3 Pandas

8.4 166 Stemmen

3 Pandas BehendigheidDeze drie panda's zijn gevangen genomen door piraten! Help ze ontsnappen uit de handen van deze piraten en het gevaarlijke oerwoud met zijn inboorlingen. Zorg dat de panda's veilig thuis komen. Elke panda heeft eigen speciale truukjes dat je kan helpen om te ontsnappen!

Physics Games, friv, panfu spelletjes

Reacties

150

Overige reacties

i love it
sofien008 zoek gewoon op youtube een walkthrough van dit spel op....
oeps ik heb alle letters groot gedaan,ach jo boeie!
IK BEN BIJ LEVEL 16 WAT MOET IK ALS JULLIE MIJ HELPEN HELP IK JULLIE OOK
JJML JJML
0 / 0
best wel leuk....:-)
... Misschien komen ze uit Volendams -.- Niet om stoer te doen ☺☼
ja echt he thijnb da de om stoer te zijn (nou ja, da denken ze)
WAAROM PRATEN JULLIE VOLEMDAMS!
LOL
cool spell lol