1 Tegen 1 voetbal

9.1 26852 Stemmen

Probeer om je tegenstander te verslaan

Besturing
Besturing doormiddel van de pijltjestoetsen en de spatiebalk.

Voetballen

Reacties

AYbradas AYbradas
114 / 386
I M mij brading is voor ever best wie dit spel heel erg leuk vind geef graag en plusje en dan ben jij de held van vandaag
chikkiee chikkiee
48 / 398
nederland wint!!!
itaboyJr itaboyJr
-5 / 135
The Beatles: thEbeAtleS Rolling Stones: thERStoNes Wall: floSATball Fly: flyiSgmoDE Bowling ball: bOwliSbaLl Tennis ball: teNniSbaLl Beach ball: beSaChbAll Low gravity: loWgraSiTy Be the same player: AllSowsAme
150
zo saaai waarom fluiten ze niet,ik verlies zonder die fluit
vrouwen wk liggen eruit snik.
eigenlijk is het alleel leuk met zijn tweeën.
lol
het is pas leuk als je alles wint ja.
stom als je alleen bent
ewa niggers jullie ZIJN MIJN NIGGAS
hallo ik ben pieter ik vind dit spel niet leuk en weetje warom omdat ik elke keer verlies. me vrienden zeggen dan wat ben jij een sukkel. ben ik dat dan?
Ja dat is weer een duidelijk geval van Magfremarima. Alle symptomen wijzen erop. Je kunt dus zeker wel de conclusie trekken dat je een professionele sukkel bent. Het doet me pijn dit te horen, want Magfremarima is ongeneesbaar.
ssssssssssssssssttttttttttttttttoooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zo saai spel