt af geleid klik je op de kluis daarna ga je naar meisje boven dan kun je onderste doen om kluis te openen en dan ga je weer naar het meisje boven
dajuscha12 +1 Groene knop dan van boven naar benden de groene cijfers. Dan Word het lampje rood en doe je de rode cijfers. dan word het lampje blauw en doe je de blauw cijfers. het werkt. had al eerder gestuurd.
talescha +1 Groene knop dan van boven naar benden de groene cijfers. Dan Word het lampje rood en doe je de rode cijfers. dan word het lampje blauw en doe je de blauw cijfers. het werkt echt hoor ;)
theskeleton +0 stom spel
dancytje +1 oh doet het all :P
dancytje +1 dit spel doet het ni bij mij wrm ??? wajo
sner +3 wat een fcuking vet spel
dajuscha12 +2 nya, Nya, Nya.. Im speel hem uit opnieuw en opnieuw
dajuscha12 +2 ik speel hem al tig keer uit! ^.^ Ik ben hier vaak dus vraag maar als je hulp wil ;)
skillz +0 *** **** spel je kan er niks mee
dajuscha12 +0 Eden, what are you?
dajuscha12 +1 Groene knop dan van boven naar benden de groene cijfers. Dan Word het lampje rood en doe je de rode cijfers. dan word het lampje blauw en doe je de blauw cijfers. het werkt. Mijn eerste was in het engels geschreven :)
ikkenniet +0 DOED HET NIE
dajuscha12 +3 Got the safe put first the green numbers then the red numbers then the blue numbers from up to down
Endendros +0 ik krijg die safe ook niet los
Kristijan Nikolic +0 hij doet het gewoon en het is kapotgaar