3 Pandas

-
+
 • Populair
 • Nieuwste
 • Score
Je laatste score Highscore: Positie:
 • Vandaag
 • Week
 • Maand
 • Alles

  3 Pandas

  Geef cijfer
  3 Pandas 3 Pandas 8.7 / 10 (131 Stemmen)

  Spel

  3 Pandas


  Beschrijving

  Deze drie panda's zijn gevangen genomen door piraten! Help ze ontsnappen uit de handen van deze piraten en het gevaarlijke oerwoud met zijn inboorlingen. Zorg dat de panda's veilig thuis komen. Elke panda heeft eigen speciale truukjes dat je kan helpen om te ontsnappen!


  Besturing

  Speel dit spel met je muis


  Locatie

  Reacties

  250
  0 / 0 - +

  kivle 23 dagen geleden

  hoe maken jullie die smileys

  0 / 0 - +

  kivle 23 dagen geleden

  leuk spel ☺☻

  0 / 0 - +

  Meritjee 25 dagen geleden

  Sorry maar hoe moet lvl 7 ?

  -1 / 1 - +

  cansu040 27 dagen geleden

  ik vint het goed en oooo jij vint dat ik over drijf vint dat ik rustig aan moet doen maar kijk en oooo jij hebt mechin de teid maar elk uur met jou is voor bij door jou voel ik me up up up niet dow dow dow

  -1 / 1 - +

  cansu040 27 dagen geleden

  hoi alemaal ik ben er weer ik ken een lietje en die is zoo leuk julie moeten dat horen en de lietje is van b brave ik zeg het ik stuur je rozen en smsjes oooo jij bent meer dan aleen maar prouisjes en ik hou echt van alles wat je doet geloof me baby

  -2 / 2 - +

  thijsieradijsie 1 maand geleden

  ik ben verslaafd aan dit spel maar ik kom niet langs level 16

  0 / 2 - +

  julliejan0123 1 maand geleden

  ik heb het al 3 keer uitgespeel en probeer zombie vs planten

  0 / 0 - +

  XXgirlyXX 2 maanden geleden

  Grappig spel ;)

  0 / 0 - +

  cansu040 2 maanden geleden

  over de 3 pandas

  0 / 0 - +

  cansu040 2 maanden geleden

  zullen we praten