Aardbeien Cake

8.3 137 Stemmen

Aardbeien Cake PEGI-7 PEGI 7, MeidenMet deze leuke online game ga je een heerlijke cake bakken! Volg de instructies stap voor stap om je eigen aardbeien cake te bakken. Heerlijk! Een warme cake met vers fruit, dat is het recept tot smullen!

Kook Spelletjes

Reacties

150

Overige reacties

ik ben 9 en tof spel
oo mense hoe oud zijn julie
spel:leuk muziek:saai
ik doe sowieso altijd de muziek uit
wat maakt het uit dat de muziek saai is daar gaat het toch niet om !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wel, het muziek maakt het spel soms leuker hoor.
Ik wou dat ik die cake kon oppakken uit het scherm en op kon eten xD
dat heb ik ook xD
Leuk spelletje. Maar die achtergrondgeluid... zó saai
Wanneer laadt hij nou.
feetjes63..
Als die laadt waarom die kruisjes bij die cake.
En waarom die geluid ''ding, ding ding'
hahha
heej ben nieuw wie wil me als vriend xx
Hij laad nu echt niet en ik zit al een half uur te wachten.