more

Zombie Demolisher 2 Zombie Demolisher 2 Laat de bommen en metalen kogels aan de ketting door de levels zwaaien. Laat op het juiste moment los zodat ze door het level vliegen en alle doelw... Painted Eggs Painted Eggs Elke keer krijg je een gekleurd paasei te zien. Onthoud de kleuren en het patroontje, want daarna moet je het eitje namaken. Pak de kwast en kies d... 5.4 Dots: Revamped Dots: Revamped Vlieg rond met de kleine monsters en pak alle blauwe stippen. Ontwijk de boze stippen. Extra boze stippen krijgen extra superkrachten terwijl je sp... 5.4 Hover Jump Hover Jump Spring met je hoverboard over alle hindernissen. Zorg ervoor dat je de stekels en het lava ontwijkt. Pak de muntjes om verder te kunnen spelen als ... Rise of Titans Rise of Titans Je bent een titaan en mensen hebben je boos gemaakt. In Rise of Titans mag je alle mensen kapot maken. Gebruik al je krachten en wees een echt mons... 5.2 1Quest 1Quest 1Quest is een avonturenspel waarin je een jonge avonturier speelt. Je hebt zeven dagen de tijd om een gevaarlijk ritueel te stoppen die een gevaarl... 1 Bazooki Pocalypse Bazooki Pocalypse Kies je favoriete wapen en baan je weg door hordes van gevaarlijke zombies! Schiet door elk level van dit te gekke actie spel en versla elk level! ... 5.4 Verhaal van Carmelot Verhaal van Carmelot Ga opzoek nar de pot met goud. Hij is ineens verdwenen en alleen jij kunt hem terugvinden. Volg alle aanwijzingen van het spel en ontdek de stad va... 5.9 Griezel Nachtmerrie Griezel Nachtmerrie Geniet van dit ontzettend enge spelletje.. Elke keer als je gaat slapen wordt je wakker in een eindeloze nachtmerrie. Je moet ontsnappen uit een gr... 5.3 Grot Grot Je bent een eeuwenoude grot aan het ontdekken. Je hebt een hele hoop gave dingen gevonden, maar er is een probleem. De uitgang is geblokkeerd door ... 5.5 Schuifpuzzel Schuifpuzzel Zorg dat je de plaatjes van de beroemdheden weer heel krijgt door losse stukjes te schuiven. Je kunt kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden e... 1 Joe X Joe X In Joe X doen je vijanden niets anders dan je lastig vallen. Schiet ze daarom neer. Maar Joe is zo boos, dat hij gewoon op alles en nog wat schiet... 1 Bejeweled 3 Bejeweled 3 In Bejeweled 3 ontdek je nieuwe manieren om Bejeweld te spelen. Wissel juwelen om, om 3 of meer van dezelfde kleur op rij te krijgen. Vul de balk o... 7.6 Duivelse Plannen Duivelse Plannen In Duivelse Plannen ben je de duivel en is je doel om alles en iedereen te vernietigen! Je kunt kiezen uit denk en vernietig modes. Klinkt cool t... 1 AGwaK Avontuur AGwaK Avontuur AGwaK betekent heel simpel A Game with a Kitty (een spel met een kat). Het is een point and click avonturen spel met een kat. De naam zei het al.... 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

8.3 89
Stemmen

Beschrijving

AL Project is een mix tussen een game en een stripverhaal. Het zal je verbazen hoe mooi en vet deze game is! Zoek in elke hoek naar spullen en wapens die je kunt gebruiken en geniet van het verhaal vol met actie van deze vette AL Project game!

Besturing

Speel dit spel met je muis en toetsenbord

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
leafeon +0 en nu? en Mary dan
jacksparrow10 +1 het is best of the west east south and north
supersportwagen1 +1 Nu al gedaan? wtf? Wel leuk :)
supersportwagen1 +1 GROEN:321 ROOD: 951 BLAUW: 634
talescha +0 maar eerst na dat je de wolf hebt af geleid klik je op de kluis daarna ga je naar meisje boven dan kun je onderste doen om kluis te openen en dan ga je weer naar het meisje boven
dajuscha12 +1 Groene knop dan van boven naar benden de groene cijfers. Dan Word het lampje rood en doe je de rode cijfers. dan word het lampje blauw en doe je de blauw cijfers. het werkt. had al eerder gestuurd.
talescha +1 Groene knop dan van boven naar benden de groene cijfers. Dan Word het lampje rood en doe je de rode cijfers. dan word het lampje blauw en doe je de blauw cijfers. het werkt echt hoor ;)
theskeleton +0 stom spel
dancytje +1 oh doet het all :P
dancytje +1 dit spel doet het ni bij mij wrm ??? wajo
sner +3 wat een fcuking vet spel
dajuscha12 +2 nya, Nya, Nya.. Im speel hem uit opnieuw en opnieuw
dajuscha12 +2 ik speel hem al tig keer uit! ^.^ Ik ben hier vaak dus vraag maar als je hulp wil ;)
skillz +0 *** **** spel je kan er niks mee
dajuscha12 +0 Eden, what are you?
dajuscha12 +1 Groene knop dan van boven naar benden de groene cijfers. Dan Word het lampje rood en doe je de rode cijfers. dan word het lampje blauw en doe je de blauw cijfers. het werkt. Mijn eerste was in het engels geschreven :)
ikkenniet +0 DOED HET NIE
dajuscha12 +3 Got the safe put first the green numbers then the red numbers then the blue numbers from up to down
Endendros +0 ik krijg die safe ook niet los
Kristijan Nikolic +0 hij doet het gewoon en het is kapotgaar